Boşandık ama boşanamadık...

Aldatan erkekler duygusal olarak bağlanıp ilişki yaşamıyor olabilir,bu aldattıkları gerçeğini değiştirmiyor ve durumu hafifletmiyor.Bunun hiç bir etkisi yok yani.
Adam pişman,çünkü karısı durumu öğrendi.Karısı bilmese devamının gelme olasılığı çok yüksek.İki küçük çocuğu varken ve hamile eşiyle cinsel hayatları devam ederken bunu yapabiliyorsa,yarın lohusalıkta,annenin bebekten dolayı enerjisinin düştüğü zamanlarda da yapması çok olası.

L Leylaleyla12 ben seni duruşundan ve kendine olan saygından dolayı tebrik ediyorum.

ben yazdığınız ilk mesajdan anladım ki siz daha kafanızda bitirememişsiniz ortada 3 yavru var biri daha doğmamış bile evlatlarınız olmasa asla affetmeyin derdim ama bence tekrar düşünün mantığınız boşan demiş ama içinizde bir ses vazgeçemiyor bence. Ayrıca ben böyle konularda ver yansın yorumlarını anlamıyorum sonuçta ortada üç günahsız bebek var başkasına affetme dönme şöyle yap böyle yap demesi kolay ama hiçbirimiz sizin yerinizde değiliz hayat sizin eş sizin çocuklar sizin lütfen mantıklı düşünün evlatlarınızı düşünün ve kendinizi düşünün hemen kaldırıp çöpe atmayın her şeyi

Sizinle buzları eritmeye çalışıyor. Sizim kalbiniz ne söylüyor? Tamir olma imkanı var mı güveninizin? Eğer yoksa aynı ortamda bulunup aklınızı karıştırmasına izin vermeyin.

Senin de bir tarafın halen eşinde sanırım...Şimdi bir bebiş daha doğacak ve %80 siz tekrar barışacak gibisiniz....Evet yaşananlar iğrenç fakat yüreğinde bitiyor iş....Ne kadar güvenmek istesen de çok zor olacak ama;ama işte belki de tekrar olmayı başaracaksınız belki eskisinden daha kuvvetli olacak her şey....bunları az ya da çok görebiliyor musun ne durumda olacağınızı?

Geçmiş olsun, gerçekten üzücü bu yaşananlar.
2 küçük çocuğun otelde vs babaları ile görüşmesine ben de dayanamazdım ve yaptığınızı yapardım, eski eşinize ne kadar sinirli olsanız da bence yaklaşımınız güzel.

Hamilesiniz ve duygularınızı anlamlandırmada ve kontrol etmede zorlanmanız çok doğal, @Cok da Seyapmamak Lazim gibi düşünüyorum, kendinizi kasmayın, size ne iyi geliyorsa o şekilde devam edin.

Aldatma o kadar iğrenç bir şey ki insan gerçekten ne diyeceğini bilemiyor. Aldatma affedilir bir şey değil, ama affetmrk başka kabullenip birlikte devam etmek başka. Sizin yerinizde olsam şunu yapardım diyemem ama sevdiği adama ikinci şansı vermek gerekir bazen diye düşünüyorum.

Sizi bu kadar duygusallastiran hamile olmanız.. tüm hormonlarınız duygularınız alt üst suan durumunuza çok üzüldüm. Gözlerim doldu inanın... Her kadının başına gelebilir çünkü.. kendimi siizn yerinize koydum bir an . Eşini çok seviyorsun. Ondan bir parça bekliyorsun. Ve sana ihanet ediyor... evet kimi kadın tek kalem için de o adamı Öldürür tabiri caizse. Ama kimi kadın vardır. Kendini öldürür o adam için de o adamı gne öldürmez kalbinde . Işte acı olan da bu sizi üzmek için yazmadım içimden geçenleri söylemek istedim kusura bakmayın. Rabbim her daim yardımcınz olsun Inşallah.. eşiniz birlikte olurken alkollü muymuş. Yoksa bilinçli mi yapmış bunu ?

Eski kocanız cocuklarına iyi bir baba olabilir, ancak size eş olmayı becerememiş.
Size ihanet ederek ve güven bagını kopararak evliliginizi kendisi bitirmiş.

Çocuklar icin gururu hiçe sayarım vb cümleler kuran kadınların barışmanızla ilgili temennilerine aldırış etmemenizi öneririm.
Siz zaten gururunuzden ödün verip cocuklarınız icin yüzyüze bakacak kadar bir iletişim kuruyorsunuz. Bundan fazlasını yapmak kendinizi ve dolayısıyla cocuklarınazı psikolojik olarak yıpratmak anlamına gelir.

"Tek gecelikten ne olacak affet gitsin" yazan hemcinslerinizin ise sizin onurlu duruşunuzu anlamasını da beklemeyin.

Erkeklerin aldatması yalnızca cinsel oluyor diyerek yapılan savunma dahi mide bulandırıcı.
Çok sevdigi için tek gece yaşamış, az sevse kaç gece olurdu hesaplarına akıl erdirmek güç.

