Evlilik sona ermişse, kadın evliliğin sona ermesinden başlayarak 300 gün geçmedikçe evlenemez. Ya da kadının hamile olmadığını ispatlaması lazım diye biliyorum evlenmek için. Ama erkek için bir problem yok.. Senin hayatına müdahele etmeye çalışması çok saçma... Buna izin verme sakın. Ben nasıl davranacağımı kimlerle görüşüp kimlerle samimi olacağımı çok iyi bilirim sen bunlarla kafanı yorma de geçiştir. Elbette bundan sonra karşına çıkacak hayatını birleştireceğin insan öncelikle çocuguna baba olmalı sonra sana eş... Ama olmaz diye de birsey yok. Karşına böyle bir insan çıkabilir.Kapılarını da kapatma derim...
Kızlar açtığım konudan benim bir aydır yaşadığım şeyleri biliyorsunuz. Eşimden boşanıyorum mahkeme gününü bekliyorum. Eşim sabah kızımı almaya geldi dışarı çıkarmak için kızım ben gelmiyorum diye ağlayınca mecburen bende yanlarında gittim. Oyun kulübünde kızım oynarken bizde birer kahve içiyorduk onun bugüne kadar yaptığı hırçınlıklara rağmen bende inanılmaz bir sakinlik var ve hala öyleyim. Bana bugün beni aldattığı kadınla boşandıktan sonra evleneceğini söyledine bu acele anlamadım içim acıdı beş yıllık evlilik hayatımızın onun için hiçbir önemi yokmuş peki neden benim hayatıma karışıyorsun dedim bana cevabı kızımı sen istiyorsun bu fedakarlığıda göstermelisin velayetini bana verseydin ben de evlenmeyi asla düşünmem dedi. Benim zaten öyle yeniden evlenmek gibi bir niyetim yok veya genç kız gibi erkeklerle flört edecek değilim sonuçta bir anneyim ve sorumluluklarım var ama ısrarla erkeklerle görüşemezsin yok şöyle yok böyle diye tehditler savurması beni deli ediyor. Bir de anlamadığım boşanır boşanmaz hemen evlenme hakkı var mı benim bildiğim bir süre olmuyor mu?
Canım aldatılmış bir kadın birdaha başka bir erkeğe güvenebilir mi?
Aldatılmak sanırım herşeyden önce insanın özgüvenini çok kırıyor... Neden yaptı? Bende bulamadığı neyi buldu sorularını eminim sormuşsundur kendine...İste bazen yanlış seçimler yapıyoruz, istemedğimiz sonuçlarla karşılaşıyoruz. Ama bu zorda olsa onarılmayacak birşey değil. Bunu onardığın an başka erkeklere de güveneceksin... Emin ol bu dünyada çok düzgün insanlar/erkeklerde var...Yakın bir arkadaşım boşandı ve kızı 7 yaşındayken hiç evlenmemiş biriyle evlendi.. Şimdi çok ta mutlular....
Bu arada önceki konunu takip etmiştim, şimdi gözatınca hatırladım...
Canımı acıtmak için söylemiş olabilir ama ertesi gün evleneceğini bilsem yine boşanırım. Boşanmayıp süründürmek bana göre bir şey değil yapamam.
Evet bu soruyu kendime çok sordum herkes tarafından beğenilen bir bayanım ama demek ki eşim beni öyle görmüyormuş. Sonuçta Hülya Avşar bile aldatıldı hem de daha çirkin bir kadınla
Canımı acıtmak için söylemiş olabilir ama ertesi gün evleneceğini bilsem yine boşanırım. Boşanmayıp süründürmek bana göre bir şey değil yapamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?