- 21 Mayıs 2020
- 458
- 664
- 18
- 36
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Yaşamadan büyük konuşmayın bence .
[/QUOTE
Yaşamadığimi nerden biliyorsunuz, bende boşanmış biriyim,ve bu arkadaşın yaşadığı şelerin 5 beterini yaşadım,siz bence bilmeden büyük konusmayin
Sadece akıllı ve kurnaz kadın olacaksın...Bildirimlere sondan başa baktım o yüzden yanıt veremedim kusura bakma..
Tam detay vermek istemiyorum burada ancak;
-anneme gitsek(oğlundan duyar) kıskanır 2 saat telefonda tutar eşimi.
-Evime bulaşıklık almıştım, bildiğin bulaşık sepeti onu kıskandı buradan 500km öteye kargoyla bulaşık sepeti yolladı eşim(50liralık şey)
-eşim bi fotoğraf atsa evden, "koltuğa örtü serin, o halı leke mi olmuş" diye başlar durur.
-bu kadın benim düğün günümde, gelin evimde 50 kişiye yemek vermek istedi; "yakışık alır mı hiç, ne hevesle aldım o çeyizlerimi ben ellemeden 50 kişi dokunacak istemem" dedim diye oğlunu arayıp "düğüne gelmeyeceğim ben" diye ağladı, eşim düğünü iptal edelim dedi SIRFF bu yüzden.
Zaten bunlara eşim müsaade etmese, elbette kv bir şey yapamayacak ama işte..
Nafaka alın, annenizin evindeyken iş arayın. Eşyalar için küçük bir depo kiralayabilirsiniz ama eşyaların maddi değeri ne kadar? değer mi depo kiralamaya? isterseniz eşyaların maddi değerini ondan talep edin eşyalar onda kalsın.
Ve altlı üstlü de oturdum bi süre eş ailesiyle 2,5 yıllık evlilikte herşeyi tecrübe ettimYaşamadan büyük konuşmayın bence .
Sadece akıllı ve kurnaz kadın olacaksın...
Evine aldığın bulaşık sepetinden 500 km ötedeki kv nin nasıl haberi oluyor...
Burdan gördüğüm kadarıyla hata sende, yönetmeyi bilmiyorsun...
Hemen hemen tüm kv ler senin kv gibi, tüm eşler senin eşin gibi
Herkesin eşi eşinin ailesi aynı olmaz... Sizin deneyiminiz farklı. Siz eşinizin ailesi ile sorun yaşamamışsınız ki... O yüzden kendiniz yaşamadığınız şey hakkında peşin hükümlü konuşmayın. Allah korusun ikinci evliliğinizde başınıza gelir. Büyük konuşmuşum dersinizVe altlı üstlü de oturdum bi süre eş ailesiyle 2,5 yıllık evlilikte herşeyi tecrübe ettim
Eşine annesine herşeyi yetiştirmemesi gerektiğini öğreteceksin.Neyi yöneteyim ki? evine aldığı bulaşık sepetini bile annesine söyleyen bir koca var ortada.
araba bakıyorduk bi ara, bana söylemeden annesini arıyordu "araba buldum,bakmaya gittim, beğenmedim" diye.
Sadece akıllı ve kurnaz kadın olacaksın...
Evine aldığın bulaşık sepetinden 500 km ötedeki kv nin nasıl haberi oluyor...
Burdan gördüğüm kadarıyla hata sende, yönetmeyi bilmiyorsun...
Hemen hemen tüm kv ler senin kv gibi, tüm eşler senin eşin gibi
Eşine annesine herşeyi yetiştirmemesi gerektiğini öğreteceksin.
Son gebeliğimde hamile olduğumu söyletmedim ben, doğumdan sonra haber verdik...
