- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.946
- 598
- Konu Sahibi Hayatbahane
-
Düşünebiliyorum... Şimdi eziyet edecek bir el kızı da yok, sinirden yumruklarını ısırıyordur manyak kadın.İnanin o kadar kötü insanlar ki bir gün yine inanılmaz hakaretler etti.Senden nefret ediyorum,Allah belanı versin,Seni sevmiyorummmmm,git bu evden,ne yüzsüz kadınsın ,kalkıp bıçak sokacam sana ,bunu bir gün yapacam sen mezara ben hapise gideceğim ,sonra kafama yerdeki topları fırlatmalar ve ben sadece titreyip ağlyrm bu kadar .Bunuda yapma sebebi tayin konusu açıldı bende dedim ki benim gelmem çok zor ,gidersen biz ne ypacagiz diye düşün miyir msun.Sadece bu cümleyi söyledim diye tonlarca hakareti yedim.Bir iki saat sonrada sadece ben aglyrm diye ben konuşurken sert bakma bana sus diyo.Bu onun dilinde özür dilemek .Bu olaydan sonar annesi babaini çağırdı.Onlarin yaninda küfürler hakaretler babanın evinde bindigin arabaua bak demeler.O an benim son noktam oldu bosanalim dedim.Birde annesi sabah kalkmış git oğlundan özür dile dyr.Ben birşey yapmadım anne diyincede geçen sefer pacalarina yapışmıştın yuva için git yine yap dedi .Düşünebiliyor musunuz
Kızım, ailesi zenginse neden senin maaşa el koyduydu bu herif? Bana yakışıklı deme gözünü seveyim.Ama çok yakışıklı ve ailesi zengin
İyiydi severdi oğlunu.Sen yaptın çocuğu Allah seni bildiği gibi etsin dyr.Nasil ben yaptm dedim korunsaydn istemiyorsan dedim bana düşmez sana düşer diyorduAnne oğul psikopatlar
Allah ıslah etsin
Nasıl bir anne nasıl bir evlat yetiştirmiş
Nefret ediyorsa kendi boşanma davası acsaymis
Çocuğa karşı nasıldı
Boşanma fikri varsa neden çocuk yaptı
Şuan görüyor mu çocuğu.İyiydi severdi oğlunu.Sen yaptın çocuğu Allah seni bildiği gibi etsin dyr.Nasil ben yaptm dedim korunsaydn istemiyorsan dedim bana düşmez sana düşer diyordu
Ya he he, sanki bana Acun Ilıcalı, çok lazım spermleri var da, hemen çalıcaz kfkckckvk.İyiydi severdi oğlunu.Sen yaptın çocuğu Allah seni bildiği gibi etsin dyr.Nasil ben yaptm dedim korunsaydn istemiyorsan dedim bana düşmez sana düşer diyordu
Çok yakışıklı ve zenginse görsellik meraklısı ise neden ona göre tercih yapmamışYa he he, sanki bana Acun Ilıcalı, çok lazım spermleri var da, hemen çalıcaz kfkckckvk.
Var yemezler o yüzden .Eltime sarmış verdim cevabını kesti sesini dyr.Eltimin eşi inanılmaz düşkündür eltime .Eski kaynana biliyor ki çiğ çiğ yer o beni.Ben varken oğlu ve o salla salla vur duvara yapiyoardi beni.Artkk ben yokum zaten hastalardi daha ne hallere düşerler bilmiyorumDüşünebiliyorum... Şimdi eziyet edecek bir el kızı da yok, sinirden yumruklarını ısırıyordur manyak kadın.
Kızım, ailesi zenginse neden senin maaşa el koyduydu bu herif? Bana yakışıklı deme gözünü seveyim.Bi gülme geliyor
Herkes Rutky değil işte. O ağzının suyunu sallaya sallaya baktığı kadınlar var ya, ipini eğirirler bu ayınınÇok yakışıklı ve zenginse görsellik meraklısı ise neden ona göre tercih yapmamış
Ben çok iyi bir insanmsm huyum suyum falan tanıştığı herkesten farkliymisim o yüzden .Evlenpte azıcık konusmaya başlayınca işler degisti.Ya her bayramda, özel günde beni bir yerlere götürüp bana kıyafet denettirip anne bu olmuş mu diyen insandan beklenecek dengesizlikler işte .Çok yakışıklı ve zenginse görsellik meraklısı ise neden ona göre tercih yapmamış
Terbiyesizler.Ben çok iyi bir insanmsm huyum suyum falan tanıştığı herkesten farkliymisim o yüzden .Evlenpte azıcık konusmaya başlayınca işler degisti.Ya her bayramda, özel günde beni bir yerlere götürüp bana kıyafet denettirip anne bu olmuş mu diyen insandan beklenecek dengesizlikler işte .
Hayir şu an farklı şehirlerde olduğumuz için göremiyor.Bir göreyim bak neler anlatacak bir büyüsün diyor.Beni dövdü sovdu üç yıla yakın zaman neler etti gören Rabbimdir .Birde cocugumu zehirleyecek.Benim de imtihanm bu insan heraldeŞuan görüyor mu çocuğu.
O kadınlar benim canıma okur, fırça saçlarımı tek tek yolar, kıyıp da yemediğim paralarımı çıtır çıtır yerler diyememiş, sen sen çok iyisin herkesten farklısın demiş.Ben çok iyi bir insanmsm huyum suyum falan tanıştığı herkesten farkliymisim o yüzden .Evlenpte azıcık konusmaya başlayınca işler degisti.Ya her bayramda, özel günde beni bir yerlere götürüp bana kıyafet denettirip anne bu olmuş mu diyen insandan beklenecek dengesizlikler işte .
çok üzüldüm karnınızdaki o masumla bunları size yaşatmalarına sakın üzülmeyin bende hamileliğimde doğumumda neler yaşadım değmeyecek insanlar için üzülmeyin6 aylık hamileyim. 4.5 aydır ayriyim bebegimin babasından. Sebebi ise hamile olduğumu öğrenmeden önce annesinin ameliyat olması ve bu süreçte annesiyle beraber kendisi ve babasına da bakmam gerektiği gerçeğiyle karşılaşmam:) eğitimli bir insanım. Büyük şehirde doğdum büyüdüm, onların şehrinde evlenip kaldım. Meslektaşım olmasına ragmen, kendine ait iş yerinde bana bir yer vermedi. Evde kendi kendime çalıştım ve kazandıklarım onun bana lütfü oldu. Çoğunu da almadım zatn okul ve düğün zamanı ben ve ailem pek birşey yapamadı diye.. vel hasıl çok zor günler geçirdim. Hala geçiriyorum. Ama her aklıma geldiğinde "geçecek." Diyorum. Aklıma her geldiginde, "özledim." Demiyorum. Böyle brini özleyecek kadar sevgisiz olamamki kendime. Yeni bir hayatin doğum sancısı bunlar..
çok üzüldüm karnınızdaki o masumla bunları size yaşatmalarına sakın üzülmeyin bende hamileliğimde doğumumda neler yaşadım değmeyecek insanlar için üzülmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?