- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Onun ailesinin evinde yaşıyoruz, o yüzden..Eşyalarını toplayan niye sen oluyormuşsun? o toplasın eşyalarını. Anlaşamayan, anasından göbek bağını kesemeyen o, gitsin anasının dizinnn dibine otursun.
Aynı evde mi, altlı üstlü müOnun ailesinin evinde yaşıyoruz, o yüzden..
Kaynana,görümce 3.kişiler yüzünden asla yuvamı dağıtmam,zaten anlamıyorum kızlar çekirdek aile dışında kalan kişiler yüzünden nasıl bitirme kararı alıyorsunuz,eşimle sorunum yoksa ve seviyorsam inadına direnirim.
Aynı evde mi, altlı üstlü mü
Yukarıda yazdım cevap vermedin...Söyleminiz elbet doğru ancak sürekli annesinin ağzına bakan, annesi haksız olduğunda bile evde karısına surat asıp oturan bir eş varsa bu maalesef pek mümkün olmuyor..
Allah akıl versin sana, başka şehirdeki kv senin evliliğine hiçbir şey yapamaz...Yok, farklı şehirlerdeyiz. Bir de altlı üstlü olsak neler olurdu tahmin dahi edemiyorum.. :)
Eşyalarını annenin evinde bir yere üst üste koyabilirsin.
İş bulup, bir miktar birikim yaptıktan sonra ayrı eve çıkabilirsin.
Ama herşeyden önce bu kv yi evliliğe dahil etmemek birazda sizin elinizde, eşiniz madem ona inanıyor, size inanmıyor, eşiniz yanınızda olmadan annesi ile görüşmeyin
Ben de boşandım hatta 1 yıl devam etti süreç, en iyi anlayabileceklerden biri benim,ama benim problemim kendisiyleydi,zaten ailesi pek biseye karışmayan müdahele etmeyen tiplerdi ,o nedenle onlarla pek bi sorunum olmamistiSöyleminiz elbet doğru ancak sürekli annesinin ağzına bakan, annesi haksız olduğunda bile evde karısına surat asıp oturan bir eş varsa bu maalesef pek mümkün olmuyor..
Sen iletişim politikası bilmiyorsun güzelim,Eşim bunu kabul etmiyor. Yani annesiyle iyi geçinmemi, onu çok sevmemi istiyor ama mümmmkün değil. kadın buna fırsat vermiyor, defalarca söyledim mesafeli olmak istiyorum diye "yaşlı kadın kusuruna bakılmaz." yanıtını verdi.
Zaten sorunun temeli eş. Dengeyi sağlayabilse, annesine ağız açtırır mıydı?
Yaşamadan büyük konuşmayın bence .Kaynana,görümce 3.kişiler yüzünden asla yuvamı dağıtmam,zaten anlamıyorum kızlar çekirdek aile dışında kalan kişiler yüzünden nasıl bitirme kararı alıyorsunuz,eşimle sorunum yoksa ve seviyorsam inadına direnirim.
Allah akıl versin sana, başka şehirdeki kv senin evliliğine hiçbir şey yapamaz...
Eşin yanında yok iken asla kv yi arama, ararsa açma
Eşinin yanında ara, telefonun mikrofonunu aç ve öyle konuş, eşinin yanında olduğunu da çaktırma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?