Merhaba, esinizle cok yurumez belli ediyo kendini ama suan maddi guvenceniz yok, isiniz yok, aileniz arkanizda degil bosansaniz hic birinin evine sigamayacaksiniz.. biraz daha dayanabildiginiz yere kadar dayanin ise girin para biriktirmeye baslayin kendinizi maddi olarak toparlayinca, ayri ev acabilecek guce geldiginizde ayrilin bence, yoksa suan ayrilsaniz cok daha fazla maddi ve psikolojik olarak zorlanacaksiniz. Allah yardimciniz olsun, gonul ferahligi versin ins..
3. bebeğimi doğurduktan sonra eşim bana "bugün boşansam annem sevinir" dedi... o derece kötü bir kv ye sahibimdenizaslim bak arkadaş beni gayet iyi anlamış,büyük konuşmak değil benimki ,neden 3.kişiler için yuvamı dağıtayım ki afedersin it ürür kervan yürür...
Düğündeki altınlar zaten kanunen sizin sayılıyor. Mahkemede talep etseniz hakim az da olsa bir nafaka bağlar. Eşyaları bilmiyorum ama alabiliyorsanız hem eşyaların parasını hem de nafaka talep edin. Olmadı ya eşyaların parasını ya da nafaka alın.Nafaka almayacağım, onun yerine altınları alacağım.
Eşyaları depoya koysam verdiğim paraya değmez açıkcası. yatak odası, beyaz eşya o kadar.
Parasını talep etmek mantıklıymış aslında verir mi bilmem ama onu deneyeceğim çok teşekkür ederim
Öyle şey mi olur. Altınlar kadınındır nafaka da hakkındır. Altın da al nafaka da.Nafaka almayacağım, onun yerine altınları alacağım.
Eşyaları depoya koysam verdiğim paraya değmez açıkcası. yatak odası, beyaz eşya o kadar.
Parasını talep etmek mantıklıymış aslında verir mi bilmem ama onu deneyeceğim çok teşekkür ederim
Üzgünüm ki ana kuzusu bir eşe sahipsiniz.Günaydın Kk, direk konuya girmek istiyorum çünkü çok mutsuzum..
Yaklaşık iki yıllık bir evliliğim var. Düğüne 10 gün kala dahi kv yüzünden ayrılma kararı almıştık(keşke o zaman bitseymiş.), evliliğimiz sürecinde de boşanma kararı aldığımız olmuştu (4-5) olmuştur sanırım.
Çok detaya girmek istemiyorum ancak özetlemem gerekirse; her defasında bir şekilde ortalık karıştıran,iftira atıp söylemediğim şeyleri eşime "senin karın bana bağırdı, kötü konuştu" diye anlatan(eşim hep inanır.), tatildeyken bile günde 4-5 kere oğlunu arayan, her şeye karışan bir kv; söz konusu annesi olduğunda eşi olduğumu unutup dış kapının mandalıymışım gibi davranan ve herr şeye rağmen annesini pohpohlamamı isteyen bir eş. Dün yine tartıştık; bizden olmaz, eşyalarını topla gibi söylemlerde bulundu.
Bu defa ben de ciddiyim sanırım ancak ne yapacağımı bilmiyorum.. -Çocuğum yok, tedaviye başlamıştık.-
Annem ve babam ayrı babama gidemem eşiyle görüşmüyorum; annem evli bir süre onda yaşayabilirim ancak bu evden kendime ait olan mobilyalarımı götüremem evleri küçük.
24 yaşındayım çalışmıyorum, satış danışmanlığı tecrübem var ancak şuan piyasada malum iş yok çalışsam bile büyükşehirde yaşıyorum maaşım geçinmeme yetmez ayrı eve çıksam.
40-45 bin lira kadar altınım var düğünden onları alabileceğimi söyledi eşim, onları alıp bankaya atacağım. Şuan gözüm korkmuş durumda, ne yapacağımı bilmiyorum.
Mesleği olmayıp boşanan varsa aranızda, tecrübelerini benimle paylaşabilir mi?
Ne yapmam lazım? Nereden başlarım, nasıl yaparım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?