- 17 Mayıs 2024
- 32
- 20
- 3
- 24
- Konu Sahibi Anonim kalmak istiyorum
-
Valla evli kalsan da pişman olacaksın orası kesin... ekonomik özgürlüğün var ise boşanmış bireysel bir kadın olmaya hazır isen niye olmasınArkadaşlar önceki konudanda gördüğünüz gibi eşim beni internette kızlarla mesajlaşarak aldatıyor ve ben bunu kabullenmeyip boşanmaya karar verdim abim destekliyor ama annem bir şans daha ver diyor kızının babası o sonuçta kızını üvey baba ile büyütemezsin diyor. İleride ya asla evlenmeyeceksin yada eşinle barış diyor. Eşim asla dövme sövmez tabi ama bize karşı çok soğuk sürekli telefonda ancak ben bir şeyleri israr edersem yapıyor. Cinsellik oçarakda dedigim gibi internette aldatıyormuş. Benimle bir senedir hiç bir şekilde yakınlık kurmaya çalışmıyor sürekli ben kurmaktan yoruldum ve onu artık eşim olarak görmüyorum tiksiniyorum. Yaptıkları aklıma geldikçe.. Neyse Benim size sorum var boşandıktan sonra hayat nasıl geçiyor? Özellikle kız çocuğu olan Kadınlar. Nerelerde zorluklar bekliyor beni? Çocuğum toplumda ezilecek mi? Yada ben? Nelere dikkat etmem lazım. Neler yapmalıyım ve s. Keşke hiç boşanmasaydlmda ailem olsaydı dediğiniz anlar oldu mu? Benim annem iki sene sonra pisman olucaksın diyor. Boşanan hiçbir kadın mutlu değil diyor. O yuzden boşanan kadınlara sormak istiyorum. Lütfen destek olur musunuz. Ama gerçek yorumlarınızı bekliyorum.
Malasef küçük yerlerde böyle söylemler olabiliyor. Hatta boşanmış kadına kötü gözle bile bakıyorlar hatta bunu yapan kendisi gibi kadın. Yukarda ki arkadaşın dediği gibi kendisi bõyle bir cesaret gösteremediği için kendisi gibi dövülmeye aldatılmaya devam etmediği için.Ne annem ne de ben hiiiiç ezilmedik. O işe girdi kendi parasını kazandı gönlünce harcadı gezdi. Ben de okudum kendi paramı kazanmaya başladım. Şimdiye kadar kimseden "ayy yazık" tarzında bir şey de duymadık ne münasebet.
Kimse kimseyi ayıplamıyor ne biçim düşünce bu yahu?
Soğuk, sevimsiz ve üstelik aldatan bir adama hayat adamak için mi doğdunuz! Yol verin gitsin, anneniz eski kafalı ona aldırış etmeyin sakın. Kocanız size hastalık bulaştırsa, siz hastalansanız size bakacak mı sanıyorsunuz?? Terkedip gider. Kurtulun şu asalaktan bir an önce. Boşanmış kadın imajı eski devirlerde kaldı. Evlenmek haksa boşanmak da hak. Zaten artık mideniz almaz, kabullenemezsiniz..Arkadaşlar önceki konudanda gördüğünüz gibi eşim beni internette kızlarla mesajlaşarak aldatıyor ve ben bunu kabullenmeyip boşanmaya karar verdim abim destekliyor ama annem bir şans daha ver diyor kızının babası o sonuçta kızını üvey baba ile büyütemezsin diyor. İleride ya asla evlenmeyeceksin yada eşinle barış diyor. Eşim asla dövme sövmez tabi ama bize karşı çok soğuk sürekli telefonda ancak ben bir şeyleri israr edersem yapıyor. Cinsellik oçarakda dedigim gibi internette aldatıyormuş. Benimle bir senedir hiç bir şekilde yakınlık kurmaya çalışmıyor sürekli ben kurmaktan yoruldum ve onu artık eşim olarak görmüyorum tiksiniyorum. Yaptıkları aklıma geldikçe.. Neyse Benim size sorum var boşandıktan sonra hayat nasıl geçiyor? Özellikle kız çocuğu olan Kadınlar. Nerelerde zorluklar bekliyor beni? Çocuğum toplumda ezilecek mi? Yada ben? Nelere dikkat etmem lazım. Neler yapmalıyım ve s. Keşke hiç boşanmasaydlmda ailem olsaydı dediğiniz anlar oldu mu? Benim annem iki sene sonra pisman olucaksın diyor. Boşanan hiçbir kadın mutlu değil diyor. O yuzden boşanan kadınlara sormak istiyorum. Lütfen destek olur musunuz. Ama gerçek yorumlarınızı bekliyorum.
Küçük şehirde olmadığımızı nereden biliyorsunuz ki? Nesiller boyu devam etmesin, kendisine cesaret olsun diye yazmıştım zaten. Çünkü elalemin ne lafı ne sözü biter. Hayatını heba edeceğine kendi yoluna bakarsa en azından dik olacak. Çünkü elalem sürekli bizi konuşmayacak mutlaka başka bir dedikodu öznesi bulurlar...Malasef küçük yerlerde böyle söylemler olabiliyor. Hatta boşanmış kadına kötü gözle bile bakıyorlar hatta bunu yapan kendisi gibi kadın. Yukarda ki arkadaşın dediği gibi kendisi bõyle bir cesaret gösteremediği için kendisi gibi dövülmeye aldatılmaya devam etmediği için.
Siz şanslısınız keşke herkeste büyük şehirde doğup büyüse. Ztn çoğu insanlar kadın/erkek toplum baskısı yüzünden evliliğe devam ediyor ve çocuk ta aynı şeylerı öğreniyor. Ve böyle nesiller boyu devam ediyor
Eskide kalmamış mı küçük şehir efsanesi? Benim görümce köyde boşandı :) herkes takdir etti valla kocası içki içiyordu helal olsun boşadın çalışıyorsun kendi ayaklarının üstünde duruyorsun diyeKüçük şehirde olmadığımızı nereden biliyorsunuz ki? Nesiller boyu devam etmesin, kendisine cesaret olsun diye yazmıştım zaten. Çünkü elalemin ne lafı ne sözü biter. Hayatını heba edeceğine kendi yoluna bakarsa en azından dik olacak. Çünkü elalem sürekli bizi konuşmayacak mutlaka başka bir dedikodu öznesi bulurlar...
Bende zaten aynısını düşünüyorum. Ama malasef ki bu böyle.Küçük şehirde olmadığımızı nereden biliyorsunuz ki? Nesiller boyu devam etmesin, kendisine cesaret olsun diye yazmıştım zaten. Çünkü elalemin ne lafı ne sözü biter. Hayatını heba edeceğine kendi yoluna bakarsa en azından dik olacak. Çünkü elalem sürekli bizi konuşmayacak mutlaka başka bir dedikodu öznesi bulurlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?