• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığımı söylemekle hata mı ettim kendimi çok kötü hissediyorum 😒

Niye rezil oldum diye düşünüyorsunuz ki... Belli ki karşı taraf mahcup olmuş ondan böyle davranmış. Ve ayrıca yalan söylemeye de ne gerek var. Ben evlilik düşünmüyorum ama hatrınız için bir görüşeyim dedim dersiniz. Dedikodu olur mu bilemem ama bunu kötü konuşan insanın başına boşanma gelebilir. Herkes ne oldum değil ne olacağım desin.
Kesinlikle 😔 Belki öyle de olabilir 😔

Kafanızda büyütmeyin. Say ki konuşuldu. Kaç dakika kaç saat zihinlerinde yer alacaksınız ki. Ayrıca yaptığın utanç verici yada hata suç değil ki.
Belki de olumsuz cevabıyla seni üzmekten cekiniyordur.
Ama ben olsam o iş nedeniyle arar konuşurdum. Zaten istemiyorum, ısrar ettin kıramadım seni bir daha bana böyle teklifle gelme abla lütfen de. :kahve:
Söylerse öyle söylerim artik 😔

Herkese iyi akşamlar diliyorum 🙏2 hafta önce iş yerimden ablamız bir akrabalarının beni beğendiğini söyledi normalde kimseyi istemiyorum hayatıma ama bir boşluğuma geldi, önceden bir kez evlenip ayrıldığımı söylediği kişinin hiç evlenmediği için bu durumu kabul etmeyeceğini söyledim. Benim boşandığımı hiç söyleme sevgilisi varmış de vazgeçsin çocuk dedim. O da öyle şey mi olur herkesin başına gelebilir bir tanışın beğenmezseniz ayrılırsınız dedi benim sosyal medya adımla numaramı aldı. Ama o günden sonra ne konusunu açtı ne de beni arayan soran oldu. Böyle olunca kendimi çok kötü hissettim yani istemiyorsanız bile insan gibi söyleyin değil mi? Ben vebalı değilim ya da o kişinin ayaklarına kapanacak değilim sonuçta😒 Dün işle ilgili bir şey olmuş numaramı ona vermiş olmama rağmen iş yerinden başka bir arkadaşa arattırmış beni, o arkadaş x abla da senin numaran yokmuş bana arattırdı dedi. Halbuki numaramı kaydettiğini söylemişti. Öyle olunca iyice kötü hissettim. Kimseyle olmayı düşünmemiştim bugüne kadar bunda da çocuk bir şey demezse bir konuşurum en kötü çocuk olmaz derse konu kapanır diye düşünmüşüm nasıl bir boşluğuma denk geldi anlamadim😔 Şimdi kafamı taşlara vurasım geliyor kimseyi istemiyorum diyordun nasıl böyle bir hata yaptın kendini rezil ettin o kadına diye🤦‍♀️ Kadın da dedikoducu bir kadın iş yerinde pembebiryeri biriyle tanıştıracaktık o boşanmış o yüzden olmadı bir de kimseyi istemiyorum diyordu falan diye anlatır eminim 😔😔Ne yapsam bilmiyorum çok pişmanım keşke direkt ablaya sevgilim var deseydim diyorum 😔😔
Bence bu şekilde düşünerek kendinizi üzmekten başka bişey yapmıyorsunuz . Başkalarının ayıbı için keşke demeyin . Siz de zaten hayatınıza birini istemiyormussunuz . Öyle birşey olmamış gibi davranın önemli bişey değil nihayetinde teklif eden sizde değilsiniz

Yahu kendinize niye böyle davranıyorsunuz ki?

Adım adım gidelim:
1) Birinci dakikadan kendinizin hemen boşanmış olduğunuz için kusurlu (???) olduğunuzu söylemişsiniz.
2) Kadın da bunun önemli olmadığını söylemiş, yine tanıştırmak istemiş. Sizi sakinleştirmeye çalışmış.
3) Üstüne bir de aman akrabana yalan söyle demişsiniz. 🙄

Kolay yalan söyleyebilmek ağır bir kusurdur, karşı taraf sırf bu yüzden vazgeçmiş olabilir. İronik bir şekilde halen boşandığımı etrafa söyler mi deniyor. 🤦‍♀️

Bu olayda boşanmaya takılan bir tek sizi görüyorum. Size boşanmanın kusur olduğunu empoze eden bir akrabanız mı var? Rica ediyorum 2021 yılındayız, biri artık boşanmanın gayet normal olduğunu algılansın, 40 yıl öncesinde değiliz.

