Boşandıktan sonra hayat

Sadece akıllı ve kurnaz kadın olacaksın...

Evine aldığın bulaşık sepetinden 500 km ötedeki kv nin nasıl haberi oluyor...

Burdan gördüğüm kadarıyla hata sende, yönetmeyi bilmiyorsun...

Hemen hemen tüm kv ler senin kv gibi, tüm eşler senin eşin gibi

Nafaka almayacağım, onun yerine altınları alacağım.
Eşyaları depoya koysam verdiğim paraya değmez açıkcası. yatak odası, beyaz eşya o kadar.
Parasını talep etmek mantıklıymış aslında verir mi bilmem ama onu deneyeceğim çok teşekkür ederim

Neyi yöneteyim ki? evine aldığı bulaşık sepetini bile annesine söyleyen bir koca var ortada.
araba bakıyorduk bi ara, bana söylemeden annesini arıyordu "araba buldum,bakmaya gittim, beğenmedim" diye.

Ve altlı üstlü de oturdum bi süre eş ailesiyle 2,5 yıllık evlilikte herşeyi tecrübe ettim
Herkesin eşi eşinin ailesi aynı olmaz... Sizin deneyiminiz farklı. Siz eşinizin ailesi ile sorun yaşamamışsınız ki... O yüzden kendiniz yaşamadığınız şey hakkında peşin hükümlü konuşmayın. Allah korusun ikinci evliliğinizde başınıza gelir. Büyük konuşmuşum dersiniz

Neyi yöneteyim ki? evine aldığı bulaşık sepetini bile annesine söyleyen bir koca var ortada.
araba bakıyorduk bi ara, bana söylemeden annesini arıyordu "araba buldum,bakmaya gittim, beğenmedim" diye.
Eşine annesine herşeyi yetiştirmemesi gerektiğini öğreteceksin.

Son gebeliğimde hamile olduğumu söyletmedim ben, doğumdan sonra haber verdik...

denizaslim bak arkadaş beni gayet iyi anlamış,büyük konuşmak değil benimki ,neden 3.kişiler için yuvamı dağıtayım ki afedersin it ürür kervan yürür...

Eşine annesine herşeyi yetiştirmemesi gerektiğini öğreteceksin.

Son gebeliğimde hamile olduğumu söyletmedim ben, doğumdan sonra haber verdik...

İşte ben bunu öğretemiyorum, çünkü adam bunu reddediyor.
ona göre, haftada bir gün yaptığımız keyif kahvaltısında sofraya oturur oturmaz arayan annesiyle kahvaltı bitimine kadar konuşmak normal.
ona göre annesinin yalanını ortaya çıkarttığımda, annesi haksız olmuş sayılmıyor.
ona göre alacağı şeyleri annesine sorması, tatildeyken dahi günde 3-4 kere konuşmaları çook normal.
"ben böyleyim" diyor. Öğrenmeyi reddeden birine napabilirim ki? alttan aldım, üstten koydum ancak bu noktaya gelebildik.

Kv ile farkli sehirlerdeyiz dediginiz icin söylüyorum.
Bence bir kere daha deneyin. Cift terapisi alin.
Esiniz diger konularda sizinle uyumluysa, annesi konusunda da siz onu tolere edin. Hepimizin var hassas olduğu konular malesef. O da annesine hassas demek ki.
Yilda kac kere bir araya geliyorsunuz? Bence esinizi seviyorsaniz, denemeye değer

Merhaba, esinizle cok yurumez belli ediyo kendini ama suan maddi guvenceniz yok, isiniz yok, aileniz arkanizda degil bosansaniz hic birinin evine sigamayacaksiniz.. biraz daha dayanabildiginiz yere kadar dayanin ise girin para biriktirmeye baslayin kendinizi maddi olarak toparlayinca, ayri ev acabilecek guce geldiginizde ayrilin bence, yoksa suan ayrilsaniz cok daha fazla maddi ve psikolojik olarak zorlanacaksiniz. Allah yardimciniz olsun, gonul ferahligi versin ins..

Nasil yaparsin tam bilemiyorum, ben yurtdisinda oldugum icin buradaki imkanlar daha farkli.

