• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığımı söylemekle hata mı ettim kendimi çok kötü hissediyorum 😒

Kendinizi kotu hissedecek bir durum yok. Zaten sizin bosandiginizi kabul etmeyecek bir adamla da isiniz yok. Ki o abla da oyle demiycegini dusunuyorum ama dese bile evet ne var bunda bosandiniz su an bekarsiniz. Yani o sekilde sacma bi bahaneyle bu konusma olmayacaksada olmasin.O onun tercihidir. Daha iyileri belki nasip olur insallah.Siz utanilcak bisey yapmadiniz bosanma sebebini bilmesemde evlenildigi gibi bosaniladabiliyor. Kim bosanmak icin evleniyor ki.Hakkinizla gitmis ne sebeple olmadiysa helaliyle de donmussunuz sonucta.Kimsenin bu konuda hic bir sey demesine dahi izin vermeyin. Bosandigim icin Beni kabul eder mi " degil.Ben bir evlilik yasadim ve ayrildim. Daha once kotu bi tecrube yasadigim icin artik daha dikkatliyim hayatima oyle kolay kolay kimseyi almiyorum istiyorsa yazsin. Eger uygunsa konusmaya devam ederiz.Belkide bu sekilde baktigimizda degerimizi dusurmwk yerine daha yukseltebiliriz.Yani biz kimseyi hayatimiza girsin diye zorlamiyoruz.Tabi ki mutlu bir yuva benimde hayalim.Ve bunun icin cok dua ediyorum ama kendimi asagilaya asagilaya yoruldum.Belkide kendi degerimizi guclu olmasak da insanlara guclu gibi gostermeliyiz.
Haklısınız 😔 Bende öyle söyledim durum böyle böyle herkes istemeyebilir sen çocuğu tanırsın bu durumu kabullenmeyecekse bilmesine de gerek yok olmasın dedim

Demişsiniz ya bosandim diye soylemeyin erkek arkadasi var deyin diye. Yalan soylemesini istemişsiniz.
İş yerinden birisi sürekli telefonla konuşuyor kesin sevgilisi vardır demiş o ablayla akrabasına. Abla da sanırım konuştuğun var ama biz yine de şansımızı denemek istedik dedi bende hazır öyle duymuşken öyle bilmeye devam etsin istedim 😔

Ailem,arkadaşlarım herkes yazık vah vah tüh tüh diyor. Bende zaten üzüntülüyüm düzelemiyorum bir türlü😔
Evlenmek kadar boşanmakta cok normal bir şey .
Siz bundan utanıyorsanız
Kimseden de saygı beklemeyin bence! Önce kendinize normal gelmesi gerekiyor çünkü.
Karşı tarafa anormal bir durummuş gibi sezdırmeyı bırakın.

İş yerinden birisi sürekli telefonla konuşuyor kesin sevgilisi vardır demiş o ablayla akrabasına. Abla da sanırım konuştuğun var ama biz yine de şansımızı denemek istedik dedi bende hazır öyle duymuşken öyle bilmeye devam etsin istedim 😔
Boşanmak kötü bisey değil. Siz birisini öldürmediniz, kimsenin hakkini yemediniz. Mutlu olmak için evlendiniz olmadi ayrıldınız.
Hic kendinizi diger ınsanlardan eksik görmeyin. Siz buna inanırsanız güvenin herkes inanır.

