Boşandıktan sonra mutlu olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki neden neydi özel degilse.

Çoook şükür iyi ki boşanmışım. 6 yıl oldu. Hiç pişman olmadım. Boşanmak müthiş bir şey iyi ki böyle bir şansımız var.

Evet ben de bu cümleye dikkat ettim,o kadar doğru ki,eşimin üçüncü esiyim ve beraber olduğumuz zamanlarda asla bana kendini bırakmadı, benimle hiçbir derdini paylasmadi.
A Aylakkadin

Ne güzel ya hayat herkese böyle 2. şanslar verse keşke peki neden boşanmıştı ilk eşinden

Tekrar evlendiniz mi? Süreciniz nasıl gelişti anlatır mısınız dertleşmeye ihtiyacım var
Tekrar evlenmedım.Flortlerım oldu .Ama ıyı ınsan cıkmadı karsıma .Iyıyım şimdi .Alıstım her seye .Daha tedbırlıyım.

Evet binbir rezillik çekişmeli boşanma bizimkisi ama her şeye rağmen mutluyum hergün saçma bi nedenden kavga yok sürekli anlamsız bi huzursuzluk yok dünya varmış diyorum
Degil mi o ferahlık o huzur var ya hiçbir yerde yok Çok iyi anlıyorum sizi ben ilk ay enkaz gibiydim boşanma kararında o kadar acı cektim ki ama sonradan anladım ki boşanan milyonlarca insan var bu hayatta kimse isteyerek düzenini bozmuyor olmayanı zorlamamak gerek. Bizim de çekişmeliydi sonra anlaşmaya yanaştı es kişisi umarım sizin de öyle olur

Gözümü kapatıp açsam ve 3 sene sonrası olsa keşke bu süreç önünü görememek çok zor boşanmak büyük bir travma

Genel olarak bosanmadan önceki halimden cok daha mutluyum ama hala hayati sorguluyorum neden basima geldi, nerde hata yaptim, benim neden ailem yok gibisinden.

Komşum halen görüşürüm
Bosanirken yıkılmıştı hep yanındaydım
Sonrasında çok mutlu oldu
Süreci zor ilerledi kendi kendine zorlaştırdı açıkçası .
Kocası iflas etti yeni evlendiği kadın bunu iflas edince boşadı . Adam komşuma geri döndü filan bın pişman halde.

Ama komsumun çok mutlu ve refah düzeyi yüksek bı ilişkisi vardı .
Evlenecekler hatta

Aynen benim de içimi acıttı bu cümle Emekli bir avukatın şu cümlesi geldi aklıma, kulağına küpe olsun 60 yıl avukatlık yaptım tüm davalar bir-birine güvenen insanlar arasındaydı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…