Boşandıktan sonra hayat

Kesinlikle öyle, esas sorun eş.
Rest çektim, "ben annemle eşimin görüşmediği bir evlilik istemiyorum" dedi açık açık.
değişeceğini bende hiç sanmıyorum.
Şimdi dönüp baktığımda her şey çok açıkmış evet ama üstesinden gelebileceğimi düşünmüştüm hep, yanılmışım..

Çok iyi yapmışsın canım, benim demek istediğim , tam olarak da anlatmak istediğim buydu, ha eşin kötü olur, aldatması olur ,şiddeti olur ,türlü türlü huyu olur boşarsın tabi,ben mesala aldatıldim boşandım o zaman kimseyi gözüm görmedi.

Kötü olsa, hatası olsa zaten devam edilmez...

Ben eşime "sırf annen için boşanılacak adamsın" derdim...

Olacağı varmış. Tecrübe oldu bu yaşananlar.
Daha yaşınız 24. 2 yıl çok ciddi bir kayıp değil.
En azından yıllarınızı heba etmediniz.
Bu ana kuzusu, kimseyle mutlu olamaz. Kimseyi de mutlu edemez.
Boşanın. Hayatınızı kurun. Sonrasında umarım karşınıza iyi biri çıkar.
Ama dikkat edin bundan sonra hayatınızda bir daha ana kuzusu biri olmasın..
Anneye saygı, sevgi ayrıdır; anneye bağımlı olmak ayrıdır.

Allah yardımcınız olsun..

Eşiniz düğünü iptal edelim dediğinde hay hay tabii diyecektiniz bastan kokmuş balık zaten .. o kadar anneciyse beyimiz evlenmeseymiş .

Kesinlikle öyle. Kendisi de söyler ailesine saygısızlık hiç yapmadığımı. Görüştüğümüzde iyi davranırım, kalabalık ortamda onore ederim kv yi ama kendi bağlı olduğu için bende bağlı olayım istiyor annesine. Ne münasebet? çok teşekkür ederim..

Bu evlilikte ama adam hic kadinin tarafinda olmamis ki

Altinlar zaten sizin. Niye nafaka ödemeyecekmis? Yuvanin yikilmasina sebep onun hala bezleniyor olmasi degil mi

Altinlar zaten sizin. Niye nafaka ödemeyecekmis? Yuvanin yikilmasina sebep onun hala bezleniyor olmasi degil mi

Yok nafaka için demedim, eşyaları ona bırakıp parasını almam konusunda dedim.
Nafaka hiç yoktu aklımda ama düşüneceğim ancak şuan yaşadığım evi terkedersem(eşyalarını topla annenler gelsin demişti dün) nafaka hakkım düşer mi?

Madem boşanılacak onun dediği gibi olmuyor o işler, koyduğu şartlara uymak zorunda değilsin
Altınlarını güvenceye al bankaya koy
Açıkça konuş, şu an işim yok iş bulup ev tutana dek burada kalacağım de, ev kimin olursa olsun orası aile konutu yasal olarak oturma hakkın var. İş bulup bir iki ay toparlandıktan sonra kendine küçük bir ev tutarsın, eşyanında gerekli olanını al. Madem annesinin sözünden çıkıp evliliğini yürütemiyor o da bir bedel ödesin. Bu arada kendini geliştirmeye bak, bilgisayarlı muhasebe kursu alabilirsin. Sekreterlik, ofis elemanlığı gibi şirket işlerine bak, amacın kalıcı bir iş bulmak ve kendini geliştirmek olsun, geçici işlerle bir yere varamazsın. Yaşın çok genç ve bu büyük avantaj, yıkılıp dökülmeden bir yerden başlaman lazım.

Kayınvalide için boşanma diyenler olmuş, ama uğraşılacak üzerine kafa yoracak bir durum yok bence.

Yanlış hatırlamıyorsam eşinizle aranizda yaş farklı da vardı, 40 yaşına yaklaşmış ama evlilikte denge kuramayan adamı düzeltmeye çalışarak mi geçireceksiniz vaktinizi? Ki bu saatten sonra değişmesi mümkün değil bence.

Daha genceciksiniz çocuğunuz yok, elbet kurarsınız hayatınızi kendi başınıza da.

Altınları alın onlar zaten sizin hakkınız, nafaka da isteyin, gencecik bir kızla evlenip annesine istediği gibi davranmadigi için bu iş olmayacak diyip kapıyı gösteren adam nafaka da ödesin en azından bir süre.

Arkadasim öğrenci olmasina rağmen çok ufak bir sehirde kapı kapı gezip hummel da işe basladı siz yaşta. Pazartesi günü ailemden ayrilacagim 0 destek olacak. Hem ev arkadasiyla yasayip hem asgari ücretle bir seyler satacagim hem garsonluk yapacağım. Bulamazsam kasiyerlik,bakicilik,temizlik görevlisi artık ne bulursam yaparım. Mesleğim de öğretmenlik üstelik. Siz yeter ki isteyin. İş bulamıyorum pandemi varcilar bana samimi gelmiyor aramıyorsunuz

Daha yaşınız çok küçük.Hiç birzaman anlaşamayacagınızı düşünüyorsanız ayrılın.maddi durumlar illa ki bir şekilde düzene girer o durumdan çok korkmayın.

Ama farklı şehirdeki bir kv yüzünden de eşimden boşanmazdım ben sahsen.bulaşık sepeti istemiş almış vs.çok basit konular.alsın yani ne olacak.ya da evinizde yemek vermek istemiş versin.

Esyalara cok takılmayın.kahvaltıda da konuşmak istiyosa konuşsun.o annesiyle konuşurken sizde arkadaşınızla kardeşinizle konuşun.tv izleyin.
Kv kesiminde oğullarının göremediği bir kıskançlık oluyor.bir çoğu böyle ama bence seviyorsanız bu sebeple boşanmayın.sevginiz bittiyse zaten çok gençsiniz

İş aramadım, duyumlarım bu yönde.
stant hostesliği, kafede bulaşıkçılık, garsonluk çok yaptım; yine yaparım gocunmam yalnızca iş bulamamak konusunda endişeleniyorum herkesin söylemi piyasada iş olmadığı konusunda zira.

Bi arkadaşım İngiltere de bebek bakıcısı olarak gitti. Dil yol iz bilmiyodu. Bi ajans işi ayarlardı Gitti. Ben cesaret edemezdim aslında. 15 yılı Oldu. Devlet ona Güzel bi ev vermiş. 2000sterlin maaş alıyorum dedi.(işsizlik maaşı) Dil kursunda lisan da öğrenmiş . Türkiye’den de kendine 3 ev almış ordaki kazancıyla .
Bende 20 senelik sigorta hizmet sürem bu sene dolacak diye seviniyorum . Yine de devlet bana emekli maaşımı vermeyecek yaşlılığımı görürsem üç kuruş alırım yine de geçinmek zor emekli maaşıyla. Of adaletsiz dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…