boşandıktan sonra ayrı eve çıkmak - aile ile yaşamak

oglunuz varmıs pedogag a gıtsenız ayrı eve cıkmanızı onerebılır
cocuk evını bılmelı
nolursa olsun annanesı bıle olsa kaldıgı ev kendı evı olmuyor artık
bosanmak baslı basına travma ıken aılelerle yasamak zorunda kalması daha da zor
aılenızın sıze destek cıkması gerek cocugunuzda varmıs ustelık
sıgamazsınız rahat edemezsınız herseyınız goze batar cok zor

Hiiicc esyaa icin para biriktirmeyin derim..gidin belediyenin kadin koordine merkezine, orda her tur esya bagisliyor insanlar, ben bu sene belki 4 kez cagirdim kullanilanilir durumdaki cogu seyimi verdim..once ufak defek baslarsiniz sonra yenilerini nasipse alirsiniz zaten..

hem gozede batmaz belki hem eve cikti hem ev dizdi diye bilmem millet dar goruslu dusunur iste..

bence paranızı güzelce biriktirin
ilk başta hayatınızı idame ettirecek kadar eşya alırsınız
zamanla da ne gerekiyorsa yavaş yavaş tamamlarsınız
beyaz eşyayı da spotçulardan alabilirsiniz
mesela üretim esnasında ufak bi çizik nedeniyle sıfır eşyalar spotçularda daha ucuza satılıyor
ama ne olursa olsun ailenizle ters düşmeyin
onları kırmadan ayrı eve çıkmanız gerektiğini anlatın

Her yorumu dikkatle okudum wallaha çok güzel demiş herkes güç vermiş size. Anneyle anlasamiyorsaniz çocuklar ilerde sizin kavganizdan daha da rahatsız olur babamı neden bıraktım madem derler, şimdi ailen yeni geniş eve çıkma hazırlığı falan yaparsa ev bulduklarında hep taş koy orası çirkin burasıkötü çok pahalı vs De ki senin için eve çıktık deyip yeni evde oturmaya mecbur hissettirmesinler kendini. Maaşın iyi gibi. Zaten akşam yemeği yiyeceksiniz çocuklar gün içinde kreste karınlarını doyuracaklar siz de keza işyerinde, bir tek kreşten eve almak kalıyor ki çocukları kreşi degistirirseniz saatleri farklı olan kresler var istediğinde aldığın, bir de evim yuvam derken yeni yeni koltuklar vs almaya kalkma hiç al ikinci el bence iki cekyat bir yatak baza ucuza bir dolap tamam, para biriktirdikçe hem daha iyi bakar arastirirsin daha içine sinen mobilyalardan alırsın zamanla dosersin evini. Para biriktirip bence de soteye yat ses etme :) bir yıl sonra evi tuttum.kaporayi verdim bile der emrivaki yaparsın yoksa öyle dominant anneye babanında sözü Yetse azcik şu kıza karışma artık be hanım diyebilir sözünü dinletebilirdi

İki tane de can yoldasi evladin varmis. Bence izin almak zorunda degilsin. Kocaman insansin kendi kararini alabilirsin.
Obur konuda da bir hanim ikinci bebegimi yapsam mi diye soruyor, yani bizim kadinlarimiz neden kendi kararini alamiyor, arkadas kendi bedeni uzerinde bile soz sahibi degil. Cok uzuluyorum kadinlarin boyle durumuna...

Bu anneler niye böyle? Halbuki anneniz böyle davranmasa cocuklarınız biraz kurtarana kadar yanlarında kalabilirdiniz. Ayrı eve çıkmanız cok iyi olur. Cocukları bi komşu falan alamaz mı mesela belli bir ücret karşılıgında? tabi bu farazi ama ütopik degil oladabilir. En azından annenize muhtaç olmazsınız. Yada annenize yakın bir yerde oturup cocukların okuldan gelişini babanızkarşılar. Beni en cok dert ettirecek konu cocukların geliş gidişlerini ayarlamak ayarlayabilmek olurdu. Yoksa bahsettiginiz maaşla geçinirsiniz alimallah.

Eninde sonunda ikna olacaklardır,kararlı olursanız.Amacınızın sadece iyi koşullarda yaşamak olduğunu belirtirseniz.

Ailenize yakın bir ev tutsanız?
Buna da karşı çıkarlar mı?

Sizin için ayrı ev en ideali bence, geçim problemi olur mu bilemedim sizde yeni durumunuza göre davranırsınız. Bende ayrı eve çıkmanızı öneririm, evet bizim ülkemizde eşinden ayrıldın mı bu konular hep gündeme geliyor ama bir ömür böylede olmaz ki. Babanızda hastaymış geçmiş olsun. Ama ev ev üstüne olmaz.

kocaman kadınsınız işiniz gücünüz de var bence izin alır gibi değil de ben taşınıyorum haberiniz olsun gibi söyleyin

sağolun kızlar çok teşekkür ederim.motivasyonumu topladım yorumlarınız sayesinde güzelce para biriktireceğim hemde etrafa bakar olacağım kiralık falan varmı diye belki yakınlarımızda falan olur.. gelişmeleri yazarım yine

Çalışan annelere çocuk başı 300 tl kreş yardımı diye bir şey okumuştum, tam hatırlamıyorum. Sizin bilginiz var mı? Bi araştırsanız.

bu sene çocukların yaşı tutmuyor ama seneye büyük oğlumun yaşı tutacak inşallah:)

Aaa bakıyorum şimdi, çocuğunu tek başına büyüten (nafaka almadığın açık ortada), 0-4 yaş aralığında çocuğu olan diyor.

ben bir araştırayım çok teşekkür ederim..

bu arada sende ayrısın değilmi?

Artık küçük çocuk değilsiniz ayrı eve tabikide çıkın derim herkes değişiyor belli bir zaman sonra daha rahat edersiniz.

Sen şimdi para kazaniyorsundur diye de annen yanında olmanızı istiyordur hem istemeyip anlaşmaya çalışmıyor hem de gitmeni istemiyorsa bir yanlışlık da vardır çevre de en önemlisi tabiki, biriktirdigini söylememen lazım 500 ise 100 de bana kalırsa.. Bu durumda üvey baba hiç iyi bir şey değildir ama evlenmeyi bile düşündüğünü söyleyebilirsin hatta o evden çıkmak için belki gerçekten düşünebilirsin bile.. Allahtan işin var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…