Tavuk gibi yol o hiyari
Kızlar ben kocamın aylık geliri ne kadar bilmiyorum tek bildiğim borsada kullandığı bir parası var eve gelen banka kağıdında görmüştüm 25 binlira parası vardı ben şok geçirmiştim bufak bir meblağı borsada yükseltmiş. Evin boya badana zamanı geldi geçti eve usta getirdik kağıt yaptırmak istiyordum çıkardığı miktarı eşim duyunca kalsın dedi bu kadar para çok kredi çekemem demişti. Bu banka kağıdını görünce çok şaşırmıştım tabi ev benim ya masraf yapmak işine gelmedi.
Canim bende ayni sorun lari yasadim seningibi ben usdelik 2kez ve affetim hep kizim kucukdu ama sonunda bosandim en sonuncu aldatdigi kadinda turkmenistanli yuva yikanlarin yuva olmaz ben 1ayda 65den 50kilo olmusdum cok yipranmisdim bide okuyodum mecbur isede girmisdim cun ku asla para yardimi etmezdi Su an 3sene gecti o halen bi onla bi bunla dusup kalkiyor bense mukembel bi infanta evlendim super bi baba ve simdik ikinci annelimi yadamak isdiyom
Annemin garip bu tavırlardından sonra memlekete gitmek çok saçma ablama güveniyordum ama sadece ablamın olması yeterli değil.
Sonuçta oraya boşanmış bir kadın olarak gideceğim aslında memleketim rahat bir şehirdir ama annemin son konuşmalarından sonra gitmek istemiyorum.
Annemle asla aynı evde yaşayamam genç kızlığımda da anlaşamazdık işimi de seviyorum işyerimdeki arkadaşlarım çok iyi kardeş gibi olduk
kocanın parası hangi bankada hangi şubede biliyorsan hemen tedbir koydur. sonuçta yarısı senin..
Canım inan şoktayım yeni ben epeydir foruma giremedim. En son ablanla ilgili konuşmuştuk hiç bu durumlardan bahsetmemiştin. Canım şunu anladım eşim bana sürekli istifa et diyip duruyor ama bir kadının kesinlikle çalışması lazım. Kocan olacak adama allah akıl fikir versin bunun vebalını er ya da geç ödeyecektir yaptıkları yutulur affedilir cinsten değil. Senin gibi çok güzel genç bir kadına sahipken neden dışarıda neydiği belirsiz bir kadına baktı anlam veremiyorum. Kızınla kendine güzel bir hayat kuracağına inanıyorum.
evet canım kadınlar için iddet müddeti var 4 ay erkeklerin yok..
ama bu ne bencilliktir ya!!sen velayeti aldın evlenemzsin...sen kimsin pardon boşanınca ne karışabilirsin hangi hakla??!!! hiç takma canım laf onun dediği velayeti alsaymış evlenmezmişşş..
sen artık önüne bak canım geçmişi hiç takıp da üzme tatlı canını..şuan elbette ki düşünmezsin evliliği...ama inşallah Allah korkusu taşıyan iyi niyetli sevgi dolu biri çıkar karşına kızna ve sana çok iyi davranacak o zman neden evlenmeyesin canım....dedim ya şuan hiç bişi takma düşünme kızına ve kendine odaklan..
selam dranas diğer konularını ve en son olayı biliyorum sadece olayın bu boyuta geldiğini yeni öğrendim ,
öncelikle hakkında hayırlısı olsun boşanma sonrası hemen evlilik olacağını sanmıyorum resmi şeyleri bilmem ama
eşinin blöfü sadece bu durumda hangi erkek olsa bunu derdi sanırım çünkü erkekler öyledir haksızken karşısında bir de
sakin,kendinden emin,güçlü kadın gördüklerinde onu delirtmek için her şeyi yaparlar ,
onun istediği ne biliyor musun ? ağla,bağır ,çağır sensiz olamam nolur evlenme de....
bunları duymayınca da yok velayet yok şu bu diyip duracak,
en önemlisi senin kararın eğer boşanmayı kafana koyduysan beraber gelecek göremiyorsan
dik durmaya devam et Allah yardımcın olsun,
düzenin ve işin de varmış memleketine bir süre dönmemen daha iyi
inan hala boşanan kadınlara bazı yerlerde huzur yok malesef sen de düzenini bozma ,
sevgili Dranas,
yaşadıklarına gün be gün üzülüyorum. zaten güçlü bir karakterin var; Allah da sabrını ve dayanma kuvvetini arttırsın, güzelce bu süreci tamamla inşallah..
söylemek istediğim 2 şey var, birincisi eşinin boşanır boşanmaz asla o kadınla evleneceğine inanmıyorum. hatta o kadınla görüşmez bile. bu tamamen senin ilgini çekmek istediği için oynadığı bir oyun, kullandığı koz, son blöf..
neyse ki sen bu tür ucuz oyunlara pabuç bırakacak güçsüz bir kadın değilsin..
ikincisi de annenin tepkilerini kesinlikle yanlış yorumladığın. annen sana böyle rest çekerek, emrivaki yaparak kendince senin yuvanı kurtarmaya çalışıyor. kesinlikle iyi niyetli. yoksa resmi olarak boşandığınızda (eğer hayırlısı bu ise, bu olsun) kesinlikle en büyük destekcin ve yardımcın annen olacak emin ol.
gencecik bir yaşında dul kalmasına rağmen, kısıtlı imkanlarıyla seni okutup meslek sahibi etmiş bir kadın o.. seni sokakta bulmadı.. üzerinizde otorite kurmak için zamanında sana sert davranmış olabilir, babasız evlat yetiştirmek kolay değil. bu yüzden eskiden de anlaşamazdık vs gibi düşünme. bil ki, gerçekten boşanır ve yalnız kalırsan, senin halinden en iyi anlayacak kimse, zamanında aynı yollardan geçmiş olan annendir.
herşey gönlünce olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?