- 29 Ağustos 2015
- 240
- 148
- 103
- Konu Sahibi Yengecburcu95
-
Okdar guzel yazmissinki tesekkur ederim. Zaten esimi hayatimdan cikarana kdr yada cikardiktan sonra kesinlikle ne annesi ne esim kesinlikle haklarinda konusmicam dusunmicem. Konustukca dusundukce aci cekicem.şimdi o insanların bakışı ile yazıyorum ben o görüşte değilim ama
namusun ile evlenip namusun ile boşanmışsın kime ne
seni herhangi bir yerde basmadıklarına göre o akrabalar hakkında konuşmaya hakları yok
daha gençsin; ne olur bunları takma
senin yaşında kızlar daha sevgili bulup tanımaya çalışıyor; bak senin bir sürü tecrüben var
tecrübelerini önüne koy; hatalarından ders al ve yeni hayatına emin adımlarla başla
insanlara çok anlatma; kendini haklı bulduğun yerleri sayma; eşini ve ailesini kötüleme, kapalı kutu ol; hayırlısı de nasip de geç
Merhaba arkadaslar. Daha oncede actigim konular niteliginde esimle kesin olarak 2 ay sonra bosanmis olucaz bu karari aldim ve eminim hayatimin daha baharinda oldugumu, 20 yasin daha cok genc oldugunu ve okuyarak universitemi bitirip calismaya baslama hedefimi onume koydum. Evet kimsenin dediklerini takma onune bak durumu cok klasik ama annem tarafi cok mutasip yani nasil anlatiyim hafiz, carsafli ve bazi konularda asiri tepkililer. Tamamen zittida babamin tarafi onlarda cok asiri dindar degiller ama ayni zamanda cok da rahat degiller orta halli. Ben onlarin dediklerini elbette duymamak uzere bu kararimi aldim. Ama henuz daha akrabalarimin haberi yok bosandiktan sonra elbetteki ogreniceklrr yani cevremdeki herkes ogrenicek. Bosanan bayanlardan sadece ogrenmek istiyorum bosandiktan sonra sizi neler bekliyor? Etrafa karsi nasil bir durus sergilemeli? Annem babam belki ne laflar duyucaklar ben onlara nasil destek olucam vs. Yardim istiyorum sadece ama gercekten bosanmis ve bu sureci atlatmis arkadaslardan istiyorum.
Kararindan dolayi tebrik etmek istiyorum seni, bu yasinda boyle bir adim atmak zordur kesin.Merhaba arkadaslar. Daha oncede actigim konular niteliginde esimle kesin olarak 2 ay sonra bosanmis olucaz bu karari aldim ve eminim hayatimin daha baharinda oldugumu, 20 yasin daha cok genc oldugunu ve okuyarak universitemi bitirip calismaya baslama hedefimi onume koydum. Evet kimsenin dediklerini takma onune bak durumu cok klasik ama annem tarafi cok mutasip yani nasil anlatiyim hafiz, carsafli ve bazi konularda asiri tepkililer. Tamamen zittida babamin tarafi onlarda cok asiri dindar degiller ama ayni zamanda cok da rahat degiller orta halli. Ben onlarin dediklerini elbette duymamak uzere bu kararimi aldim. Ama henuz daha akrabalarimin haberi yok bosandiktan sonra elbetteki ogreniceklrr yani cevremdeki herkes ogrenicek. Bosanan bayanlardan sadece ogrenmek istiyorum bosandiktan sonra sizi neler bekliyor? Etrafa karsi nasil bir durus sergilemeli? Annem babam belki ne laflar duyucaklar ben onlara nasil destek olucam vs. Yardim istiyorum sadece ama gercekten bosanmis ve bu sureci atlatmis arkadaslardan istiyorum.
Ben teyzemden biliyorum boşandıktan sonra nenemler çok laf ettiler etrafındaki insanlar çok konuştular. ..teyzem artık keşke boşanmasaydım demeye kadar geldi....zor oluyo....ama....tabiki bence önemli olan senin kararın kimse senin ne yaşadıgını bilemez bunu ancak yaşayan bilir yani sen....kimseyi dinleme.....bu kararı verdiysen eminim çok önemli bir sebebi vardır..kimse boşanmak için evlenmiyor.....boşanmaya meraklı degilMerhaba arkadaslar. Daha oncede actigim konular niteliginde esimle kesin olarak 2 ay sonra bosanmis olucaz bu karari aldim ve eminim hayatimin daha baharinda oldugumu, 20 yasin daha cok genc oldugunu ve okuyarak universitemi bitirip calismaya baslama hedefimi onume koydum. Evet kimsenin dediklerini takma onune bak durumu cok klasik ama annem tarafi cok mutasip yani nasil anlatiyim hafiz, carsafli ve bazi konularda asiri tepkililer. Tamamen zittida babamin tarafi onlarda cok asiri dindar degiller ama ayni zamanda cok da rahat degiller orta halli. Ben onlarin dediklerini elbette duymamak uzere bu kararimi aldim. Ama henuz daha akrabalarimin haberi yok bosandiktan sonra elbetteki ogreniceklrr yani cevremdeki herkes ogrenicek. Bosanan bayanlardan sadece ogrenmek istiyorum bosandiktan sonra sizi neler bekliyor? Etrafa karsi nasil bir durus sergilemeli? Annem babam belki ne laflar duyucaklar ben onlara nasil destek olucam vs. Yardim istiyorum sadece ama gercekten bosanmis ve bu sureci atlatmis arkadaslardan istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?