Herkese iyi akşamlar diliyorum 🙏2 hafta önce iş yerimden ablamız bir akrabalarının beni beğendiğini söyledi normalde kimseyi istemiyorum hayatıma ama bir boşluğuma geldi, önceden bir kez evlenip ayrıldığımı söylediği kişinin hiç evlenmediği için bu durumu kabul etmeyeceğini söyledim. Benim boşandığımı hiç söyleme sevgilisi varmış de vazgeçsin çocuk dedim. O da öyle şey mi olur herkesin başına gelebilir bir tanışın beğenmezseniz ayrılırsınız dedi benim sosyal medya adımla numaramı aldı. Ama o günden sonra ne konusunu açtı ne de beni arayan soran oldu. Böyle olunca kendimi çok kötü hissettim yani istemiyorsanız bile insan gibi söyleyin değil mi? Ben vebalı değilim ya da o kişinin ayaklarına kapanacak değilim sonuçta😒 Dün işle ilgili bir şey olmuş numaramı ona vermiş olmama rağmen iş yerinden başka bir arkadaşa arattırmış beni, o arkadaş x abla da senin numaran yokmuş bana arattırdı dedi. Halbuki numaramı kaydettiğini söylemişti. Öyle olunca iyice kötü hissettim. Kimseyle olmayı düşünmemiştim bugüne kadar bunda da çocuk bir şey demezse bir konuşurum en kötü çocuk olmaz derse konu kapanır diye düşünmüşüm nasıl bir boşluğuma denk geldi anlamadim😔 Şimdi kafamı taşlara vurasım geliyor kimseyi istemiyorum diyordun nasıl böyle bir hata yaptın kendini rezil ettin o kadına diye🤦‍♀️ Kadın da dedikoducu bir kadın iş yerinde pembebiryeri biriyle tanıştıracaktık o boşanmış o yüzden olmadı bir de kimseyi istemiyorum diyordu falan diye anlatır eminim 😔😔Ne yapsam bilmiyorum çok pişmanım keşke direkt ablaya sevgilim var deseydim diyorum 😔😔
Pişmanlık yaşamanıza gerek yok aslanlar gibi eski halinize dönün. X kişisinin karşısında daha güçlü durun hatta. Kim ne derse desin siz kendinizden emin olduktan sonra sıkıntı yok

Herkese iyi akşamlar diliyorum 🙏2 hafta önce iş yerimden ablamız bir akrabalarının beni beğendiğini söyledi normalde kimseyi istemiyorum hayatıma ama bir boşluğuma geldi, önceden bir kez evlenip ayrıldığımı söylediği kişinin hiç evlenmediği için bu durumu kabul etmeyeceğini söyledim. Benim boşandığımı hiç söyleme sevgilisi varmış de vazgeçsin çocuk dedim. O da öyle şey mi olur herkesin başına gelebilir bir tanışın beğenmezseniz ayrılırsınız dedi benim sosyal medya adımla numaramı aldı. Ama o günden sonra ne konusunu açtı ne de beni arayan soran oldu. Böyle olunca kendimi çok kötü hissettim yani istemiyorsanız bile insan gibi söyleyin değil mi? Ben vebalı değilim ya da o kişinin ayaklarına kapanacak değilim sonuçta😒 Dün işle ilgili bir şey olmuş numaramı ona vermiş olmama rağmen iş yerinden başka bir arkadaşa arattırmış beni, o arkadaş x abla da senin numaran yokmuş bana arattırdı dedi. Halbuki numaramı kaydettiğini söylemişti. Öyle olunca iyice kötü hissettim. Kimseyle olmayı düşünmemiştim bugüne kadar bunda da çocuk bir şey demezse bir konuşurum en kötü çocuk olmaz derse konu kapanır diye düşünmüşüm nasıl bir boşluğuma denk geldi anlamadim😔 Şimdi kafamı taşlara vurasım geliyor kimseyi istemiyorum diyordun nasıl böyle bir hata yaptın kendini rezil ettin o kadına diye🤦‍♀️ Kadın da dedikoducu bir kadın iş yerinde pembebiryeri biriyle tanıştıracaktık o boşanmış o yüzden olmadı bir de kimseyi istemiyorum diyordu falan diye anlatır eminim 😔😔Ne yapsam bilmiyorum çok pişmanım keşke direkt ablaya sevgilim var deseydim diyorum 😔😔
Kötü hissedecek bir şey yok bence. Kadın çekinmistir belki sana bir şey demeye . Ama dedikodu yaparsa kendi ayıbı

Bosverin boşanmak utanılacak birşey değil.Bunun konuşulacak anlatılacak bir yanıda yok.Ayrica fikirler değişebilir kimseyi istemiyorsunuz dur sonradan istemek gelir içinizden.Sadece boşanmış biri değil bekar birisiniz kimene.uzmeyin kendinizi sizde yaşanmamış sayıp yolunuza bakın.

Ben eşimi seviyordum evliliğimiz yeniydi. Yeni evli çiftlerin çogunun yaşadığı tartışmaları yaşamıştık bizde daha yarım yıl olmadan annesinin lafını dinledi boşanalım dedi sonradan pişman oldu ama bu sefer de ben çok kırılmıştım geri donmek istemedim. Aslında boşanmayı kabullenemiyorum evet ama geri dönmek de istemiyorum. Kimseye güvenemiyorum,sürekli mutsuzum,bir boşluktayım kısacası😔
Aslında size de normal gelmiyor
Olay sadece çevre baskısı degil.

