Bankacı adam ilgimi çekmedi bilmiyorum. Hala çekmiyor. Karakterini bilmiyordum ki, klişe bir laf var ya elektrik diye. Ondan.Yorumlarda göremedim ben. Bankacı adam varmış sanırım ona pek yüz vermemişsin sanırım. Neden ? Bu konudaki adam tip olarak eski eşine benziyormuş sanırım huy olarakta benziyor... Sen sürekli aynı karakterde insanlara gidip farklı davranışlar bekliyorsun bence...
Belki oturup bir konuşsaydın alacaktın o elektriği ama... İlk görüşte elektrik dediğimiz biraz görünüş oluyor... Evet önemli o ilk elektrik ama her şeyde değil. Çok okumaz mıyız ben bu adamla bir daha buluşmam diyip evlenenleri. :)) Bak bundan elektrik aldın ama karakteri bozuk çıktı. O yüzden diyorum kriterlerini biraz değiştir diye.Bankacı adam ilgimi çekmedi bilmiyorum. Hala çekmiyor. Karakterini bilmiyordum ki, klişe bir laf var ya elektrik diye. Ondan.
Bankacı adam ilgimi çekmedi bilmiyorum. Hala çekmiyor. Karakterini bilmiyordum ki, klişe bir laf var ya elektrik diye. Ondan.
Valla çirkin kızBelki oturup bir konuşsaydın alacaktın o elektriği ama... İlk görüşte elektrik dediğimiz biraz görünüş oluyor... Evet önemli o ilk elektrik ama her şeyde değil. Çok okumaz mıyız ben bu adamla bir daha buluşmam diyip evlenenleri. :)) Bak bundan elektrik aldın ama karakteri bozuk çıktı. O yüzden diyorum kriterlerini biraz değiştir diye.
Yorumlarda göremedim ben. Bankacı adam varmış sanırım ona pek yüz vermemişsin sanırım. Neden ? Bu konudaki adam tip olarak eski eşine benziyormuş sanırım huy olarakta benziyor... Sen sürekli aynı karakterde insanlara gidip farklı davranışlar bekliyorsun bence...
Örf sanki gittim o.spu oldum. Tamam ben hatalıyım.Daha klişe bir laf varda yazarsam banlanirimefendi insan tercih edilmiyor çok.
Daha çok yeni ayrilmissiniz neden hemen birini bulmak zorundasınız ki. Küçük kızınız var. Henüz o bile adapte olamamıştır. Zaten olan hep çocuklara oluyor.
size kimse hatalısın veya başka birşey demiyor kiÖrf sanki gittim o.spu oldum. Tamam ben hatalıyım.
Anne oldu da Meryem Ana mı oldu? Toplumun baskısı yalnızca kadına çalışıyor maşallah.Daha klişe bir laf varda yazarsam banlanirimefendi insan tercih edilmiyor çok.
Daha çok yeni ayrilmissiniz neden hemen birini bulmak zorundasınız ki. Küçük kızınız var. Henüz o bile adapte olamamıştır. Zaten olan hep çocuklara oluyor.
Anne oldu da Meryem Ana mı oldu? Toplumun baskısı yalnızca kadına çalışıyor maşallah.
Yavrum o zaman senin elektrik dediğin şey sadece yakışıklılık oluyor ama. Kadın erkek farkı diyelim ona.Valla çirkin kızbazı erkekler şeyiyle düşünür ya ben de beynimin bir kaç nöronuyla düşünüyorum işte
+1000000konu sahibi yorumlardan anladığım kadarıyla bu adam eski eşiniz denen hanzoya mı benziyormuş,
yorumlarınızda şu son anki hislerinizden anladığım kadarıyla siz yeni bir ilişkiye hazır değilsiniz...
aslında evlilikte yaşanılan ve bitme haline göre kimisi 1 hafta sonra da hazır olabilir ,kimisi 1 sene sonra hazır hissedebilir , siz eski eşinize benzeyen bir adamdan özellikle''sevilmek''istiyorsunuz...
bir erkeğin cinsel olarak size çekilmesi(yaklaşımı hiç hoş değildi kesinlikle) sizi üzüyor ,neden sevgi değilde cinsellik diye üzülüyorsunuz... hatta buna yıkıldınız.
''beni zaten kimse normal sevmezdi'' dediniz'' belki de çok çekici kadın olduğunuzdan aklı eksik adamın aklı uçmuştur'' dedim ''yav hee hee'' dediniz yani eski kocanız olacak hanzo belliki özgüveninizi de zedelemiş...
uzun oldu farkındayım sadede geleyim, içten içe bir ilişkiye başlamanın hata olduğunu düşündüğünüzü hissettim, kaç kere size şimdilik erken diyene'' kucağına atlamadım ben şey olmadım'' falan dediniz kimse sizi asla onu demezken,
yani asla ilişkiye hazır değilsiniz ,kalbiniz de çok kırılmış ...tüm yazdıklarınızdan böyle anlaşılıyor ,kendinize zaman tanıyın... sevilmeyi ve mutluluğu hakediyorsunuz sadece sabır.
Canım bak üzüntün seni agresifleştiriyor. Boşanalı çok olmadı daha. Çirkin karakterli bir heriften kurtuldun. Yıprandın ve bu seçimlerini etkiliyor. İyileşmek için kendine zaman ver.Örf sanki gittim o.spu oldum. Tamam ben hatalıyım.
Öyle yapacam tamam.Canım bak üzüntün seni agresifleştiriyor. Boşanalı çok olmadı daha. Çirkin karakterli bir heriften kurtuldun. Yıprandın ve bu seçimlerini etkiliyor. İyileşmek için kendine zaman ver.
Ağzını yerim kız.Öyle yapacam tamam.
Kızlar
Az önce evimin biraz uzagina geldi seni bir göreyim demişti. Arabasının içinde biraz konuştuk da...
İlk günden değil daha ilk dakikadan (ki hiç bir zaman olmaması lazım) evine çağırdı. Olmaz deyince ben sana geleyim kızın uyuyunca dedi
Şu an ağlamak istiyorum.
Sevinmiştim beni sevecek biri diye.
Neyse ki anında gördüm gerçek yüzünü çok şükür.
Öyle işte.
G gunces
Kızlar
Az önce evimin biraz uzagina geldi seni bir göreyim demişti. Arabasının içinde biraz konuştuk da...
İlk günden değil daha ilk dakikadan (ki hiç bir zaman olmaması lazım) evine çağırdı. Olmaz deyince ben sana geleyim kızın uyuyunca dedi
Şu an ağlamak istiyorum.
Sevinmiştim beni sevecek biri diye.
Neyse ki anında gördüm gerçek yüzünü çok şükür.
Öyle işte.
G gunces
Uygun gördüğünüz süreyi belirtin de ona gore ilişki kuralım.Aynen asla biriyle ilişki yasayamazsin yazdım bende zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?