Boşandığın eşle ortak araba almak mantıklı mı

Saçma bir düşünce, boşanacak kadar, arabayı çocuklar için size bırakmayacak kadar kötü bir adamla sonradan ortak iş tutmak tam bir akıl tutulması.
Yarın bir gün erkek arkadaşınız olsa sittin sene o araba size verilmez çünkü adamın ortada bırakma, inadına şartları zorlaştırma gibi kötü bir huyu var.

Boşansam eski eşimle tek ortak noktam çocuklarım kalır, o da mecburiyetten. Yani ne münasebet ortak araba alıp zırt pırt araba için muhatap olacağım

Arabayı satmayip ortak kullansanız bir süre yine bir mantığı olurdu ama böyle...
Yok ya, Cook saçma.
Çok değil bir seneye o adamın yeni sevgilisi olur, niye senin arabana binsin? Gereksiz bence

Slm kızlar,aracımız vardı boşandıktan sonra satıp yarı yarıya bölüştük o ilk sinir harbiyle şu an 2 çocuk var ve arabasız zorlanıyorum ona böyle bir teklif yapsam ikimizde kendimizdeki parayı birleştirip tekrar araç alsak aynı sehirdeyiz 1 hafta onda 1 hafta bende kalsa hafta sonu pazar günü çocukları alıyor,çocukların rahatı için pazar o alsa c.tesi ben gezdiriyorum ben alsam hafta içleri de 1 hafta onda 1 hafta bende olacak şekilde yapsak çok mu saçma olur sizce
Cevap veriyorum; hayatımda duyduğum en mantıksız şeyler listesine giriyor.
Ruhsat kimin üzerine olacak?
Anlaşamayıp boşandığınız eş kişisi yarın bir gün bana 1 ay lazım bu araç dese nasıl alacaksınız?
Kazası var, sigortası var, kaskosu var...
temiz kullanması var, pis kullanması var.
Var oğlu var yani...

Back
X