- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.694
- 83
- 33
- Konu Sahibi Hayatbahane
-
Hayır söylemek istediğim çocuk yokken boşanmanın çok daha kolay olduğu yoksa bağlanmayan adam istersen 10 çocuk doğur yine bağlanmıyorCocuk mu bagliyor aileyi anlamadim onu mu demek istediniz .birinin sevgisi agir bastigi icin bu kadar dusunceli oluyor insan nasil yaparim dusuncesine variliyor ...
Benim topanmamam icin illa cocugumun mu olmasi gerekiyor. Ya da umutsuzken hayat cok guzel diye mi gezinmeliyim.Evet yazilarima denk geliyorsunuz cunku yasadigim bir durum var. Evet en son bu sekilde dedi. Bi bunalim doneminde olabilirim ve bunu paylasmam cok normal. Yani herkesin aci esigi farkli olabilir kusura bakmayin.Verdigi deger ya da yasadiklari farkli acilar verebilir. Ya da yuklenilen anlamlar farkli olabilir.Ben duygusal bi insan oldugum icin bunu agir atlafiyoda olabilirim guclu gorunmek zorunda da degilim.He guclu durabilenleri tebrik ediyorumYahu çocuğunuz yok sizi bağlayan birsey yok nasıl bu kadar depresif olabiliyorsunuz sürekli denk geliyorum yazılarınıza bir kendinize gelin artık
Ben kızımla boşandım sizin kadar mutsuz değilim çok üzüldüm çok ağladım ama bu kadar çökmedim
En son sigara mı ben mi diyen bir esiniz olduğundan bahsetmiştiniz valla bir silkelenin de kendinize gelin artık
Hep güçlü durmak diye birşey bana kalırsa yok. Kaldı ki hiç sevmesen bile bir evliliği bitirmek çok büyük bir travma. Yaşamayanın bilmesi imkansız. Keşke herkes evliliğinde kadir kıymet bilenle olsaydı..Benim topanmamam icin illa cocugumun mu olmasi gerekiyor. Ya da umutsuzken hayat cok guzel diye mi gezinmeliyim.Evet yazilarima denk geliyorsunuz cunku yasadigim bir durum var. Evet en son bu sekilde dedi. Bi bunalim doneminde olabilirim ve bunu paylasmam cok normal. Yani herkesin aci esigi farkli olabilir kusura bakmayin.Verdigi deger ya da yasadiklari farkli acilar verebilir. Ya da yuklenilen anlamlar farkli olabilir.Ben duygusal bi insan oldugum icin bunu agir atlafiyoda olabilirim guclu gorunmek zorunda da degilim.He guclu durabilenleri tebrik ediyorum
Güçlü olmanız icin illa çocuğunuz mu olmanız gerekiyor dedik size ?Benim topanmamam icin illa cocugumun mu olmasi gerekiyor. Ya da umutsuzken hayat cok guzel diye mi gezinmeliyim.Evet yazilarima denk geliyorsunuz cunku yasadigim bir durum var. Evet en son bu sekilde dedi. Bi bunalim doneminde olabilirim ve bunu paylasmam cok normal. Yani herkesin aci esigi farkli olabilir kusura bakmayin.Verdigi deger ya da yasadiklari farkli acilar verebilir. Ya da yuklenilen anlamlar farkli olabilir.Ben duygusal bi insan oldugum icin bunu agir atlafiyoda olabilirim guclu gorunmek zorunda da degilim.He guclu durabilenleri tebrik ediyorum
Ben burda istedigim gibi hislerimi paylasmakta ozgurum dimi aylarca okumak istemiyorsaniz bu sekilde yasadigim durumu gormezden gelemezsiniz ya da ilgilenmiyorsaniz sitem etmeye hakkiniz oldygunu dusunmuyorum.istedigimi yazmakta paylastmakta derlesmekte ozgurum zor atlatiyorum ve cilekes gibi takilmaktanda hosnut degilim merak etmeyin.Güçlü olmanız icin illa çocuğunuz mu olmanız gerekiyor dedik size ?
