- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
-
Ya o adama mahkum etseydiniz çocuklarınızı.İnanın aynı şeyi defalarca söylüyorum kendime .Ama çocuklar uyuyor ya içime gelip bir öküz oturuyor.Ya bu çocuklar üzülecek .Ya bı de ben karantinadayim çok da çalışmaya alışkın bı tipim hiç yaramadı bana bu karantina .
Sizde ona haber gönderin itin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış.. Allah yolunuzu hep açık etsin kimseye muhtaç etmesin sizi ve kızını, öpün benim için o meleği
Erkekler ayrılık sürecinde çok cirkinlesiyorlar ne yaparsa yapsın bunu kişisel algılamayın hata aramayın kendinizde inanın bu benim eşim mı ben bununla nasıl evlenmişim diyeceksiniz ..herşey bittiğinde kuş gibi olucaksiniz aileniz destekcinizdir umarımÇok teşekkür ederim zaten muhtaç kalsam bile arayacağım son insan olur ama o bunun farkında değil
Öperim elbette
Bende buna katılıyorum. Adam diyordur zaten annesi herşeyi hallediyor. Ama mal adam anlamiyor sevgi ,çocuğun beklentisi farkli. Inşallah akli başına gelirBana göre annenin aşırı sorumluluk sahibi olduğu yerde babalar böyle oluyor .Bilemiyorum ya da bu şerefsiz ondan böyle inanın anlayamıyorum anlamak istiyorum ama anlayamıyorum .
Birini bul tak koluna gez, bak nasıl evlat aşkı depreşiyor.Evet özet bu 1 saatlik uzaklıktaki bir şehirde yaşayan çocuklarımın babası çocuklarını gormeye gelmiyor.O kadar zoruma gidiyor o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam.15 tatilde 1 hafta yanında kaldı .Gelince kızım ağladı bende bunu babasına söyledim .Tamam falan dedi .Bı daha da aramadı .Küçük kızım 4 yaşında çok özlüyor babasını .Allah'ım bı insan nasıl çocuklarını aramaz .Nasıl sevmez .Allah bildiği gibi yapsın .
Evet katiliyorum ama 4 sene cok uzun tabi oylesi de vardır.Çocuk dillenmeden farkinda olmadan bir kısım babalar babalik ne anlayamıyorlar ne yazik kiBurada bir kez psikologumun soyledigi bir sözü yazmistim ve linç edilmistim. Burada okudugum konular da bu sözü hakli çıkarıyor. Ayni şeyi söyleyeceğim yine. Babalar baba olduklarının 4. Senede anliyorlarmış.
Bizler karnimizda olduğunu bildigimizden itibaren anneyiz. Onlar seneler sonra baba.
Niye bilmiyorum. Genellemek de dogru degil ama benim çevremde ve burada okuduklarimda canla kalple seven bir baba modeli olmadı hiç.
Biyolojik olarak yorumlamaya çalışacağım.Evet katiliyorum ama 4 sene cok uzun tabi oylesi de vardır.Çocuk dillenmeden farkinda olmadan bir kısım babalar babalik ne anlayamıyorlar ne yazik ki
anne ve baba olmak çok kolay zor olan annelik ve babalık yapmak.... Hellallik alsalar nolur annelik babalık yapmadıktan sonra kulun affettiğini Allah affedermiki ...Bende babamı hic görmeden büyüdüm. Ölecekleri zaman helallik istemek icin birde ayaklarina çağıriyorlar gitmeyincede akrabalari o yinede senin baban diye tavır bile yapabiliyor. Evet yinede o benim babamsa, ben 37 yıl boyunca yinede onun kızi değilmiydim . Allah islah etsin hepsini
Bu cumleyi şöyle baslatmanı beklerdim:Erkrkler bu dünyaya seks yapmak ve futbol oynamak için gelmiş.
Cok üzüldüm ya.Kızım geçen diyorki büyük olan baba 1 saatlik yol gelebilirsin .Gelemem diyor .Küçük söz baba aglamicam diyor .Ama tık yok .Hayırlısı böyleymiş. Bazen yoklukla sinanıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?