- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
-
Benim esim
Kizlarina ölürrr... biri 2 diyeri 4 yasinda nasipse 3. Kizim Yolda. Yani bence bu dogru degil
Bu toprağın üstü olduğu kadar altı da var cnm, asıl hesap o zaman sorulacak...Tek dileğim hesabinin sorulması
Istisnalar var kesinlikle.Eskilerin bir lafı var...
Anne varsa cocugu babanın bir görür, anne yoksa 2 gözü de görmez.
Burada annenin varlığı anne babayla beraberse anlamında.
Çok acimasizca ama istisnalar haric doğru.
Belki de bu asıl nedendir.Bana göre annenin aşırı sorumluluk sahibi olduğu yerde babalar böyle oluyor .Bilemiyorum ya da bu şerefsiz ondan böyle inanın anlayamıyorum anlamak istiyorum ama anlayamıyorum .
İnanın aynı şeyi defalarca söylüyorum kendime .Ama çocuklar uyuyor ya içime gelip bir öküz oturuyor.Ya bu çocuklar üzülecek .Ya bı de ben karantinadayim çok da çalışmaya alışkın bı tipim hiç yaramadı bana bu karantina .Eski esim yilda 3 4 sefer baba olduğunu hatirlar. Fakat ben onunla alakali cok rahat davranıyorum. Ilk günden itibaren çocuğumu yalniz buyutmem gerektiğini biliyordum. Hic bir beklentim yok kendisinden. Olmadi. Kizim kucukken bir kac kez sordu. Boşandık ve uzakta çalışıyor dedim.
10 yil sonra tekrar evlendim. Kizim esime asiri duskun. Tam bir baba kiz iliskileri oldu cok şükür. Nazlanma kural koyma simarma istekte bulunma ne ararsaniz var aralarında. Iste o zaman kizim kiymete bindi. Babaannesi annen seni sevse evlenmezdi bak baban evlendi mi dedi kizima . Oysa bir kac hafta oncesinde babasi sevgilisinin onu neden terkettiğini aanlatmisti kizima. Falan filan.
Benim hayat görüşüm su. Ben nasil bir anne olduğumdan sorumluyum. Nasıl bir baba olunacagina ben karar veremem. Buda onun sorumluluğu.
Ben de bı insan emek vermediği şeyi sevemez gibi geliyor.Belki de bu asıl nedendir.
Biz hamile kaldığımız andan itibaren sorumluluk alıyoruz. Gebeyken bile kocamızın yemeğini, temizliğini, ütüsünü aksatmıyoruz. Çocuk doğduğunda altını değiştirmesine, yıkamasına, uyutmasına izin vermiyoruz. İşe gidecek diye bebeğin ağlamasından rahatsız olmasın diye ayrı yatıyoruz. Paşalar gibi sorumsuz yaşamaya alışınca, karısına çocuklarına emek vermeyince böyle oluyor belki de.
Işte dediğim gibi...erkeklik hormonu yaşlılıkta azalmaya başlayınca. Ilginç bir durum.Yıllar sonra çocukları aklına gelip baba olduklarını hatırlayıp arayanlar hatta tv programlarına çıkanlar oluyor
Yaşlanınca yalnızlık yada hastalık kendilerini atacak yermi arıyorlar bilmiyorumIşte dediğim gibi...erkeklik hormonu yaşlılıkta azalmaya başlayınca. Ilginç bir durum.
Yuh insan musfettesine bak..Benim eş kişisi de ölürdü şimdi boşanma aşamasındayız 3 hafta oldu ne arıyor ne soruyor arkamızdan da rezil olsunlar diye haber gönderiyor Rabbim iyilerle karşılaştırsın benim kızım da 1 yaşında
Yuh insan musfettesine bak..
Sizde ona haber gönderin itin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış.. Allah yolunuzu hep açık etsin kimseye muhtaç etmesin sizi ve kızını, öpün benim için o meleğiHiç demeyin zoruma gidiyor ama gerçek yüzünü gördüm diyorum rezil olup ona muhtaç kalacakmışız öyle haber göndermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?