- Konu Sahibi mavilimonata
-
Siz evliliğiniz için çabalamışsınız ama eşinizin desteğini de almışsınız büyük ihtimalle. Ama konu sahibinin eşi öyle değil anladığım kadarıyla. Karı koca olmuşlar hayat arkadaşı olamamışlar, aynı evi paylaşıyorlar ama yuva kuramamışlar. Sırf annesi huysuzluk etti diye 500 km öteye bulaşık sepeti gönderen adamın tüm hayatları boyunca yaptıklarını düşünün. Büyük pencereden bakın derim. Bende sizin gibi kontrolcü, kıskanç, aile olduğumuzu kabul edemeyen bir kv sahibim. Ona rağmen hala evliyim ama eşimin olaylar karşısında ki tavırları ile aştık bunları.3. bebeğimi doğurduktan sonra eşim bana "bugün boşansam annem sevinir" dedi... o derece kötü bir kv ye sahibim
Annesi ile görüşmüyorum, üstelik eşim tek çocuk...
Tek problem kv idi... ve maalesef ki bu ülkede ki kv lerin %90 'ı problemli.
Annesi huysuz diye eşimi bırakmadım ama inatçı karakterim ve "boşanıp bu kadını sevindirmeyeceğim" felsefemden olayı...
Kötü mü yaptım asla
Sırf kv için sevdiğim adamı bırakamadım, ben üzüleceğime annesi üzülsün "boşattıramadım gelini" diye..
Tüm sayfaları okumadım ama nasıl da tek taraflı bakmışsınız olaya.3. bebeğimi doğurduktan sonra eşim bana "bugün boşansam annem sevinir" dedi... o derece kötü bir kv ye sahibim
Annesi ile görüşmüyorum, üstelik eşim tek çocuk...
Tek problem kv idi... ve maalesef ki bu ülkede ki kv lerin %90 'ı problemli.
Annesi huysuz diye eşimi bırakmadım ama inatçı karakterim ve "boşanıp bu kadını sevindirmeyeceğim" felsefemden olayı...
Kötü mü yaptım asla
Sırf kv için sevdiğim adamı bırakamadım, ben üzüleceğime annesi üzülsün "boşattıramadım gelini" diye..
iyide sen heralde kolak erkek görmemissin anasına çişimi bile söyleyen kocalar gördü burası kıza bosuna yukleniyosun mal böyle ona göre yorum yap kız elli kera ailemize sırrını anltama sunu söyleme dese ne olcak adam kolak her saat bası anasını arıyo belki kız arama dedigindede ayrılalım s... gitt diyodur yoksa kız durduk yere neden bosansın kım kuralı düzeni bozar allah askınaEşine annesine herşeyi yetiştirmemesi gerektiğini öğreteceksin.
Son gebeliğimde hamile olduğumu söyletmedim ben, doğumdan sonra haber verdik...
ailen demek arkandaymıs biz misafirlige gittigimizde horlanıyoz valla öyle aileler o kadar tebrikediyorum kiİşim yoktu boşandığımda paramda yoktu. Çocuğum vardı bir de. Annem çocuğa baktı bende işe girdim.. epey oldu ayrılalı ve ben o günleri hatırlamak dahi istemiyorum. Çalış paranı kazan boşanmak assslaaa kötü bişey değil tam tersi güllerin gül açacak yeni sayfa yeni insanlar.. Ve elveda saçma günler. Çalıştım çocuğuma baktım kendime araba aldım istediğimi yedim giydim.. sevdim sevildim.. aşkıda yaşadım. Vallahi iyiki diyorum,hala iyi ki bitirdim!
Bunu derken bence zaten annesinin zaman zaman haksız olduğunu kabul etmiş. Erkekler bizim kadar akıllı değil ve bu tip şeylere kafa yormak istemiyorlar.İsteseler de beceremiyorlar zaten...Ağzına sağlık.
Asıl anlatmak istediğim bu.
Bir kere bile "haklısın" demedi.
"annem haksız olsa bile ben sana bunu söyleyemem" dedi.
Annesiyle karısının yerini ayıramayan bir eş işte, ne kadar ne beklenebilir ki..
Eşinle birbirinizi seviyorsanız, başka sorununuz yoksa diye başlayan yorumları cidden anlamıyorum.
Konu sahibi seviyor diyelim tamam, eşi sevmiyor, sevse annesine saygısızlık dahi etmemiş karısına kapıyı göstermez, aileni ara gelip seni alsınlar demez. Karısina verdiği değer bu kadar adamın. Neyin mücadelesini yapsın bu kadın? Evlilik böyle birşey değil ki.
Ben eşimin beni zorlayan bir yanını idare edebilirim ama annesi yada bir başkası için beni yok saymasini etmem, edemem. Neden edeyim, kadınlar neden sırf evli kalmak için kendisine eş olarak değer vermeyen, onun varlığını öncelemeyen adamlar karşısinda rol yapsın ve mutsuz olsun bir ömür? Anlamayacağım bu mantığı.
Tüm sayfaları okumadım ama nasıl da tek taraflı bakmışsınız olaya.
ne güzel işte görüşmüyorsunuz ve bir şekilde eşiniz kabul etmiş eşiniz. Belli ki tek taraflı savaşmamışsınız.
mesela ben anne bile değil, görümcemle görüşmek istemediğim için, görüşmediğim 8.ayın sonunda boşandım. Her erkek bunu kabul edip evine yuvasına bakamıyor. Bu durumda suçu kadında bulmanız da gösteriyor ki bizi eleştirmek için illa kaynanaya görümceye gerek yok. Kadın kadına yetiyor.
Kaynana,görümce 3.kişiler yüzünden asla yuvamı dağıtmam,zaten anlamıyorum kızlar çekirdek aile dışında kalan kişiler yüzünden nasıl bitirme kararı alıyorsunuz,eşimle sorunum yoksa ve seviyorsam inadına direnirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?