Yani onlar için ani ve beklenmedik bi durum olacak bi de vah vah üzüldüm kelimesini duymak istemiyorumSöylemeniz lazım. Ne olacak ki bilseler. Enazindan eşin falan deyip durmazlar. Boşandım gitti deyin çekinmeyin. Her evlilik sonsuza kadar sürecek diye birşey yok.
Boşanmak bir başarısızlık da değil.
Single mommy olmanın müthiş birşey olduğuna katılamayacağım ama diğerlerinde haklısınızZor bir durum ama bence artık bekar olduğunuzu söyleyin soranlara. Asla boşanma detayınızı vermeden çünkü bu sizin mahreminiz. Single momy olmak müthiş bir şey, zeyna gibi kadınların olduğunun bilinmesi utanılacak bir şey değil, ex eş adam olsaydı da eşiniz kalabilseydi. Hem kısmetlerinizi kapamayın, niyet dilde başlar kalbe akar
Yani onlar için ani ve beklenmedik bi durum olacak bi de vah vah üzüldüm kelimesini duymak istemiyorum
Durup dururken mi soruldu. Hımm bence duymuş bile olabilirlerSlm kızlar bir hafta önce boşandım 2 çocuğum var 3 yıldır bir yerde çalışıyorum kimseye eşimle problemim olduğunu dahi söylememiştim mutlu aile imajı çizmiştim.. şu an boşandım boşandığımı söylemedim bugün biri eşin ne iş yapiyordu dedi işini soyledim ama içimden benim bi eşim yok ki demek geldi sizce doğrusu ne söylemeli miyim
Farklı bir birime inmistim 2 aydır onlarla çok tanismiyorduk ama 2 ay sonra tekrar kendi birimime çıkacağim onlar biliyorlar ama evet çok herkesin her şeyi bildiği bi ortam değil ben hep mesafeliydim zaten bi de o yüzden3 senedir çalıştığınız yerde eşinizin işini bilmiyorlarsa zaten resmi bir yerdir niye bu kadar kasıldınız ki işi şuydu eski eşimin demeniz yeterdi orda.
Yok cocuklardan falan konu açılınca kime benziyor muhabbetinden açıldıDurup dururken mi soruldu. Hımm bence duymuş bile olabilirler
Yok ya kısmet dusunecegim en son şey 2 çocuğum var zaten benim için imkansız gibi bi şey hele tekrar birine güvenmek yani o kısmı hiç takmıyorumBunun gibi bir soruda söyleyin. Durduk yere söylenmez tabii ama saklamanız saçma olur. Utanılacak, gizli bir şey değil ki. Ayrıca yukarıdaki bir yoruma da katılıyorum. Kısmetinizi de kapatmayın.
Durup dururken denmez orda deseniz iyi olurmuş lafı gelmiş neyse gene öyle birşey olursa dersiniz dedikodudan çekiniyorsanız her türlü dedikodu olur zaten o Allahın emri siz kafanıza takmayın.Farklı bir birime inmistim 2 aydır onlarla çok tanismiyorduk ama 2 ay sonra tekrar kendi birimime çıkacağim onlar biliyorlar ama evet çok herkesin her şeyi bildiği bi ortam değil ben hep mesafeliydim zaten bi de o yüzden
Eskiden öyle değildim ama bu işyerine başlayınca öyle olacağım dedim ve oldum o yüzden biraz şok olacaklarValla özel hayatınızla ilgili bu durumları işe yansıtmamışsanız ve bunu sezmemişlerse gerçekten tebrik ederim her yiğidin harcı değil
Bence de …Single mommy olmanın müthiş birşey olduğuna katılamayacağım ama diğerlerinde haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?