Peki neden neydi özel degilse.Ben mutluyum ben
Ben toparlandıysam bu dünya üzerinde boşanan her kadın toparlanır. Hamileyken terk edildim, çocuğumu tek başıma büyüttüm. Hem çalıştım hem çocuğuma baktım. Şimdi 5 yaşında çok şükür.
Bir de kriterlerime uygun mükemmel erkek karşıma çıkarsa çok mutlu olacağım. ( Evren, umarım mesajı almışsındır)
Aynı durumdayız ben de boşanıyorum bir kızım varŞuan boşanma surecindeyim ve bir kızım var çok da mutluyum ne kadar değerli olduğumu tekrar anladım tavsiye ederim hayat biri için ziyan edilmeyecek kadar güzel
Çoook şükür iyi ki boşanmışım. 6 yıl oldu. Hiç pişman olmadım. Boşanmak müthiş bir şey iyi ki böyle bir şansımız var.Merhaba herkese. Daha önce de benzer konular açmıştım. Çok zor bir dönemden geçiyorum lütfen anlayış ve empati bekliyorum. Sormak istediğim şu evliliğinde şiddet, maddi sorun, hakaret, aldatılma vs olmadan sırf anlaşamadığı İçin beraber mutlu olunamadığı İçin aranızda boşanan ve sonrasında mutlu olan var mı? Süreciniz nasıldı ve nasıl devam etti hayat size sonrasında iyi davrandı mı yoksa pişman mı etti biraz kendi yaşadıklarınızı anlatır mısınız?
Ne güzel ya hayat herkese böyle 2. şanslar verse keşke peki neden boşanmıştı ilk eşindenBenim kuzenim 4 yillik evliliğin sonunda 29 yaşında boşandı. Boşandiği gün adliyeden çıkarken güneş bile ayrı parlıyor dedi. Onunda tekrar evlenip çocuğum olurmu kaygilari vardi o gün atlattı. 1 yıl sonra daha önce evlilik yaşamamıs 31 yaşında biriyle evlendi. Kına gecesi düğünü harika oldu. şimdi 2 çocuğu var çok mutlu
Evet sevgılımdı olmaz olaydı .ılk basta sındırmek ıcın çok ugrastım.Ama ıyıyım şunan .Hamd olsunSevgilinizden ayrıldınız mı?
Tekrar evlenmedım.Flortlerım oldu .Ama ıyı ınsan cıkmadı karsıma .Iyıyım şimdi .Alıstım her seye .Daha tedbırlıyım.Tekrar evlendiniz mi? Süreciniz nasıl gelişti anlatır mısınız dertleşmeye ihtiyacım var
Ne güzel ya hayat herkese böyle 2. şanslar verse keşke peki neden boşanmıştı ilk eşinden
Kızım daha 15 aylıkAynı durumdayız ben de boşanıyorum bir kızım varkaç yaşında kızınız
Yaaa kıyamam ona minicik dahaKızım daha 15 aylık
Evet binbir rezillik çekişmeli boşanma bizimkisi ama her şeye rağmen mutluyum hergün saçma bi nedenden kavga yok sürekli anlamsız bi huzursuzluk yok dünya varmış diyorumYaaa kıyamam ona minicik dahaDava sürecinde misiniz
Degil mi o ferahlık o huzur var ya hiçbir yerde yokEvet binbir rezillik çekişmeli boşanma bizimkisi ama her şeye rağmen mutluyum hergün saçma bi nedenden kavga yok sürekli anlamsız bi huzursuzluk yok dünya varmış diyorum
Komşum halen görüşürümaranızda boşanan ve sonrasında mutlu olan var mı? Süreciniz nasıldı ve nasıl devam etti hayat size sonrasında iyi davrandı mı yoksa pişman mı etti biraz kendi yaşadıklarınızı anlatır mısınız?
Kaç yaşındasınız çocuğunuz var mı bir de ne kadar zaman oldu boşanalıGenel olarak bosanmadan önceki halimden cok daha mutluyum ama hala hayati sorguluyorum neden basima geldi, nerde hata yaptim, benim neden ailem yok gibisinden.
Aynen benim de içimi acıttı bu cümleIçimi acıttı bu cümle. Bildiğim ve fakat idrak edemedigim bir şeyi idrak ettim.
Hayat tecrübenizden benim de nasibime bir şey düştü.burdan çok şey öğrendim.
Paylaşımınız için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?