Var. BenMerhaba herkese. Daha önce de benzer konular açmıştım. Çok zor bir dönemden geçiyorum lütfen anlayış ve empati bekliyorum. Sormak istediğim şu evliliğinde şiddet, maddi sorun, hakaret, aldatılma vs olmadan sırf anlaşamadığı İçin beraber mutlu olunamadığı İçin aranızda boşanan ve sonrasında mutlu olan var mı?
Anlaşamadığın biriyle mutlu olunamaz zatın sırf karnın doyuyor diye aynı evde iki yabancı gibi yaşamaktansa ayrılmak daha doğru bana göre zamanla herşey geçiyor unutuluyor emin ol sevgi olsaydı iki tarafta bitmemesi için mücadele ederdiMerhaba herkese. Daha önce de benzer konular açmıştım. Çok zor bir dönemden geçiyorum lütfen anlayış ve empati bekliyorum. Sormak istediğim şu evliliğinde şiddet, maddi sorun, hakaret, aldatılma vs olmadan sırf anlaşamadığı İçin beraber mutlu olunamadığı İçin aranızda boşanan ve sonrasında mutlu olan var mı?
Anlarsınız ki bu dönemde insan kendisi gibi olanlarla konuşmaya çok ihtiyaç duyuyor açıklar mısınız lütfen süreciniziVar. Ben
Biraz daha açıklayıcı olur musunuz lütfen?Ben ben ben
Şu anki durumunuzdan çok daha mutlu olacağınız kesinMerhaba herkese. Daha önce de benzer konular açmıştım. Çok zor bir dönemden geçiyorum lütfen anlayış ve empati bekliyorum. Sormak istediğim şu evliliğinde şiddet, maddi sorun, hakaret, aldatılma vs olmadan sırf anlaşamadığı İçin beraber mutlu olunamadığı İçin aranızda boşanan ve sonrasında mutlu olan var mı?
Ilk başlarda artık herşey bitti ve ben bir daha ayağa kalkamam mutlu olamam diyorsunBiraz daha açıklayıcı olur musunuz lütfen?
Benım .Çok mutluyum .Merhaba herkese. Daha önce de benzer konular açmıştım. Çok zor bir dönemden geçiyorum lütfen anlayış ve empati bekliyorum. Sormak istediğim şu evliliğinde şiddet, maddi sorun, hakaret, aldatılma vs olmadan sırf anlaşamadığı İçin beraber mutlu olunamadığı İçin aranızda boşanan ve sonrasında mutlu olan var mı?
Tekrar evlendiniz mi? Süreciniz nasıl gelişti anlatır mısınız dertleşmeye ihtiyacım varBenım .Çok mutluyum .
Sevgilinizden ayrıldınız mı?Benım .Çok mutluyum .
Ben o konuda bile çok umutsuzum biliyor musunuz 30 yaşındayım. Bu saatten sonra boşandıktan sonra hayatıma biri girecek mi çocuğum yok anne olabilecek miyim vs vs kimseye güvenemez gibi geliyor çok korkuyorum hayattan ve getireceklerindenBen sonra yeniden evlendim sayılıyor muyum
Siz neden boşandınız ve neler yaşadınız anlatır mısınız süreciniziEvet var ben. 6 ay evli kalıp boşandım. Şu an erkek arkadaşım var, 7 aydır ve şükrediyorum boşanıp da onu bulduğum için.
Eski eşimin alkol bağımlılığından dolayı kavga etmeye başladık çok, anlaşamayacağız deyip ayrıldık anlaşmalı şekilde. O zamanlar tabi ki üzüldüm. Boşanma aşamasında aileler de devreye giriyor tabi, bunlar yıprattı üzdü. Ama şu an yazdığım gibi , 7 aydır devam eden bir ilişkim var, çok iyi ve mutlu giden, boşandıktan birkaç ay sonra başladı. Ve neden daha önce boşanmamışım hatta neden evlenmişim diye düşünüyorum. Onunla da bu yaz evlenmeyi düşünüyoruz. Bu arada 37 yaşındayım ben. Siz 30 yaşında bu kadar ümitsizliğe kapılmayın. Herşey geçiyor.Siz neden boşandınız ve neler yaşadınız anlatır mısınız sürecinizi
Sizin boşanma süreciniz ve nedeni nasıl olduIlk başlarda artık herşey bitti ve ben bir daha ayağa kalkamam mutlu olamam diyorsun
Ne gerek varki yaşamaya dediğin anlar oluyor sonra günler geçiyor gözünde yaş kalmıyor koskoca dünyada yalnızsın sanki ıssız bir adada gibi
Kalk ayağa diyorsun kalk dualar ediyorsun
Kendini telkin ediyorsun ve yavaş yavaş kendine geliyorsun
Sonra bütün yaşadıkların için pişmanlık süren başlıyor neden ağladım ki bu adam için mi ağladım ben ne gerek vardı diyorsun bakıyorsun dışarıya senin gibi aynı şeyi yaşamış çok insan var ve hepsi ayakta imreniyorum
Sonra mutluluk hakkim deyip kocaman bir gülümsemeyle hayatına devam ediyorsun...
Kimse senden daha önemli değil çünkü sen ezildigin sürece ve sessiz kaldigin sürece üzerine binen çok olur ayakta durmasını bilmeli bir kadın ne olursa olsun
10 yıl sonra evlendim ben. Boşanma konularina ozellikle yazıyorum çünkü sizi cok iyi anlıyorum.Ben o konuda bile çok umutsuzum biliyor musunuz 30 yaşındayım. Bu saatten sonra boşandıktan sonra hayatıma biri girecek mi çocuğum yok anne olabilecek miyim vs vs kimseye güvenemez gibi geliyor çok korkuyorum hayattan ve getireceklerinden
Karar verme aşaması çok sancılı oluyor. Karar verdikten sonra uygulamaya geçmek için güçlü olmak lazım ve kararlı. Boşanma günü gelene kadar geçmiş anılar acabalar doğru kararı mı verdim acabalar ..Anlarsınız ki bu dönemde insan kendisi gibi olanlarla konuşmaya çok ihtiyaç duyuyor açıklar mısınız lütfen sürecinizi
Ne kadar güzel anlatmışsınız şimdi umarım çok mutlusunuzdur Allahım kimseyi böyle şeylerle sınav etmesin. Çok zor10 yıl sonra evlendim ben. Boşanma konularina ozellikle yazıyorum çünkü sizi cok iyi anlıyorum.
Bazen burada bosanmadan 2. Kez evlenmekle alakali yazan birisine cok sert tepkiler geliyor. Oysa amac gidp yarin evlenmek degil. Sadece hayatim tekrar normal olabilecek mi bunu bilmek.
Hayatta yaşadığınız zorlu sureci hic yasamamis gibi olmayacaksınız. Yeniden sevip sevilirsiniz de. Fakat iste hep o kuyruk acisi içinizde kalacak. Bu bir gerçek. Hep temkinli olacaksiniz. Kendinizi tamamen asla birakamayacaksiniz. Çünkü siz en yakininizla nasil yabanci olunduğunu biliyor olacaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?