Bosandiktan sonra hayata bakis aciniz ne oldu

Düşünebiliyorum... Şimdi eziyet edecek bir el kızı da yok, sinirden yumruklarını ısırıyordur manyak kadın.
Ama çok yakışıklı ve ailesi zengin
Kızım, ailesi zenginse neden senin maaşa el koyduydu bu herif? Bana yakışıklı deme gözünü seveyim. Bi gülme geliyor

Anne oğul psikopatlar
Allah ıslah etsin
Nasıl bir anne nasıl bir evlat yetiştirmiş
Nefret ediyorsa kendi boşanma davası acsaymis
Çocuğa karşı nasıldı
Boşanma fikri varsa neden çocuk yaptı
İyiydi severdi oğlunu.Sen yaptın çocuğu Allah seni bildiği gibi etsin dyr.Nasil ben yaptm dedim korunsaydn istemiyorsan dedim bana düşmez sana düşer diyordu

İyiydi severdi oğlunu.Sen yaptın çocuğu Allah seni bildiği gibi etsin dyr.Nasil ben yaptm dedim korunsaydn istemiyorsan dedim bana düşmez sana düşer diyordu
Ya he he, sanki bana Acun Ilıcalı, çok lazım spermleri var da, hemen çalıcaz kfkckckvk.

Var yemezler o yüzden .Eltime sarmış verdim cevabını kesti sesini dyr.Eltimin eşi inanılmaz düşkündür eltime .Eski kaynana biliyor ki çiğ çiğ yer o beni.Ben varken oğlu ve o salla salla vur duvara yapiyoardi beni.Artkk ben yokum zaten hastalardi daha ne hallere düşerler bilmiyorum

Çok yakışıklı ve zenginse görsellik meraklısı ise neden ona göre tercih yapmamış
Ben çok iyi bir insanmsm huyum suyum falan tanıştığı herkesten farkliymisim o yüzden .Evlenpte azıcık konusmaya başlayınca işler degisti.Ya her bayramda, özel günde beni bir yerlere götürüp bana kıyafet denettirip anne bu olmuş mu diyen insandan beklenecek dengesizlikler işte .

Terbiyesizler.

Şuan görüyor mu çocuğu.
Hayir şu an farklı şehirlerde olduğumuz için göremiyor.Bir göreyim bak neler anlatacak bir büyüsün diyor.Beni dövdü sovdu üç yıla yakın zaman neler etti gören Rabbimdir .Birde cocugumu zehirleyecek.Benim de imtihanm bu insan heralde

O kadınlar benim canıma okur, fırça saçlarımı tek tek yolar, kıyıp da yemediğim paralarımı çıtır çıtır yerler diyememiş, sen sen çok iyisin herkesten farklısın demiş. Tabi farklısın. Naifsin böyle, tam onun dişine göre. Ama akıl yok ki, bir gün dövüp ertesi gün sevmesi lazımdı ki, o balla sarhoş olup elinden kaçmayasın.

çok üzüldüm karnınızdaki o masumla bunları size yaşatmalarına sakın üzülmeyin bende hamileliğimde doğumumda neler yaşadım değmeyecek insanlar için üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…