-öncelikle hayatta bosanmis olmak bir eksi degil.. buna önce siz inanin..siz
oğlum ilerde evlenip ayrılan biriyle evlenmek isterse benden full destek. ne olmuş bosanmissa bekarla evlense mutluluğun garantisi var mi.. bir imzamidir kadını eksik gösteren. artık bunlari asalım..
-konuyu oraya bağlamayın bence. şöyle ki geçtiğimiz yil bi erkek arkadasimi bi kizarkadaşımla tanistiracaktim. kizin no sunu erkeğe verdim. oglan kizi aramamış. neyse 2 3 hafta sonra dedim naptın kizi aradın mi.. yoook demez mi. ben sok niye. ee ben vazgeçtim. hazır degilim birini tanımaya.. ee o zaman niye dedik kıza..kıza karşı mahcup oldum mu. kizi 3 ay arayamadım. (ikisi de daha önce evlilik yapmamis tipler. yani boşanmakla alakası yok) dedim madem aramayacaktın niye nosunu istedin. ayip.neyse 3 ay sonra bayramda kizi aradım. ya ben sana mahcubum bu akilli vazgeçmiş. vs dedi ki senin sucun yok ki. iyi ki de bu tiple cay içmemişim. dedi . hakli kiz
bi daha da tanistirmam kimseyle... demem o bazen bekar ayrı farketmiyor. diger arkadasiniz mahcubiyetinden arayamamistir...

Ben eşimi seviyordum evliliğimiz yeniydi. Yeni evli çiftlerin çogunun yaşadığı tartışmaları yaşamıştık bizde daha yarım yıl olmadan annesinin lafını dinledi boşanalım dedi sonradan pişman oldu ama bu sefer de ben çok kırılmıştım geri donmek istemedim. Aslında boşanmayı kabullenemiyorum evet ama geri dönmek de istemiyorum. Kimseye güvenemiyorum,sürekli mutsuzum,bir boşluktayım kısacası😔
Aynı derede sakin 2. Kez yıkanmayı düsünmeyin.
Her şeyin hayırlısı olmuş
O kişi artık bitti gitti

-öncelikle hayatta bosanmis olmak bir eksi degil.. buna önce siz inanin..siz
oğlum ilerde evlenip ayrılan biriyle evlenmek isterse benden full destek. ne olmuş bosanmissa bekarla evlense mutluluğun garantisi var mi.. bir imzamidir kadını eksik gösteren. artık bunlari asalım..
-konuyu oraya bağlamayın bence. şöyle ki geçtiğimiz yil bi erkek arkadasimi bi kizarkadaşımla tanistiracaktim. kizin no sunu erkeğe verdim. oglan kizi aramamış. neyse 2 3 hafta sonra dedim naptın kizi aradın mi.. yoook demez mi. ben sok niye. ee ben vazgeçtim. hazır degilim birini tanımaya.. ee o zaman niye dedik kıza..kıza karşı mahcup oldum mu. kizi 3 ay arayamadım. (ikisi de daha önce evlilik yapamis tipler. yani boşanmakla alakası yok) dedim madem aramayacaktın niye nosunu istedin. ayip.neyse 3 ay sonra bayramda kizi aradım. ya ben sana mahcubum bu akilli vazgeçmiş. vs dedi ki senin sucun yok ki. iyi ki de bu tiple cay içmemişim. dedi . hakli kiz
bi daha da tanistirmam kimseyle... demem o bazen bekar ayrı farketmiyor. diger arkadasiniz mahcubiyetinden arayamamistir...
Belki de söylediğiniz gibidir😔

Burada utanması üzülmesi gereken sen değilsin yalnız. Aksine kendinle gurur duymalısın. Sen dürüst davrandın doğru olanı yaptın kimseyi kandırmadın. Evlenip ayrılmışsın bunda kötü de bir şey yok. Ama şöyle de bir şey var herkes istemek, bizim gibi bakmak zorunda değil. Herkesin doğrusu kendine boş ver. Ama karma diye de bir şey var o kadın ve ya aracısı olduğu çocuk seni bu konuda üzerek karmada bir yer açtılar kendilerine. Üzülürler onlar da ben eminim ✌️
Kendini bunun için harap etme lütfen. İş yerindeki insanlarla da böylece arana bu tarz konularda mesafe koyman gerektiğini öğrenmiş oldun her gün yeni bir ders 🌼

Back
X