boşandıktan sonra

siz neden baoşanmıştınız peki şimdi hayatınızda biri varmı sizde severek boşanmışsınız .

evet bu düşünceler kafayı yedirtir insana

siz neden baoşanmıştınız peki şimdi hayatınızda biri varmı sizde severek boşanmışsınız .
hayatımda biri yok
çok sevdim ben hemde çookk
hiç boşanmak istemedim onu çok özlerim diye
bir sürü şey ama en belirgini aldatma,sorumsuzluk,içki 2 çocukla bıraktı beni artık sonu yoktu düzelme gibi bişi boşanayım bari dedim aldatılmaktansa aşk acısı çekerim dedim öyle de oldu

Başımıza kötü bir şey geldiğinde aklımıza iyi günler gelir hep. Bir ölüm olduğunda, ayrılık yaşandığında... Halbuki hep iyi günler yaşanmadı. Bu beyinin bir oyunu aslında. Bize iyileri hatırlatıp kötüleri o üzüntü anında unutturuyor. Bu bir süreç... Bu süreci atlattığınız da kötüleri hatırladıkça iyi ki dediğiniz zamanlar gelecek. Eğer böyle olmasaydı boşanmış olmazdınız. Kimse durduk yere canım sıkıldı hadi boşanayım demez. Evliliğin temeli sarsılmış ki siz bu yolu tercih etmişsiniz. Kendinize zaman tanıyın. İyi hissettirecek ne varsa onu yapmak için öncelik tanıyın hayatınızda. Arkadaşlarınızla görüşün dertleşin. Uzmandan yardım alın. Sonra bir bakmışsınız ki bu düşünceler gitmiş kendi hayatınızı yaşamaya adapte olmuş olacaksınız

iyi yapmışsınız daha kötü durumda olanları düşünerek bencilik etmeme gerekiyor

çok teşekkürederim çok iyi yazmışsınız iyi geldi bir nevi bu yazı.. ölüm olduğunda bile iyi anları düşünüyoruz

Merhaba bem de bir-kac gün önce boşandım üstelik 4 yasinda oğlum ve 20 günlük de kizim var eminim sizin de vardır evladiniz. Olmayınca olmuyor ben de çok üzgünüm durup durup ağlıyorum ama kendi enayiligime ağlıyorum masumca olan sevgime ağlıyorum degmedigine ağlıyorum. Kısmet bitmişse bitiyor zamanla alışacağız ne yapalim kötü yaşattığı anları düşünüp sakin affetmeye kalkma geri dönerse. Ben bazen kendimi salıyorum ama dusuniyroum bama hamile ve lohusa Halimle neler neler yasatti değmez uzulmeye

allahtan çocuk yok canım sen hamile halinle ne yaşadın böyle

Boşanmak yerine sabır olsaydı bu şekilde olmayacaktın. Demekki bitmeyen şeyler var. Ve keşke evli iken yol yakınken yani bu bitmeyen şeylerin üzerine gidip iyiyi düşünseydiniz. Bilmiyorum tabi neden boşandıgınızı ama. Hakkınızda hayırlısı gönlünüze genişlik ferahlık versin Allah. Zordur illaki. Ama aşarsınız emin olun. Sadece zaman

Bu kadar seven kadınları bu hale getiriyorlar ya, yazıklar olsun diyorum, uzuluyorum

Bu yazdiklariniz yasadiklarinizin ozetidir. Bu ozet bile dogru karar aldiginizi, ondan size bir hayir gelmeyecegini haykiriyor. O ilk zamanlar her zaman tatlidir. Onlari hatirlayip icinizi acitmayin. Sizi azarladigi bir ani hatirlayin. Bu bir omur katlanarak artacakti. Bitti gitti. Simdi zaman verin kendinize. Ve kendinize sorun bu adam beni niye azarladi, ben ne tepki verdim,ne yapsam bu davranisini engelleyebilir miydim ve en onemlisi bundan sonra ben nasil bir hayat istiyorum. Kendinize durust olun. Ayni konuyu konusup durmayin. Konusmazsaniz beyninizde baska konulara kendini kanalize eder. Takilip kalmayin. Eski esiniz su anda sizi unuttu bile. Gelecegine adim atiyor.

Merhaba canım boşanmış biri olarak yazmak istedim çok kötü günler geçirdim eski yazılarıma bakabilirsin ama geçiyor zaman geçtikçe geçiyor acın benim üzüldüğüm nokta nasıl benim gibi birine yapabilirdi ama o onun kalitesizliğiymiş şuan umurumda mı tabiki hayır sevdiğim ve sevildiğim biri var hatta hayatımda çok da mutluyuz geçmişi bırak ve üzüldüğün saatlerine yanarsın sonra şunu unutma rabbim iyi insanları kötü insanlara yar etmez Emin’im SEn de mutlu olacaksın oh be dediğin günler gelecek

Ah ah bende inş diyetim 7 aydın geçmedi hala benimde

Ah ah bende inş diyetim 7 aydın geçmedi hala benimde
Ben de 2017 de boşandım İnan hepsi geçti gitti özgüvenin geri geliyor kendini mutlu edecek şeyler yap bol bol kitap oku mesela spor yap unutmak biranda olmuyor geçmişi ama zamanla sen de bu ilişkinin olmayacağını anlayacaksın. Bi hayatın var onu da layıkıyla yaşa sana kıymet veren seni anlayan biri elbet çıkacaktır bol bol da dua et

Demek ki doğru yoldayım sürekli dua ediyorum gelişim kitapları okuyorum spora Ağustos ayında başlamayı düşünüyorum ufak tatiller yaptım birde 3yasında bebeğim var onunla zaman geçiriyorum

Demek ki doğru yoldayım sürekli dua ediyorum gelişim kitapları okuyorum spora Ağustos ayında başlamayı düşünüyorum ufak tatiller yaptım birde 3yasında bebeğim var onunla zaman geçiriyorum
Okudum konunuzu 2017 de birgünmutlu olursam sizinle paylaşırım demişsiniz o gün bugün ne güzel çok sevindim sizin için inş bende mutlu olurum

Zor kolay deil.Öncelikle size onerım terapiste gidin.Tek başına kolay atlatılmıo.Zor ama kendınıi dınlemeyın.Bi işe gırıp calısın.Çok zor ben hala atlatamadım.

Ben de swnin gibi İnan okumadığım kitap kalmadı tatillere gittim arkadaşlarımla .. kendine vakit ayır ..eğer yapabilirsen namaz da kılmanı tavsiye ederim rahatlatır seni ..kendine vakit ayır her şeyin bi zamanı var düzelir iyi ki bitmiş diyorum şimdi bi ömür öyle geçmez bi hayatımız var unutma bi arkadaşım vardı yıllarca evli kalıp sonra boşandı bana dediği neydi biliyor Musun erken bitmesi daha iyi yıllarca beraber olsan da yine bitecekti ve her yıl o fatura daha da artacaktı karşındaki düzelmez çünkü ..her şey gönlünce olsun istediğiniz zaman bana yazabilirsiniz ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…