Bosandiktan sonra hayata bakis aciniz ne oldu

Rutky ayrı bir post açıp olan biteni anlatsa iyi olur aslında, yaşadıklarını anlatır bizler de destek oluruz. İster misin Rutky ?

Açık olmak gerekirse Instagram'dan yazmisti o bana .Hiçbir tanismislik falan yoktu .Onun memleketinde okumustum.Profilimde ünivrstenin adı yazyrdu .Memleketimde okumussun kanım ısındı ondan yazdm falan dedi .Bir ay sonra benim memlekete görüşmeye yanıma geldi 6 ay sonrada evlilik.Boyle başladı işte .Keşke yazmasaydi olmasaydı .Çok tüketti beni.Ben bağımlı bir insanmisim onunla birlikte anladım bunu.Bu evlilikte tek iyikim oğlum.Ha bu arada .Çok içten sormussunuz diye anlattm.Normalde hep bir arkadaş tanıştırdı deriim gelecek tepkilerden dolayi. Ki instagramdan tansmak kötü bir şey değil bana göre ama öyle iste

Evlilik kaç yıl sürdü

Evlilik kaç yıl sürdü
İki buçuk .Ben çalışan bir insanım ve ailem arkamdaydi.Babama ilk syledigimde yaşadıklarının ceyregini bildiği halde iyi bile dayandın dedi .Annem zaten iki buçuk yıldır göz yaşı dokiyrdu.Yapma etme bırak şunu etmedigi hakaret kalmadı ,nasıl dayanıyorsun diye.Ben ona bağımlı olduğum için ,onsuz nefes alamam diye dudundugum için boşanmazken ,eski eş kişisi bana hep ortada kalacaksın,. suruneceksin diye boşanmiyorsin,beni zerre kadar sevmiyorsun diyordu.Ben insanlara yaşadıklarımi anlatınca dehşete düşüyorlar

Çoktan pişman olmuştur
Sen gibi onu seveni bulamaz.

Çoktan pişman olmuştur
Sen gibi onu seveni bulamaz.
Yani belkide ben gibi seven istemiyordur o .Güzellik takıntısı vardı belki hatırlarsınız konumdan.Bende eline yüzüne bakilmycak insan değilimde.Cok güzel kadınlar var gercekten.Onun derdide oydu

Boşanmaya çok anlam yüklemesen iyi olur ..kendinizi geliştirin okuyun vs sonra karşınıza sizi çok seven saygı duyan bir erkek çıkar yeniden aile kurarsınız artık çoğu kadın 30 yaşında evlilik dusunmeye başlıyor

Artık çok normal ki internetten tanışmak. Neden tepki versinler? Ben de eşimle Facebook tan tanışmıştım 9 yıl önce, o zamanlar bizim kapalı çevreye anlatmak zordu bunu, eniştesi okuduğum şehre dağıtım yapmaya geliyordu, bir seferinde onunla beraber gelmiş öyle tanıştık demiştim. Şimdi olsa doğruyu söylerdim, artık herkes internette tanışıyor.

Anladığım kadarı ile zorla nikah masasına oturtmamışsın, o zaman bu adamın tuhaf davranışlarını anlayabilirdim. Babasının kopyası olmuş o, eğer evli kalsaydınız sen de ex kaynanan gibi birine dönüşecektin. Bildiğin kendini kurtardın.

Yani belkide ben gibi seven istemiyordur o .Güzellik takıntısı vardı belki hatırlarsınız konumdan.Bende eline yüzüne bakilmycak insan değilimde.Cok güzel kadınlar var gercekten.Onun derdide oydu
Onun güzel kadın dediği modeli biliyorum ben, peki o kadınların makyaj süs püs masrafına maaşı yetecek miymiş? Peki o kadınlar senin exe sümüğünü atar mı? Hayallerde yaşıyor bazı ... Anladınız.

Ben bu tarz insanlara gıcık oluyorum
Sanki zorla evlendiniz onunla
Sanki sizi görmeden evlendi

İnanin o kadar kötü insanlar ki bir gün yine inanılmaz hakaretler etti.Senden nefret ediyorum,Allah belanı versin,Seni sevmiyorummmmm,git bu evden,ne yüzsüz kadınsın ,kalkıp bıçak sokacam sana ,bunu bir gün yapacam sen mezara ben hapise gideceğim ,sonra kafama yerdeki topları fırlatmalar ve ben sadece titreyip ağlyrm bu kadar .Bunuda yapma sebebi tayin konusu açıldı bende dedim ki benim gelmem çok zor ,gidersen biz ne ypacagiz diye düşün miyir msun.Sadece bu cümleyi söyledim diye tonlarca hakareti yedim.Bir iki saat sonrada sadece ben aglyrm diye ben konuşurken sert bakma bana sus diyo.Bu onun dilinde özür dilemek .Bu olaydan sonar annesi babaini çağırdı.Onlarin yaninda küfürler hakaretler babanın evinde bindigin arabaua bak demeler.O an benim son noktam oldu bosanalim dedim.Birde annesi sabah kalkmış git oğlundan özür dile dyr.Ben birşey yapmadım anne diyincede geçen sefer pacalarina yapışmıştın yuva için git yine yap dedi .Düşünebiliyor musunuz

Anne oğul psikopatlar
Allah ıslah etsin
Nasıl bir anne nasıl bir evlat yetiştirmiş
Nefret ediyorsa kendi boşanma davası acsaymis
Çocuğa karşı nasıldı
Boşanma fikri varsa neden çocuk yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…