- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Üzgünüm ki ana kuzusu bir eşe sahipsiniz.
Kayınvalide de değil tüm suç. Eşiniz daha hatalı.
Evet kayınvalide de eşinizi yönetmeye çalışıyor ama eş izin vermese bir söyler iki söyler sonra susar.
Maalesef eşiniz değişmez.
Nişanlı iken belki etmiş. Annesini bir lafıyla düğün iptal olsun demiş. Orada anlamalıydınız. Ama tecrübeniz yoktu sanırım. O yüzden idare ettiniz.
Size tavsiyem bu ana kuzusu eşle uğraşılmaz..
Değişmez bu adam.
Annesi her konuda karar mercii belli.
Çocuk olsa da böyle olur, 20 yıl geçse de böyle olur.
Özetle, Ben olsam rest çekerdim.
Baktım çözüm olmuyor inceldiği yerden kopsun derdim.
Çocuk da olmadan bitirmek en akıllıca davranış gibi duruyor.
Ana kuzusu adamla olmaz.
Allah yardımcınız olsun..
Çok iyi yapmışsın canım, benim demek istediğim , tam olarak da anlatmak istediğim buydu, ha eşin kötü olur, aldatması olur ,şiddeti olur ,türlü türlü huyu olur boşarsın tabi,ben mesala aldatıldim boşandım o zaman kimseyi gözüm görmedi.3. bebeğimi doğurduktan sonra eşim bana "bugün boşansam annem sevinir" dedi... o derece kötü bir kv ye sahibim
Annesi ile görüşmüyorum, üstelik eşim tek çocuk...
Tek problem kv idi... ve maalesef ki bu ülkede ki kv lerin %90 'ı problemli.
Annesi huysuz diye eşimi bırakmadım ama inatçı karakterim ve "boşanıp bu kadını sevindirmeyeceğim" felsefemden olayı...
Kötü mü yaptım asla
Sırf kv için sevdiğim adamı bırakamadım, ben üzüleceğime annesi üzülsün "boşattıramadım gelini" diye..
Kötü olsa, hatası olsa zaten devam edilmez...Çok iyi yapmışsın canım, benim demek istediğim , tam olarak da anlatmak istediğim buydu, ha eşin kötü olur, aldatması olur ,şiddeti olur ,türlü türlü huyu olur boşarsın tabi,ben mesala aldatıldim boşandım o zaman kimseyi gözüm görmedi.
Olacağı varmış. Tecrübe oldu bu yaşananlar.Kesinlikle öyle, esas sorun eş.
Rest çektim, "ben annemle eşimin görüşmediği bir evlilik istemiyorum" dedi açık açık.
değişeceğini bende hiç sanmıyorum.
Şimdi dönüp baktığımda her şey çok açıkmış evet ama üstesinden gelebileceğimi düşünmüştüm hep, yanılmışım..
Eşiniz düğünü iptal edelim dediğinde hay hay tabii diyecektiniz bastan kokmuş balık zaten .. o kadar anneciyse beyimiz evlenmeseymiş .Bildirimlere sondan başa baktım o yüzden yanıt veremedim kusura bakma..
Tam detay vermek istemiyorum burada ancak;
-anneme gitsek(oğlundan duyar) kıskanır 2 saat telefonda tutar eşimi.
-Evime bulaşıklık almıştım, bildiğin bulaşık sepeti onu kıskandı buradan 500km öteye kargoyla bulaşık sepeti yolladı eşim(50liralık şey)
-eşim bi fotoğraf atsa evden, "koltuğa örtü serin, o halı leke mi olmuş" diye başlar durur.
-bu kadın benim düğün günümde, gelin evimde 50 kişiye yemek vermek istedi; "yakışık alır mı hiç, ne hevesle aldım o çeyizlerimi ben ellemeden 50 kişi dokunacak istemem" dedim diye oğlunu arayıp "düğüne gelmeyeceğim ben" diye ağladı, eşim düğünü iptal edelim dedi SIRFF bu yüzden.
Zaten bunlara eşim müsaade etmese, elbette kv bir şey yapamayacak ama işte..
Olacağı varmış. Tecrübe oldu bu yaşananlar.
Daha yaşınız 24. 2 yıl çok ciddi bir kayıp değil.