Eşinizin sizde kalmasıyla ilgili olarak da otelde kalma veya gunubirlik gidiş geliş yapma tekliflerine sıcak bakmıyorsanız pek alternatifiniz kalmıyor.
Çocuklarınızla ilgili bir uzman destegi almanızı öneririm.
Birçok kadın çok zor şartlar altında olmadıgı halde sizinki gibi bir irade koymaktan acizken siz güçlü ve kararlı durmuşsunuz.
Zor bir sürecten geçiyorsunuz, hamilesiniz ve eşiniz varken sinirlerinizin bozulmasıyla birlikte aglamalarınız dogal ama bununla ilgili danışmak da size iyi gelebilir.

+1
Bir Karar almayın böyle devam edin
Bence bu süreçte mesafeli olun bu kararsız ve duygusal halinizi kullandırmayın.
Doğum olsun toparlanın ondan sonra net bir karar verin

Arkadasımın da dediği gibi sizin ne hissettiğiniz önemli..bir anlık duygusallıkla yanlış karar verdiğinizi de düşünüyor olabilirsiniz ,akışına bırakın biraz isterseniz çünkü hamilesiniz ve zor bir dönem

Ben burada fikir beyan eden hanimlari cok anlayamıyorum. Konu acan hanimefendi farz edelim boşandığıni soylemedi esim beni aldatti ne yapmaliyim diye sordu. Eminim tekrar birlesin diyen hanimlarin en az yuzde sekseni 'Bir de soruyor musun ne yapayim diye tabi ki bosanacaksin. Bi yapan bir daha yapar, icine siniyorsa devam et vs vs demediklerini birakmazdi. Ee hanimefendi ayrilmis iste simdi neden tekrar barisin evlenin tarzi yorumlar yapiliyor anlamak cok guc. Demek ki diger konularda da sirf konu sahibini yermek gurursuz hissettirmek gaza getirmek için yaziyorsunuz. Aldatmanin tek geceliginin farki ne uzun donemden pek anlayamadim. Bir bilen yazarsa da sevinirim.
Konu sahibi probleminizle alakali yorum yapamiyorum. Yalnizca kolayliklar dilerim size guclu olmaya calisin yalnizca...

Çocuklarınız bu şekilde alisamaz ki . Alsın gezdirsin sizin bulundugunuz semtte, Aksam eve biraksin.

Bir ihtimal de annenizde kalabilirsiniz .

boşandıysan evine alma adamı ne saçma bi iş bu? hem madem öyle alt katına taşınsaydın bari daha kolay olur.

burda bence bi şans daha ver, aklın hala onda, belki çok pişman, hem tek gecelik aşk yok bişey yok diyen hanımları şöyle bi alalım... kadın yapsaydı erkek affeder miydi? mümkün müydü? gurur, haysiyet... aldatan adamı affetmek gel beni bi daha aldat demektir. bu öyle bi kerelik bi hata değildir. evlisin iki çocuğun var karın hamile sen tek gecelik ilişki yaşıyosun? dünyanın en iğrenç şeyi. başkasına aşık olsa bile daha az acıtır be.

Sen kocanı seviyorsun ama barışmayı da gururuna yediremiyorsun.

İkna edilmek istiyorsun bence,ihtiyacın bu.

Yani biz desek ki,çoçukların için barış; barışacaksın.

Ben diyorum barış,sen zaten bitirmemişsin.

sizde kalması doğru değil bence ama bana sanki içinizde bitiremediğiniz duygular varmış gibi geldi bir yanınız affetmek istiyor sanki

haftasonları eski eşiniz çocuklarını alıp onlarla dışarda vakit geçirsin akşam size geri bıraksın, evinize asla ve asla sokmayın, siz artık boşandınız o sizin eşiniz değil sadece ortak evlatlarınız var.....sizin evinize hiçbirşey olmamıs gibi girip, kalmasına müsade etmeyin, zaten bu evlilik bir hatadan dolayı bitmiş sevgisizlikten değil kafanızı boş yere bulandırmayın derim...
ve bu işin tek geceliği, alkol bahanesi olmaz yapan bir daha yapar.....
belki şu an bile bir sevgilisi vs vardır..

adam gitmiş başkası ile yatmış ve çoğu üye tekrar evlenin diyor
ilginç
üstelik 2 evlatları varken ve konu sahibi hamileyken yapmış bu adam bunu
alkollüymüş de bilmem ne.. o zaman her alkol aldığında hep aldatma tehlikesi mi olacak?
empati yapılsa, konu sahibi başkasıyla ilişki yaşasa kocası onunla tekrar evlenir miydi acaba

Boşanmışsınız artık neden sizde kalıyor ki ?Demek ki çok rahatsız değilsiniz bu durumdan.
Yarın birgün barış çubukları yanar GİBİ , ha kötümü iyimi bilemiyorum .
Ama hassas bir zamandasınız belkide iyiyi doğruyu çok ayırt edemiyor olabilirsiniz.
Bir yanınız kalmasınıda istiyor gibi.İyice düşünün taşının kendinizi kasmayın
Hakkınızda hayırlısı olsun

GerçekteN pişman sa bi şans daha verin isterseniz ben aldatilmayi hoş karşılamam asla ama üç çocuk büyütmek de tek başına çok zor be canım ah ahmak kocan gül gibi karın varken evde çocukların varken ne diye düzenini bozarsin Allah akıl fikir versin eşine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…