Diyorum ki yaşadınız olmadı çocuk da yokken çocuk arada kalmayacak sürekli görmek zorunda kalmayacaksınız eski eşi gibi etkenlerden bahsediyorum bunlar atlatmanızı daha kolaylaştıran şeyler
Size burda kaç kişi yazdı tek boşanan siz misiniz diye hala hala aylardır ısrarla aynı şeyleri yazıyorsunuz
Tamam o zaman adam hazır barışalım demişken geri dönün siz
ÖfffffBen burda istedigim gibi hislerimi paylasmakta ozgurum dimi aylarca okumak istemiyorsaniz bu sekilde yasadigim durumu gormezden gelemezsiniz ya da ilgilenmiyorsaniz sitem etmeye hakkiniz oldygunu dusunmuyorum.istedigimi yazmakta paylastmakta derlesmekte ozgurum zor atlatiyorum ve cilekes gibi takilmaktanda hosnut degilim merak etmeyin.
öfff su mesajda bile birton sitemBen burda istedigim gibi hislerimi paylasmakta ozgurum dimi aylarca okumak istemiyorsaniz bu sekilde yasadigim durumu gormezden gelemezsiniz ya da ilgilenmiyorsaniz sitem etmeye hakkiniz oldygunu dusunmuyorum.istedigimi yazmakta paylastmakta derlesmekte ozgurum zor atlatiyorum ve cilekes gibi takilmaktanda hosnut degilim merak etmeyin.
Bende 3 sene önce boşandım 29 yaşındayım şu an. Çalışıyorum Çocuğum da yok sıcağı sıcağına çok can acıtıcı ama çoğu acı gibi azalarak unutuluyor. Çok muhteşem şeyler vadetmiyor hayat tabi ama evlenmeden önce ne ise o oldu bende şahsen. Karşıma çıkan insanlar kötü yaklaşmadı belki benim duruşumdan belki ailemin arkamda oluşundan belki görece iyi bir çevreye sahip oluşumdan. Çalışıyosun işine gücüne bakıyosun sosyal hayatın devam ediyor aynı yani herşey. Ama ben bu kafaya boşandıktan 1 sene sonra eriştim acımı yaşadım acele etmeden ve çok şükür atlattım. hatta bi cesaret tek başıma ailemin yanından ayrılıp şehir bile değiştirdim daha da nötrlendi herşey. Sakin olmak lazım paniklemeden yaşamak.
Eski konunu bildiğim için şaşırdım. Anlaşmalı mı oldu ?Bende boşandım.Hemde deli gibi aşık olduğum bosanirsam yasayamam dediğim bi adamdan.Ben yasiyosam herkes bosanir ve hayatina devam eder.Burda konumu bilenler bilir.Üstelik çocuğumda var.Tabi sebep önemli.Ben elimden gelenin kati kati fazlasini yapmistm ,ezile ezile pestil kıvamına gelmistim.Insan elinden gelen her seyi yapmissa, icinde bisey kalmamissa sonrasinda cektigi üzüntüde o derece az oluyor.
Gerçek mi acabaEski konunu bildiğim için şaşırdım. Anlaşmalı mı oldu ?
Evet anlaşmalı boşandık .Dayanamdm artk ben dedim bu seferde bosanalim diyeEski konunu bildiğim için şaşırdım. Anlaşmalı mı oldu ?
Sorun çıkardı mı ? Eşinde sonra herhangi bir pişmanlık oluştu mu ? Böyleleri nafakayı da zor verir.Evet anlaşmalı boşandık .Dayanamdm artk ben dedim bu seferde bosanalim diye
Boşandım ve nefes alıyorum dedim, beynime oksijen gitti sanki... 29 yaşındaydım. Kâğıt üzerinde 2 yıl süren bir evlilik. Hayata hiç küsmedim. Imtihan dedim. Bundan sonra hayatıma girecek kişinin kıymetini bileyim diye bunları yaşıyorum dedim. El alem ne der diye düşünmedim bile. Önüme baktım hep. Çok şükür Rabbim karşıma benden daha iyi birini çıkardı. Yollarımız birleşti şimdi mucizemizi bekliyoruz. 34 yaşındayım. Hiç vazgeçme. Sakın geriye bakma... Hayat çok güzel, yaşam çok değerli...Bosanma asamasindayim .28 yasindayim.cocuk yok.bosanipta nasil ayakta durdunuz .ileride neler yasayacagim dediniz mi .ben oyleyim suanda. Okuyacam kendi ayaklarim uzerinde duracam diyorum kendime yasim olacak 35 sonra ne yaparim diyorum kendi kendime .bu dusüncem sizce yanlis mi .Bosanipta cok guzel hayat yasadim diyen var mi .neler gordunuz neler yasadiniz.BEn bu konuda kendime soyle bakiyorum .tek ben bosaniyorum hissi var ve bundan kurtalamiyorum.tecrubelerinizi benimle paylasir misiniz ...