Biraz kafanızda kurmuşsunuz gibi geldi. Kadın iyi niyetle biriyle tanıştırmak istemiş. Diğer taraf da uygun görmemiş. Kadın da size gelip olmaz demek istememiş. Zaten ses gelmeyince olmadı demektir. Açıklamaya luzum yok bence. Boşanmış olmanız sizinle ilgili önemli bir husus. Özellikle tanışma söz konusu olduğunda en başta söylenmeli. Bunun dedikodusu yapılacaksa yapılsın. Durum bu. Hem siz söylemezseniz başka yerden duyulabilir. O daha kötü. Bak bu boşanmış hiç bize söylemedi olurdu bu sefer.

Herkese iyi akşamlar diliyorum 🙏2 hafta önce iş yerimden ablamız bir akrabalarının beni beğendiğini söyledi normalde kimseyi istemiyorum hayatıma ama bir boşluğuma geldi, önceden bir kez evlenip ayrıldığımı söylediği kişinin hiç evlenmediği için bu durumu kabul etmeyeceğini söyledim. Benim boşandığımı hiç söyleme sevgilisi varmış de vazgeçsin çocuk dedim. O da öyle şey mi olur herkesin başına gelebilir bir tanışın beğenmezseniz ayrılırsınız dedi benim sosyal medya adımla numaramı aldı. Ama o günden sonra ne konusunu açtı ne de beni arayan soran oldu. Böyle olunca kendimi çok kötü hissettim yani istemiyorsanız bile insan gibi söyleyin değil mi? Ben vebalı değilim ya da o kişinin ayaklarına kapanacak değilim sonuçta😒 Dün işle ilgili bir şey olmuş numaramı ona vermiş olmama rağmen iş yerinden başka bir arkadaşa arattırmış beni, o arkadaş x abla da senin numaran yokmuş bana arattırdı dedi. Halbuki numaramı kaydettiğini söylemişti. Öyle olunca iyice kötü hissettim. Kimseyle olmayı düşünmemiştim bugüne kadar bunda da çocuk bir şey demezse bir konuşurum en kötü çocuk olmaz derse konu kapanır diye düşünmüşüm nasıl bir boşluğuma denk geldi anlamadim😔 Şimdi kafamı taşlara vurasım geliyor kimseyi istemiyorum diyordun nasıl böyle bir hata yaptın kendini rezil ettin o kadına diye🤦‍♀️ Kadın da dedikoducu bir kadın iş yerinde pembebiryeri biriyle tanıştıracaktık o boşanmış o yüzden olmadı bir de kimseyi istemiyorum diyordu falan diye anlatır eminim 😔😔Ne yapsam bilmiyorum çok pişmanım keşke direkt ablaya sevgilim var deseydim diyorum 😔😔
Cesaret edip Türkiye'de çoğu kadının huzursuz evlilikte yapamadığını yapmışsınız. Niye kendinizi kötü hissediyorsunuz anlamadım. Ben de boşanmıştım. Görüştüğüm kişilerle devam edeceksem bunu belirttim, zaman çok ilerlemeden. 2 kişiye belirttim zaten, 1'i ile evlendim ve de hiç evlenmemişti. Sizin kendinizden başka hesap vereceğiniz kimse yok. Siz kendi ayaklarınızın üzerinde durduğunuzu ve bu konuyu aşmış olduğunuzu önce kendinize anlatırsanız etrafınızdakiler de size o şekilde davranır.

Ya niye hayatı bu kadar dram yaşıyorsunuz? Bu dediğiniz şey o kadar çok başıma geliyor ki, birileri hep seni şunla bunla tanıştıralım, ya mutlaka görüş vs diye ısrar ediyor...sonra %90 arkasından bir şey gelmiyor. Benim zaten hevesim yokta, hiç bunu bende bir eksiklik diye algılamamıştım..genelde insanlar kendi hayat telaşelerinden unutuyorlar, ya da çok umursamıyorlar...varsayalım dedi ama istemedi karşı taraf, bu niye beni daha değersiz yapsın ki, herkesin kendine göre kraterleri olabilir, çok doğal.