Sana tek söylemek istedigim sey, lütfen bu suan yasadigin zorluklar gözünü korkutmasin. 30 yasina geldiginde bütün bunlari coktaaaan aşmış, geriye dönüp bakinca, iyi ki de degersiz hissettigim bir evliligi ite kaka sürdürmeye calismamisim diyeceksin. Su an karsilastigin zorluklar seni güclendirip olgunlastiracak.
Yazdiklarindan cikarabildigim kadariyla bu evlilikten sana artik hayır gelmez, lütfen ömrünü heba etme ve özgürlüge koş.
Ne zaman icin sıkılırsa da buraya yaz, burdayiz

Amin çok teşekkür ederim..
Evet yürümeyeceği belliydi aslında hep. okulum bitsin, kpss'ye gireyim belki farklı olur diye düşünüyordum bu yıl ki sınava hazırlanamadım 2022'yi düşünüyordum ancak şu durumda artık bu evde yaşamam pek mümkün görünmüyor..

denizaslim bak arkadaş beni gayet iyi anlamış,büyük konuşmak değil benimki ,neden 3.kişiler için yuvamı dağıtayım ki afedersin it ürür kervan yürür...
3. bebeğimi doğurduktan sonra eşim bana "bugün boşansam annem sevinir" dedi... o derece kötü bir kv ye sahibim

Annesi ile görüşmüyorum, üstelik eşim tek çocuk...

Tek problem kv idi... ve maalesef ki bu ülkede ki kv lerin %90 'ı problemli.

Annesi huysuz diye eşimi bırakmadım ama inatçı karakterim ve "boşanıp bu kadını sevindirmeyeceğim" felsefemden olayı...

Kötü mü yaptım asla

Sırf kv için sevdiğim adamı bırakamadım, ben üzüleceğime annesi üzülsün "boşattıramadım gelini" diye..

Annene yakın bir eve çık.
Eşi ne kadar iyi olsa da laf söz olabilir canını sıkan sonuçta hiç beraber yaşamamışssınız.

Düğündeki altınlar zaten kanunen sizin sayılıyor. Mahkemede talep etseniz hakim az da olsa bir nafaka bağlar. Eşyaları bilmiyorum ama alabiliyorsanız hem eşyaların parasını hem de nafaka talep edin. Olmadı ya eşyaların parasını ya da nafaka alın.

Öyle şey mi olur. Altınlar kadınındır nafaka da hakkındır. Altın da al nafaka da.

Üzgünüm ki ana kuzusu bir eşe sahipsiniz.
Kayınvalide de değil tüm suç. Eşiniz daha hatalı.
Evet kayınvalide de eşinizi yönetmeye çalışıyor ama eş izin vermese bir söyler iki söyler sonra susar.

Maalesef eşiniz değişmez.
Nişanlı iken belki etmiş. Annesini bir lafıyla düğün iptal olsun demiş. Orada anlamalıydınız. Ama tecrübeniz yoktu sanırım. O yüzden idare ettiniz.

Size tavsiyem bu ana kuzusu eşle uğraşılmaz..
Değişmez bu adam.
Annesi her konuda karar mercii belli.
Çocuk olsa da böyle olur, 20 yıl geçse de böyle olur.

Özetle, Bence eşiniz rest çekmişse sizde rest çekin.
Baktınız çözüm olmuyor inceldiği yerden kopsun dersiniz.
Çocuk da olmadan bitirmek en akıllıca davranış gibi duruyor.
Ana kuzusu adamla olmaz. Olmuyor..

Allah yardımcınız olsun..

45 bini kenara at , eşyaları da 2. Ele satsan biraz para geçer eline , annenin evinde bir süre kalabilirsiniz bence o arada da iş ilanlarına bakarsınız.
Ne mezunusunuz ?
Hiç olmazsa Zara mango gibi kurumsal firmalar satış danışmanlarına iyi maaş veriyor diye biliyorum.
Orada başlayıp tecrübe kazanıp kendini gösterirsen orada müdür bile olabilirsin.
Onları zorla bence
Kolay gelsin
Bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…