Boşandıktan sonrası... ben bir gerizekalıyım!

cattycat

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
1.170
468
323
Merhabalar
Uzun anlatacağım baştan uyarayım. Eski konularımda eşimin eski sevgilisiyle ilgili birçok şey anlatmıştım. Benden önce iş dolayısıyla tanışıp aşık olduğu ve evlenmek istediği yabancı bir kızdı bu. Kız reddettikten sonra da hem iş için hem de "arkadaşça" görüşmeye devam etmişlerdi ama bu "arkadaşlık" beni çok rahatsız etmesine rağmen asla geri adım atmamıştı. Ailesi de benden nefret ediyordu ve boşandım.
Boşandıktan sonra sürekli takip ediyordum ne yaptığını. Emindim kıza gideceğinden zaten. Nerede olduğunu telefondan görebiliyordum. Annesiylle gitti kızın şehrine. İki hafta evinde kaldı. Biz boşanmadan, ayrıyken de gidip kalmışlığı vardı. Döndü. Beni aradı, iş için yurtdışına çıkıyormuş beni de çağırdı. Gitmedim tabi. Bu arada eski komşudan öğreniyorum tek gecelik ilişkiler yaşıyormuş. Sonra tekrar kızın yanına gitti. Facebookunun şifresini biliyorum. Her gün bazen günde 25 kere benim profilime bakıyordu. Şaşırıyordum. Aşık olduğu kızın yanında insan dünyayı unutur.
Döndükten sonra aynı komşum beni aradı. Onun çok mutsuz olduğunu, sürekli beni anlattığını, kızla ilgili yeni bir durum olup olmadığını bilmediğini ama beraber olmadıklarını söyledi. Evet bir gerizekalıyım. Çünkü kendi kendime dedim ki belki de ben paranoya yaptım, belki gerçekten sadece iş için görüşüyordu, belki aşık değildi ama her hareketini böyle yorumladığım için her gece kavga ettim. Neyse ben görüşmeyi kabul ettim tekrar.
Bu kızın konusunu da hiç açmadım ama whatsappına kadar takip etmeye başladım. 5 ay geçti barışmamın üstünden. Asla kavga etmedik hatta o kadar sevgi doluydu ki. İlk evlendiğimizde bile bu kadar tatlı davranmamıştı. Mutluydum. Kızla çok seyrek görüşüyordu.
Dün gece mesajlarını gördüm. Beraber bir iş gezisine gidecektik vizede sorun çıktı gidemedik. Çok sinirlendi. Bunları anlattı kıza. Ok buraya kadar sorun yok. Önümüzdeki ay tekrar bir iş gezisi var ama oraya ben gitmeyecektim. Tekrar vizeye başvuracak. Kıza ayarlayabilirsem sen de gelir misin dedi. Şok oldum. Mesajlarını gördüğümü söylemek istemiyorum. Gerçi söylesem ne olacak. Aklım almıyor nasıl böyle bir şey yapmaya cesaret edebilir. Boşanırken daha güçlüydüm şu an daha çok yıkıldım. Denemek için önce kimler gelecek oraya dedim. Bekledim ki o kız için de gelebilir desin. Hani cidden iş için çağırdıysa kendi çağırdığını söylemese bile gelebilir istersen sen de gel desin. Tek başıma dedi. Sonra ben de geleyim dedim. Gel dedi ama bu bir şey ifade etmiyor bana tabi.
Güçlü olmak istiyorum ama içim öldü. Nasıl düzelicem ben?

Bosandiniz ama is gezisine beraber mi gitmeyi dusundunuz? Ben anlamadim
Su anda evli misiniz? Surekli takip etmeniz yanlis degil mi? Guvenmemek zaten bosanmak icin yeterli, bu sekilde psikopata baglayip adim adim izlemek size hastaliktan baska bir sey kazandirmaz diye dusunuyorum

Zaten bosanmissin tamamen at hayatından tek gecelik beraberlik nedir tiksiniyorum bu durumdan oda ne senle ne sensiz ama böyle olmaz kimseden vazgeçmek istemiyor yok öyle dunya

herşeyi biliyorsun, inanmak istedin sadece.
söylentileride işittin, ama yinede affettin.
sonuç, kızla iş için şehir dışına çıkmak istiyor.
ve bunu senden saklıyor.
iyi düşün karar ver, ya böyle sürekli takip ederek, msjvs görerek yaşamaya devam edeceksin
yada boşanıp kurtulucaksın...

