Boşandığın eşle ortak araba almak mantıklı mı

Borsaya attım zarar ettim oradan da yüzüm gülmedi 🙄 neyse sağlık olsun
Yatırımlarınızı mutlaka altında dövizde değerlendirin. vazgeçecek miktarda bi paranız yoksa borsaya bilgisizce girmek çok mantıksız. Ama altın uzun vadede asla zarar ettirmez

Kalan para ile araba almanız gerekirdi, gerekiyor

Ne öyle eski eşle bi hafta bi hafta araba işi saçma

Kendi üzerime isterim yapsam da o konuda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum
Sorun çıkartmayacaksa konuşun yani aslinda olay ortak araç almaktan ziyade çocuklar için yardımcı olmak olacak. Ama arabayi ortak kullanmayin borc aliyor gibi düşünün. Ya da butceniz ne kadarsa düşük model de olsa birsey alin açık kalan kısım icin destek olsun siz ona odeyin. Sonra ileride her tartismada sorun cikarabilir.
Ben olsam diyemiyorum çünkü cocugum yok insan cocugu icin bir cok seye fedakarlik gösterebiliyor

sakın sakın eski eş ile aranızdaki tek bağ çocuğunuz olarak kalsın

Slm kızlar,aracımız vardı boşandıktan sonra satıp yarı yarıya bölüştük o ilk sinir harbiyle şu an 2 çocuk var ve arabasız zorlanıyorum ona böyle bir teklif yapsam ikimizde kendimizdeki parayı birleştirip tekrar araç alsak aynı sehirdeyiz 1 hafta onda 1 hafta bende kalsa hafta sonu pazar günü çocukları alıyor,çocukların rahatı için pazar o alsa c.tesi ben gezdiriyorum ben alsam hafta içleri de 1 hafta onda 1 hafta bende olacak şekilde yapsak çok mu saçma olur sizce
Çok çok saçma olur hemde

Slm kızlar,aracımız vardı boşandıktan sonra satıp yarı yarıya bölüştük o ilk sinir harbiyle şu an 2 çocuk var ve arabasız zorlanıyorum ona böyle bir teklif yapsam ikimizde kendimizdeki parayı birleştirip tekrar araç alsak aynı sehirdeyiz 1 hafta onda 1 hafta bende kalsa hafta sonu pazar günü çocukları alıyor,çocukların rahatı için pazar o alsa c.tesi ben gezdiriyorum ben alsam hafta içleri de 1 hafta onda 1 hafta bende olacak şekilde yapsak çok mu saçma olur sizce
Yapmayın etmeyin. Nasıl düşünebiliyorsunuz böyle birşeyi 🫣

çok saçma ya
adam yarın öbür gün araba hafta sonu bende kalsa olur mu kız arkadaşımla şehir dışına gidicez dese mesela
ağrına gitmez mi
Yo gitmez aslında,bende olduğunda istediğimi yaparım onda olduğunda yapsın...benim günümde sağ salim aracı getirsin yeter

Böyle bir durumda çocukları için , arabayı size verebilirdi en baştan. şimdi sizle çocuklar için niye ortak araba alsın ki ?
Teklif etmiştim vermedi yavaş yavaş öderim dedim..şu anda onun da payı olacağı için kabul eder ve o ilk sinir harbi artık yok

Çocuklarınız kaç yaşında okula fln mi bırakıyorsunuz da araba lazım

Konuyu okumadım cevabım hayır böyle saçmalık mı olur komşuyla al daha mantıklı.

Canım siz çıldırdınız mı?

Back
X