Tamam:))Ayy buluşunca yaz buraya merak ettim
Buluşunca soracam canımEski eşiyle neden boşandığını biliyor musunuz peki? Baya uzun evli kalmışlar çünkü.
Bayramda dedi ama hala net değil.Ne zaman buluşucaksınz? Ne zaman buluşma lafı gecti kac gün oldu?
Bence bu da garip degil mi?Bayramda dedi ama hala net değil.
Yo garip değil. İşini ayarlamaya çalışıyorBence bu da garip degil mi?
İkizler eekegi ama cokta normal onlara göre
UmarımYa herkes hemen evlenecekmişsiniz gibi yazmış ama illa evlenmek zorunda mısınız ya? Boşverin takılın gezin eğlenin. Evlenip tekrar sorumluluklar yüklenip, tekrar kayınaile çekip üstüne çocuklarla muhattap olmaya ne gerek var?
Eşimden boşansam gayet sevgili yaparım evlenmem kime ne boşverin bu evlenmek zorundasın gibi davranılmasını
Güzel başlamış umarım eğlenceli vakit geçirirsiniz
Mantık tabiki önemli aslında ben de mantık odaklıyımdır, daha yeni bir konu vardı boşanmış çocuklu kadınla evlenmemiş erkek orada ben de olmaz dedim. Ama burada adamın da çocuğu var, büyük küçük olması farketmez bence çünkü küçük de olsaydı elbet bi gün büyüyecek yani. Genel olarak çocuklu adamla çocuklu kadın olur bence o yüzden, tabi diğer verilerden haberim yok evi arabası falan o detayları bilmiyodum, tabiki o açıdan ayrıca değerlendirilmesi gerekir. Böyle bir devirde maddiyat önemsiz desem gerçekçi olmaz..olmaz kısmı değil canım. insanların beklentileri önemli. şimdi adamın evi yok sorumlu olduğu biri üniversite çağında 2 çocuğu var. bunun maddi manevi dezavantajını karşılamaya gönüllü olmalı karşıdaki. ben ilişkilerde mantık öncelikliyim ondan sanırım
Konu sahibinin de çocuğu var ama. O zaman karşısındaki adam da sen de çocuğuna okul masrafı yapma desin ,kızı yanında olacagi için birebir masraf yapacak konu sahibi de. Yani ikisinin de çocuğu var. Çocuksuz bir adamla daha zor bence. Az çok çocuk sorumluluğu nasıl ,nedir bilir ikisi devalla çok yakınımda yaşananları gördüğümden bana hiç cazip gelmiyor bu adamlar. evlenince eşlerine de cazip gelmiyor. düşünsene her ay maaşım yarısı yok. ve bu bi
şekilde ömür boyu sürüyor. tamam çocuk adamın ama sen neden çekeceksin bu sıkıntıyı. yeri gelecek tatile gidemeyeceksin çünkü adamın çocuğunun kursa gitmesi gerekecek üniversite yurduna para gerekecek evlenecek para gerekecek cek de cek yani bitmeyecek. çarpı 2 üstelik.hiç cazip değil
Size katılıyorum, ayrıca yanında olan çocuğun masrafı her türlü nafakadan daha fazla oluyor, göze görünmüyor ama öyle oluyor.Konu sahibinin de çocuğu var ama. O zaman karşısındaki adam da sen de çocuğuna okul masrafı yapma desin ,kızı yanında olacagi için birebir masraf yapacak konu sahibi de. Yani ikisinin de çocuğu var. Çocuksuz bir adamla daha zor bence. Az çok çocuk sorumluluğu nasıl ,nedir bilir ikisi de
Evi belki memlekette vardır bilmiyorum. Arabası var. 3 ayrı işi var. Otopark, oto tamir ve oto yıkama.Mantık tabiki önemli aslında ben de mantık odaklıyımdır, daha yeni bir konu vardı boşanmış çocuklu kadınla evlenmemiş erkek orada ben de olmaz dedim. Ama burada adamın da çocuğu var, büyük küçük olması farketmez bence çünkü küçük de olsaydı elbet bi gün büyüyecek yani. Genel olarak çocuklu adamla çocuklu kadın olur bence o yüzden, tabi diğer verilerden haberim yok evi arabası falan o detayları bilmiyodum, tabiki o açıdan ayrıca değerlendirilmesi gerekir. Böyle bir devirde maddiyat önemsiz desem gerçekçi olmaz..
Seni üzmek istemem daha, fazla ama bu hikayede o adamda zaten bi tuhaflık vardı. Yüzünü erken görmeme sevindim.Kızlar
Az önce evimin biraz uzagina geldi seni bir göreyim demişti. Arabasının içinde biraz konuştuk da...
İlk günden değil daha ilk dakikadan (ki hiç bir zaman olmaması lazım) evine çağırdı. Olmaz deyince ben sana geleyim kızın uyuyunca dedi
Şu an ağlamak istiyorum.
Sevinmiştim beni sevecek biri diye.
Neyse ki anında gördüm gerçek yüzünü çok şükür.
Öyle işte.
G gunces
Zaten beni kimse normal sevmezdi. Hayat tekrar gösterdi banaSeni üzmek istemem daha, fazla ama bu hikayede o adamda zaten bi tuhaflık vardı. Yüzünü erken görmeme sevindim.
Kızlar
Az önce evimin biraz uzagina geldi seni bir göreyim demişti. Arabasının içinde biraz konuştuk da...
İlk günden değil daha ilk dakikadan (ki hiç bir zaman olmaması lazım) evine çağırdı. Olmaz deyince ben sana geleyim kızın uyuyunca dedi
Şu an ağlamak istiyorum.
Öyle işte.
G gunces
Kuzum sakin ol.Kızlar
Şu an ağlamak istiyorum.
Öyle işte.
G gunces
Zaten beni kimse normal sevmezdi. Hayat tekrar gösterdi bana
Evet ben de ona seviniyorum
Bu ilişki defterini yemin ediyorum sonsuza dek kapatıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?