Direkt kafanızda bir seneryo kurmuşsunuz. Hani boşadığınız bir arap şeyhi falan değilse, kimsenin arkanızdan konuştuğu meraklandığı yoktur...ya sene olmuş 2021, çevresinde boşanmış akrabası, arkadaşı olmayan mı kaldı, ne kadar sıradan bir olay aslında. Evliliğe çok anlam yükleyen, ayrılığı da böyle önemli bir mevzu sanıyor herhalde.

Birincisi; siz boşanmayı bir kusurmuş gibi gördüğünüz için sevgilisi varmış dedirtmek istemişsiniz. En büyük ayıp insanın kendisine yaptığıdır. Lütfen kendinizi bu kadar küçümsemeyin. Boşanmış olmak bir kusur değil, her evli insanın başına gelebilecek, sıradan bir dünyevi olaydır.
İkincisi; Daha hiç tanışmadığınız birine boşnamış olduğunuzu bir aracıyla söylemek de bana göre çok garip bi olay. Bir insanla tanışınca (ki siz daha tanışmamışsınız bile) yarışma programına katılmış gibi isim,soyisim, yaş, meslek, memleket gibi şeylerin hepsini bi anda nasıl söylemiyoruz genelde, nasıl konu konuyu açtıkça konuşulan şeyler bunlar (isim hariç), boşanmış olmayı söylemek de bunun gibi bişey, tanışırsın, konuşursun, mevzu gelir söylersin. Boşanmış olmak neden bir isim gibi herşeyin en başında söylenmesi gereken bir durum buna anlam veremiyorum ben. Çok saçma yaa. Gerçekten kendinize bunu yapmayın. Siz kendinizenasıl bakarsanız insanlar da size öyle bakarlar çünkü bunu hiç unutmayın.

yalan söyleyince daha çok sorun çıkardı emin ol.sanki kendi hiç evlenmemiş biri ile evlenince o evliliğin ömür boyu olduğunu noter e mi tasdik ediyorlar.herkes potansiyel boşanma adayı. ama kendine ama çevresine bağlı durumlardan dolayı.

Yahu kendinize niye böyle davranıyorsunuz ki?

Adım adım gidelim:
1) Birinci dakikadan kendinizin hemen boşanmış olduğunuz için kusurlu (???) olduğunuzu söylemişsiniz.
2) Kadın da bunun önemli olmadığını söylemiş, yine tanıştırmak istemiş. Sizi sakinleştirmeye çalışmış.
3) Üstüne bir de aman akrabana yalan söyle demişsiniz. 🙄

Kolay yalan söyleyebilmek ağır bir kusurdur, karşı taraf sırf bu yüzden vazgeçmiş olabilir. İronik bir şekilde halen boşandığımı etrafa söyler mi deniyor. 🤦‍♀️

Bu olayda boşanmaya takılan bir tek sizi görüyorum. Size boşanmanın kusur olduğunu empoze eden bir akrabanız mı var? Rica ediyorum 2021 yılındayız, biri artık boşanmanın gayet normal olduğunu algılansın, 40 yıl öncesinde değiliz.
Ben sürekli ah,vah,tüh denilen bir çevredeyim maalesef😔

Ya niye hayatı bu kadar dram yaşıyorsunuz? Bu dediğiniz şey o kadar çok başıma geliyor ki, birileri hep seni şunla bunla tanıştıralım, ya mutlaka görüş vs diye ısrar ediyor...sonra %90 arkasından bir şey gelmiyor. Benim zaten hevesim yokta, hiç bunu bende bir eksiklik diye algılamamıştım..genelde insanlar kendi hayat telaşelerinden unutuyorlar, ya da çok umursamıyorlar...varsayalım dedi ama istemedi karşı taraf, bu niye beni daha değersiz yapsın ki, herkesin kendine göre kraterleri olabilir, çok doğal.

Direkt kafanızda bir seneryo kurmuşsunuz. Hani boşadığınız bir arap şeyhi falan değilse, kimsenin arkanızdan konuştuğu meraklandığı yoktur...ya sene olmuş 2021, çevresinde boşanmış akrabası, arkadaşı olmayan mı kaldı, ne kadar sıradan bir olay aslında. Evliliğe çok anlam yükleyen, ayrılığı da böyle önemli bir mevzu sanıyor herhalde.
Bizim yakın çevremizde ilk benim 🤷‍♀️

Back
X