Eski konularınızı hatırlıyorum. Bu kadın dünya ahiret bacım dese bile sizin için asla ama asla farketmeyecek. Geri dönüşünüzün şartı bu kızın hayatınızdan çıkması olmalıydı. Bu doğru olduğu için demiyorum. Sizin eski konularınızdan biliyorum bu sefer olmasa bir sonrakinde bu kızla ilgili bir sıkıntı kesin çıkacak zaten.

Eski konularını biliyorum. Siz hiçbir zaman iki kişilik bir aile olamadınız. Hep bu kız hayatınızda oldu. Eşin bu kızı seviyor ve kız onu sevmediği için seni arıyor. O kız ona evet dese seni umursamaz. Üzgünüm aynı hataları yapıyorsun. Senin eski kocan adam olmaz. Unut artık. Karşına illa seni sevecek biri çıkar. Umutsuzluğa kapılma.

Tekrar evlenmedim hemen tabi ki. O sürekli söylüyor. Hatta yurtdışına gitmişken orada evlenelim diyor ama cesaret edemiyordum iyi ki yapmamışım zaten.

Konularını çok net hatırlıyorum. Bu kadın yüzünden boşandınız zaten. Bu kadını hayatından silmeden neden tekrar barışıyorsun. Boşuna boşanmış oldunuz yani.

Tekrar evlenmedim hemen tabi ki. O sürekli söylüyor. Hatta yurtdışına gitmişken orada evlenelim diyor ama cesaret edemiyordum iyi ki yapmamışım zaten.
Anladim, bu adamla ugrastiginiza degmez. Onun gibi biriyle gezilerde ne isiniz var ki? Ben olsam yeni bir sevgili edinir onunla giderim yurtdisina. Eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagardi

Konularını çok net hatırlıyorum. Bu kadın yüzünden boşandınız zaten. Bu kadını hayatından silmeden neden tekrar barışıyorsun. Boşuna boşanmış oldunuz yani.
Tekrar görüşürken hiç bu konuyu açmadım çünkü söyleyeceği hiçbir şey beni ikna etmeyecekti. Görmem gerekiyordu. Hatta gayet arkadaşça mesajlarını görmek daha iyiydi. Çünkü benden sonra kıza gidip tekmeyi yedi de mi geldi diye de düşünüyordum. Onu da kabul etmem tabi ki. Öyle bir şey olsa daha fazla görüşmezdi diye düşünüyorum çünkü.

Zaten evlenmedim hemen tekrar. Daha düşünecek bir şey yok zaten. Bu yüzden boşandım. Allah tarafından gerçekten aralarında bir şey yok garanti gelse yine de iş için beraber bir yere gitmek nedir ne alaka. Ve kızın orada çok çok az bir faydası olacağını çok iyi biliyorum. Gerekli değil yani.

Sen en büyük hatayi Boşandıktan sonra tekrar o adama dönerek yapmışsın. Belli ki adam diğer kızı seviyor yani. Boşver gitsin zaten bosanmissin at ya kandan bu adamı. Ya o kızı tamamen çıkarsın hayatından ya da bırak yoksa hep mutsuz olan sen olursun.

hem karnım doysun, hem pastam dursun, eşinizin yaptığı bu. Bence ayrıl yine, tamamen hayatından çıkart, güvenilmez biri
Evet aynen öyleymiş. O kadar kavganın ve boşanmanın ardından hala aramaya cesaret ettiyse aklı başına gelmiştir beni rahatsız edecek davranışlarda bulunmaz demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…