yazık üzüldüm. Böyle sorumsuz babalar da var işte ve senin gibi hem anne hem baba olanlar da..o gölge etmesin başka birşey istemez gerçekten daha nafakasını bile ödemedi
yazık üzüldüm. Böyle sorumsuz babalar da var işte ve senin gibi hem anne hem baba olanlar da..
Allah kolaylık versin.. Kafana koyarsan yapamayacağın şey yok.
Çalışıyorsun sanırım?
ama nasıl? onlar bizim gibi bakmıyorlar hayata. nasıl bir dik duruş sergilemeliyim bilmiyorum..
okyanusu geçtim derede boğulcam sanki.
ben boşanalı 2 yıl olacak. nafaka ceza davam devam ediyor ama aylık 300 tl zaten.. daha hiç alamadım.
maaşım daha önce bir konu açmıştım 2300 ve yemek kartım var 390 tl ..
ama çocukların kreşine 720 tl ödüyorum. annem sağlık sorunları sebebiyle çocuklara bakamıyor.
onlara yakın aynı sokak yan bina gibi bir ev olsa diyorum ama bu onlara göre imkansız.
dul bir kadın ayrı yaşayamaz evine abin gelse erkek alıyo zannederler diyorlar ..
bense kendi düzünimi kurmak için sabırsızlanıyorum
Denemelisin. Ne zamana kadar bu şekilde yaşayacaksın?çok şükür canım çalışıyorum..ama çocukların masrafı ve kirayı verdikten sonra kalanla bir evi geçindirebilirmiyim bilmiyorum
biri 3,5 diğeri 2 yaşında kreşe gidiyorlar. ben bırakıyorum kreşe annem alıyor
benim kendi evim vardı
dayalı doselı kalmıstı ayrılınca
ama ben aılemle oturmayı tercıh ettım
cok yazdım odamız vardı ama dolabımız fılan hak getıre hersey zamanla oldu 2+1 80 metre kare evde yasadık ben mutluydum acıkcası
surtusmeler oluyordu olmuyor degıldı ama ben tek basıma eve cıkamazdım kafayı yerdım herhalde
Bence birikimlerinizi büyük bir eve çıkmak için kullanın..
Ben de çocuklarım 3 ve 1 yaşındayken babalarından ayrıldım.
Elbette ki kendi düzeninizi arıyorsunuz ama onların destekleri çok çok daha fazla.
Yalnız yaşadığınızda daha büyük zorluklarınız olacak..
Çocuklarınız kreşe gittiği ićin sıkıntı olmayacaktır. Şu an gidiyorlar halihazırda, aileniz konusundada babanız size annenizden daha yakın sanırım,babanızla güzellikle konuşun, aynı mahallede oluruz yine ama ben kendi düzenimi kurmaliyim artık vs diye. Babanızı ikna ederseniz olur diye düşünüyorumben boşanalı 2 yıl olacak. nafaka ceza davam devam ediyor ama aylık 300 tl zaten.. daha hiç alamadım.
maaşım daha önce bir konu açmıştım 2300 ve yemek kartım var 390 tl ..
ama çocukların kreşine 720 tl ödüyorum. annem sağlık sorunları sebebiyle çocuklara bakamıyor.
onlara yakın aynı sokak yan bina gibi bir ev olsa diyorum ama bu onlara göre imkansız.
dul bir kadın ayrı yaşayamaz evine abin gelse erkek alıyo zannederler diyorlar ..
bense kendi düzünimi kurmak için sabırsızlanıyorum
peki siz nasıl bir düzen kurdunuz. çocuklarınızı büyütmüşsünüz benimkilere göre hangi düzen onlar için daha iyi olur?
Nerede yaşıyorsunuz?2300 maaş - 390 yemek kartı
evet geçinebilirsiniz ama çocukların kreş masrafını çıkarsanız zorlayıcı olabilir..ocukları odası olabileceği bir ev sizin için daha iyi olur..rahatça büyürler sonuçta hep bir müdahele olacak ayrı ev iyi olur2300 maaş - 390 yemek kartı
evet ege mesela allah korusunda suanda olursa naparım bılmıyrumama cute senin oğlan bebekti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?