- Konu Sahibi Leylaleyla12
-
Evet malesef öyle ama ben olsam bosanmazdim yine de.Tek gecelik ve pismanlik ta var bir şans daha vermeli bence yavrularin hatirina..Kadın aldatsa idi bu seçenek konuşulamazdı bile değil mi ne acı...
Ay pes ya tek gecelik ilişkiden ne olacak diyenler var.
Merak ediyorum sizce kadın tek gecelik aldatsa adam ne yapardı?
Kocasından boşanan kadınlar bile sevgili yaptı diye eski eşleri tarafından öldürülüyorlar. Kimse bana ülkenin bu konuda geliştiğini söylemesin.
Tek gece beş gece 1 saat ne farkeder ya başka bedene dokunmuş ondan zevk almış bir mahluk içine sinen devam eder elbet.
Böyle düşünen hemcinsler yüzünden aldatmak bu denli normal karşılanıyor zaten, ayrıca konu sahibi şuurunu bu denli kaybetmemiş ve boşanmış. Barışayım mı demiyor soru bu değil.
Evet Allah kimseye göstermesin zor bir durum.konu sahibi seviyorum ama sindiremiyorum diyor,oyuzden insanlar barismak istiyorsan bi sans ver diyor.
su dunyada malesef hersey insan icin,kimin basina ne zaman ne gelecegi belli olmuyor ki,cok zor bi durum gercekten.
insan icinde olmadikca net yorum yapamaz.
Herkese iyi akşamlar. 6 aylık hamileyim ve 3,5 yaşında ikiz oğullarım var. Eşim iş gezisindeyken tek gecelik ilişki yaşadığı için her ne kadar alkollü olduğunu söylese de yalvarsa da bu durum midemi bulandırdığı ve zaten hassas bir dönemimde bana bunları yaşattığı için eninde sonunda ayrılma kararı aldık ve boşandık.Çocukları da alıp anneme yakın eşimden yaklaşık 3 saat uzaklıka bir yere taşındım.
Sorunum şu ki; çocukların düzenini bozmak istemediğim ve onlardan ayrı kalmaya dayanamadığım için eski eşim haftasonları gelip bizde çocukların yanında kalıyor. İlk başlarda mümkün olduğunca o gelince onları yalnız bırakıyordum ama bu durum gittikçe tuhaflaşmaya başladı. Sanki hiç boşanmamışız gibi ama bir yanım da o kadar kızgın ve yorgun ki. Zaten doğuma da 3 ayım kaldı iyice hassasım ve sağlıklı karar verebildiğimi sanmıyorum.
Kızlar ben yapacağım? Kafam o kadar karışık
Cocuklarindan utanmadan boyle halt yiyen bir adama neden kolaylik sagliyorsun ki
Gecen gun ' cok guvendigim kocam beni aldatmis" gibi bi baslik acmistiniz sanirim. Yada ben ancak gecen gun gordum. Simdi birden bosandik demenizi gorunce sasirdim. Cok cabuk ilerlemis.
Peki esin hic itiraz etmedimi? Nasil bu kdr kolay oldu bi bosanma ya?
Oylemi? Zaten sasirdim bu kdr hizli gelismesine. Mantikli evet baskasi o galiba.O başkasıydı
Yok o ben değildim.Gecen gun ' cok guvendigim kocam beni aldatmis" gibi bi baslik acmistiniz sanirim. Yada ben ancak gecen gun gordum. Simdi birden bosandik demenizi gorunce sasirdim. Cok cabuk ilerlemis.
Peki esin hic itiraz etmedimi? Nasil bu kdr kolay oldu bi bosanma ya?
Evet Allah kimseye göstermesin zor bir durum.
Görüldüğü üzere herşey sevgi değil.
Konu sahibi seviyor ama ya eşi? Sevse aldatır mıydı?
Evet durumun içinde değiliz onun acısını hissedemeyiz.
Durumun dışındayız ve onun mantıklı düşünemediğini biliyoruz bu yönde fikir sunuyoruz.
Destek oluyoruz, aldatan adamı seviyorsan affet diye köstek olmuyoruz kısacası.
Genel olarak iğrenç olduğu konusunda hem fikiriz.kadin aldatiyorsa tum hucreleriyle aldatiyor,sadece durtuyle cinsel cekimle filan degil,cidden hissede hissede yapiyor bu zikkimi..
erkek aldatinca homosapien mantigiyla yapiyor bunu,mantik yok ask yok sevgi yok bi cogunda
Hayır bir de hamilelikte de kesmemiştik biz her şey yolunda gidiyordu. O lanet olası iş gezisinde olan olduGenel olarak iğrenç olduğu konusunda hem fikiriz.
Ama şu alıntıladığım kısım resmen bahane inan. Ne demek birşey hissetmiyor? O bedeni arzuluyor dokunuyor vs vs. Aşk hissetmesine gerek yok. Aşık olmadan da cinsellik yaşayan kadınlar var hiç hormonlara bağlamasınlar yani. Uçkuru rahat durmuyorsa karısı var, karısı hamileyse mast yapsın bak aldatmadan da karşılayabilirdi ihtiyacını.
Bir daha biraraya gelmek onu affetmek tekrardan önüne aldatmak için fırsat koymaktır bi kere o zincir kırıldıysa devamı da gelir er geç
İradeli olun çıkın annenize gidin o evde kaldıkça evlilik psikolojisi devam edecek
İlişkinizi kesin adamakıllı
Siz aldatsaydınız o şans verir miydi
Hiç sanmıyorum
Neden erkekler hep ikinci şansı hakedermiş
Aynı ihaneti hanımefendi yapsa idi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?