En azından yıllarınızı heba etmediniz.
Bu ana kuzusu, kimseyle mutlu olamaz. Kimseyi de mutlu edemez.
Boşanın. Hayatınızı kurun. Sonrasında umarım karşınıza iyi biri çıkar.
Ama dikkat edin gene ana kuzusu olmasın..
Anneye saygı, sevgi ayrıdır; anneye bağımlı olmak ayrıdır.
Allah yardımcınız olsun..
Kaynana,görümce 3.kişiler yüzünden asla yuvamı dağıtmam,zaten anlamıyorum kızlar çekirdek aile dışında kalan kişiler yüzünden nasıl bitirme kararı alıyorsunuz,eşimle sorunum yoksa ve seviyorsam inadına direnirim.
Nafaka almayacağım, onun yerine altınları alacağım.
Eşyaları depoya koysam verdiğim paraya değmez açıkcası. yatak odası, beyaz eşya o kadar.
Parasını talep etmek mantıklıymış aslında verir mi bilmem ama onu deneyeceğim çok teşekkür ederim
Bu evlilikte ama adam hic kadinin tarafinda olmamis ki
Altinlar zaten sizin. Niye nafaka ödemeyecekmis? Yuvanin yikilmasina sebep onun hala bezleniyor olmasi degil mi
Günaydın Kk, direk konuya girmek istiyorum çünkü çok mutsuzum..
Yaklaşık iki yıllık bir evliliğim var. Düğüne 10 gün kala dahi kv yüzünden ayrılma kararı almıştık(keşke o zaman bitseymiş.), evliliğimiz sürecinde de boşanma kararı aldığımız olmuştu (4-5) olmuştur sanırım.
Çok detaya girmek istemiyorum ancak özetlemem gerekirse; her defasında bir şekilde ortalık karıştıran,iftira atıp söylemediğim şeyleri eşime "senin karın bana bağırdı, kötü konuştu" diye anlatan(eşim hep inanır.), tatildeyken bile günde 4-5 kere oğlunu arayan, her şeye karışan bir kv; söz konusu annesi olduğunda eşi olduğumu unutup dış kapının mandalıymışım gibi davranan ve herr şeye rağmen annesini pohpohlamamı isteyen bir eş. Dün yine tartıştık; bizden olmaz, eşyalarını topla gibi söylemlerde bulundu.
Bu defa ben de ciddiyim sanırım ancak ne yapacağımı bilmiyorum.. -Çocuğum yok, tedaviye başlamıştık.-
Annem ve babam ayrı babama gidemem eşiyle görüşmüyorum; annem evli bir süre onda yaşayabilirim ancak bu evden kendime ait olan mobilyalarımı götüremem evleri küçük.
24 yaşındayım çalışmıyorum, satış danışmanlığı tecrübem var ancak şuan piyasada malum iş yok çalışsam bile büyükşehirde yaşıyorum maaşım geçinmeme yetmez ayrı eve çıksam.
40-45 bin lira kadar altınım var düğünden onları alabileceğimi söyledi eşim, onları alıp bankaya atacağım. Şuan gözüm korkmuş durumda, ne yapacağımı bilmiyorum.
Mesleği olmayıp boşanan varsa aranızda, tecrübelerini benimle paylaşabilir mi?
Ne yapmam lazım? Nereden başlarım, nasıl yaparım?
Eğer bu mümkün olsaydı, bu ülkede ki erkeklerin %90 'ı annesiyle evlenirdi...Ne mal bir koca. Annesiyle evlensin ozaman.
Arkadasim öğrenci olmasina rağmen çok ufak bir sehirde kapı kapı gezip hummel da işe basladı siz yaşta. Pazartesi günü ailemden ayrilacagim 0 destek olacak. Hem ev arkadasiyla yasayip hem asgari ücretle bir seyler satacagim hem garsonluk yapacağım. Bulamazsam kasiyerlik,bakicilik,temizlik görevlisi artık ne bulursam yaparım. Mesleğim de öğretmenlik üstelik. Siz yeter ki isteyin. İş bulamıyorum pandemi varcilar bana samimi gelmiyor aramıyorsunuz
Elbette seviyorum, sevdiğim için hep düzeltmeye çalıştım ancak sevgim de yoruldu artık.Eşini seviyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?