boşandıktan sonra

pammukkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
565
326
33
31
kızlar merhaba uzun süredir yazmıyorum size ben eşimle boşandım anlaşarak boşandık ama sonra bugünlerde hiç aklımdan çıkmıyor nasıl atlatıcam bu durumu sanki dünya durdu 2 gündür . boşananlar bu süreci nasıl atlattı 9 senemi geçirdim evlilik nişanlılık askerlik 9 sene sile kolay alışkanlıklarım var atlatamıyorum

Neden boşandiniz peki daha yeni olduğu için alışması zor dile kolay 9 sene kaç yaşında evlendiniz böyle daha yaşınız 25 ama 9 senelik evlisiniz

Kolay olmaz zaten ama atlatacaksınız. Kafa karışıklıklarınızı bahane ederek eski eşinizi aramayın yeterli.

Neden boşandiniz peki daha yeni olduğu için alışması zor dile kolay 9 sene kaç yaşında evlendiniz böyle daha yaşınız 25 ama 9 senelik evlisiniz
9 senelik evli değilim yanlış iza ettim sanırım evlililik nişanlılık asker bekleme hepsi dahil 9 sene

9 sene yani dile kolay. Bi kere alışkanlık oluyor bence. Bunu aşmak için kesinlikle terapi almalısın bu bir bağımlılık gibi ama aşacaksınız inşaAllah boşananlar 2 sene bocalıyor sonra alışıyor. Muhakkak sebepleriniz vardı sabır gösterin ve ilginizin Kayacağı şeyler bulun. Bir tanıdığım üniversiteye gitmişti boşandıktan sonra şimdi çok mutlu iş sahibi.

Evet aklından çıkmaz ağla avazın çıktığı kadar ağla özle hasretinden geberirsin böyle yanımda dursun hiç bişey yapmasın dersin kokusunu duyayım gözlerine bakayım için dışına çıkana kadar ağlarsın
sonra gün geçtikçe ağlamaların biter gün geçtikçe aklına daha az gelmeye başlar sonra bir bakmışsın kokusunu unutmuşsun
allaha sığın o sana bir kapı açacaktır
rabbim yardımcın olsun

Neden bosandiniz
okadar uzunki canım nerden başlasam bilmiyorum ne yapsam yaranılamadım hiç ona ait hissetmedim herkesin içinde azarlar bağırır küçük düşürürdü... ev sorumluluğu geneli bendeydi bir yandanda birikim yapıyordum işte niye birikim yaptın niye bana vermedin demeye basladı birikimle araba aldık araba geldi evimize bütün uğursuzluklar başladı.... erkek arkadaş çevresi daha ön plandaydı gece 1 2 gelirdi ayda bir birgün gece 5 de geldi ogünden sonra kopruk toparlaanamadık

Hatirladim konunuzu. Daha once de konu acmistiniz. Bosanmaniz iyi olmus

onunlayken bile gün içinde hep aklım ondaydı o yokken nasıl unutcam çalışamıyorum bittim iş yerinde ilk zamanlar bende istedim hala istiyorum iyi oldu diyorum ama kahrolası diğer tarafıma söz geçiremiyorum

öyle yapıyorum zor bir süreç benim için

onunlayken bile gün içinde hep aklım ondaydı o yokken nasıl unutcam çalışamıyorum bittim iş yerinde ilk zamanlar bende istedim hala istiyorum iyi oldu diyorum ama kahrolası diğer tarafıma söz geçiremiyorum

geçiremezsin ki anlamaz o diğer taraf çünkü sen onu diil onun sana yaşattığı duyguları seviyosun o aklına gelince kendini başka şeylere ver canım
ama yalnızken ağla düşün onu düşünn bunda hiç sıkıntı yok gerçekten bi yerden sonra sıkılacaksın çünkü buna emin ol
sıkma kendini düşünmeyin onu sevmeyim falan diye düşünebildiğin kadar düşün ağlayabildiğin kadar ağla ancak öyle atabilirsin içindekini

yaptığım fedakarlıkları yaptığım herşeyi unutamıyorum... şimdi ben boşanmak içinmi bukadar sorumluluk aldım anlamıyorum ve onun hayatına biri giricek ve ben bunuda kaldıramıcam

ben öyle dedim ömrümün sonuna kadar ona aşık olarak devam edicem onu hep sevicem dedim platonik takılırım ne yapim dedim çocukları almaya geldiğin perdenin arkasından bakıyodum öyle seviyodum onu arkasından duruşunu boyunu posunu
ama şimdi boynu altında kalsın diyorum :)

yaptığım fedakarlıkları yaptığım herşeyi unutamıyorum... şimdi ben boşanmak içinmi bukadar sorumluluk aldım anlamıyorum ve onun hayatına biri giricek ve ben bunuda kaldıramıcam

bak onu öyle düşünme yaptıklarını kendin istediğin için yaptın ve an mutluydun yaptığın fedakarlıkları kendin için yaptın ya mutlu olmak için öyle düşün diğer türlü yıprtırsın kendini hırs yapma hırs insanın gözünü kör eder düşünme başkasıyla olacağını falan sen sadece onu sevmenin de güzel bir duygu olduğunu düşün

Sizin hayatınıza da girer, sizi gerçekten seven, değer veren biri çıkar karşınıza, onunla yuva kurarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…