Yok çıkarmadı fakat çok şasirdi çünkü ben ölsem boşanmam diyordum.O her şeye karışan hasta ailesi geri vites yapıp boşanmayın demeye basladi tabi onun için geçti artık.Pismanlik mi bilmem ama konu actigimda da eski eş bir daha evlenip mutsuz olup bosansin duygusu vardı.Simdide bu duygu var. Bu duygu gitmiyo benden.Onu çok sevdim fakat o beni çok yakıp yaraladı diye belkide.İki ay oldu zaten.Psikologa gdyrm.İns zamanla o duygudan da kurtulurumSorun çıkardı mı ? Eşinde sonra herhangi bir pişmanlık oluştu mu ? Böyleleri nafakayı da zor verir.
Ben calsyrm.Cocuğuna nafaka veriyor tabiSorun çıkardı mı ? Eşinde sonra herhangi bir pişmanlık oluştu mu ? Böyleleri nafakayı da zor verir.
Çok şaşırdımBen calsyrm.Cocuğuna nafaka veriyor tabi
Amin.Çok teşekkür ederim.Çok şaşırdım
Enazindan prangalarinizdan kurtuldunuz.
Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim
Peki eski eşin? Hiç pişman olmadı mı?Yok çıkarmadı fakat çok şasirdi çünkü ben ölsem boşanmam diyordum.O her şeye karışan hasta ailesi geri vites yapıp boşanmayın demeye basladi tabi onun için geçti artık.Pismanlik mi bilmem ama konu actigimda da eski eş bir daha evlenip mutsuz olup bosansin duygusu vardı.Simdide bu duygu var. Bu duygu gitmiyo benden.Onu çok sevdim fakat o beni çok yakıp yaraladı diye belkide.İki ay oldu zaten.Psikologa gdyrm.İns zamanla o duygudan da kurtulurum
Amin.Ya geliyo haberleri komşularından.Bunalima girmiş oğlumuzun ismi geçince gözü dolup agliyormus fakat bu kadar.Bana dair bize dair hiç pişmanlık yok.Ben onun beni gram sevdiğine inanmiyrum.Dediginiz gibi inanilmaz eziyet ediyordu hep mutsuz bikkindi hiçbir şey yapmamama rağmen.Bazen analttgm insanlar dyr ki o sevdiği insanla olsa bu denli kötü olmaz.Cok canım yaniyo .Ama ne yapabilirim ki Rabbime havale etmekten başka .Peki eski eşin? Hiç pişman olmadı mı?
O kimseyle mutsuz olamasın, sürünsün duygusu çok normal. Adamı zorla nikah
nikah masasına oturtmuşsun gibi bir hali vardı. Seni gram önemsemiyordu, ak olsan karayı seçiyordu, kara olsan ak. Geçecek o duygu, nefret bile etmeyeceksin bir süre sonra.
Ben nasıl tanıştığınızı, nasıl evlendiğinizi cidden merak ediyorum. Eğer üzülmeyeceksen anlatır mısın?Amin.Ya geliyo haberleri komşularından.Bunalima girmiş oğlumuzun ismi geçince gözü dolup agliyormus fakat bu kadar.Bana dair bize dair hiç pişmanlık yok.Ben onun beni gram sevdiğine inanmiyrum.Dediginiz gibi inanilmaz eziyet ediyordu hep mutsuz bikkindi hiçbir şey yapmamama rağmen.Bazen analttgm insanlar dyr ki o sevdiği insanla olsa bu denli kötü olmaz.Cok canım yaniyo .Ama ne yapabilirim ki Rabbime havale etmekten başka .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?