Boşandıktan sonrası... ben bir gerizekalıyım!

Eşinizle aranızda yine aynı şeyler yaşansaydı ama eşiniz gizli gizli gorusseydi ya da mesaj silseydi "rahatca evet beni aldatiyor" deyip bosanirdiniz. Adam bu durumu o kadar normallestirmiş, kızı hayatınızın içine o kadar sokmuş ki hiçbir şeyden emin olamamışsınız. Ne tepki vereceginizi bilememişsiniz bence. Eşine biraz güvenen bir kadin bu durum da sizin gibi davranirdi çünkü saklanmayan, arkadasca, is gorusmesi adi altinda yasanan seyler icin surekli sorun cikarmak tuhaf olur. Eşiniz kime ulasamiyorsa onu istiyor, bir de cinsellige düşkün herhalde. Bu konuda sizi kullanmasina izin vermeyin, tatli sozlere kanmayin. Yapmasi gereken o kadini tamamen hayatindan cikarmakti. Bu adam ile ilgili beklentiye girmekten vazgecin bence. Seveceksiniz, cok sevileceksiniz ama bu adam tarafindan degil.

Siz boşanmadınız mı ben mi anlamadım ? Ne kadar uzatmışsınız kendi içinizde bu mevzuyu. Neden bunu kendinize yapıyorsunuz ki ?

Iste bence bu daha kötü eğer adam seviyorsa kız reddertmisse. Yani gonlunun ondan yana olması daha can yakıcı bişey. Boşver bence bitir gitsin kimse senden önemli değil. Boşuna dememisler aynı ırmakta 2 kez yıkanmaz diye.

İkinci denemelerde evliliğin bitmesine den olan sebepler ortadan kaldırılmayıp sadece üstü örtülürse hep bir şekilde gün yüzüne çıkıyor ve asla da yürümüyor. Sadece sevmek yetmiyor. Eğer o sizin bu kızdan hoşlanmadığınızı bildiği halde size saygı duysaydı etrafında hala bu kişiyi barındırmazdı, uzak kalırdı. İş için bile olsa, çok mu vazgeçilmeyecek birisi o kız?
Ondan vazgeçemiyor... sizi de istiyor... Narsist mi bu adam?

eşin günübirlik ilişkilerin adamı olmuş.
neden neden diye sorgulamaya da ölmeye de gerek yok.
kızı araması onuı sevdiği anlamına mı geliyor yapma Allah aşkına.
ölüp bitecek bişey de yok.
tekrar ayrılacaksın bu adamdan.

Denenmisi tekrar denemek aldatma vs konularda bile bile kendini ateşe atmak , adamın karaktersiz ligi kabak gibi ortada hala kime aşık diye sorguluyorsunuz o adam ne anlar aşktan , ancak kendini sevebilmis o , işte kıymetli olmasını da sırrı bu , kimseyi sevmiyor kendini seviyor bı ona gidiyor bı buna herkesle istediği gibi dertlesiyor hayat ona güzel vala. Siz zaten hatayı en başta yapmışsınız evlenecekken hala eski kirigiyla görüşmek için diretmesi ve bunu arkadaş ayağına yapmasını sırf evlenebilmek için kabul etmissiniz. Aşka saygım var sevmiş olabilirsin , ama bu kadar saf olmayın kızlar..

Keşke bu kızı hayatından çıkarması şartıyla barışsaydınız. Bir de bu ısrar ney yani anlamadım. Bu kız yüzünden yuvası yıkılmış ama hala vazgeçemiyor.

Aşık Veysel der ki:
Seversin, kavuşamazsın.
Adı Aşk olur.

eski kocan eskisine, sen kocana kavuşamadığınız için -evli olsan da- bu aşkı sürdürüyorsunuz.

dünyada ilk tek ve son erkek bu değil ya.

seni de istediğin gibi seven bulunur elbet.

Adamın karakteri bu, değişmeyecek.
Ona göre normal olan bir şeyden siz rahatsız oluyorsunuz diye vazgeçmeyecek.

Tek gecelik ilişkilere neden takılmadınız hiç?
Tamam hayatında siz yoktunuz ama boşanır boşanmaz tek gecelik ikişkilere atlamak geri dönmemek için yeterliymiş.
Rahat adam, siz istediğiniz kadar parçalayın kendinizi.

Kızın sevgilisi vardı sanki, ona noldu?

ya hu bu adam bulunmaz hint kumaşımı da vazgeçemiyorsun.
insanlar eşleri için gerekirse ailelerini siliyorlar. bu şahıs yol arkadaşı için bir kızdan vazgeçemiyor. yani ben kadın ve erkeğin arkadaşça aynı evi paylaşacağına asla inanmayanlardanım.
bence boşanmışken kurtul şu kangren ilişkiden.

Eski konularını çok net hatırlıyorum canım. Bence bu ilişkiyi tamamen bitirmelisin. O kız hayatınızda hep olacak ve sen bu şekilde yaşayamazsın... Zaten barışmak için tek şartın da o kızın tamamen hayatınızdan çıkması olmalıydı... Ben sizi çok iyi anlıyorum. Bu adama aşıksınız ve vazgeçemiyorsunuz...

Ya arkadasım sabahtan beri eski konularını okuyorum bazen üstüme fenalık bile geldi bu nedir ya ilk başta evlenmiyorum derdine düşmüşsün sonrasında ilk görüşte aldığın evlilik teklifini değerlendirip doğru düzgün tanımadan demekki!!!!!! Üstelikte düğüne 1 hafta kala yaptığı olaya rağmen evlenmişsin ve Sen evliliğini ilk günden itibaren hiç iki kişi olarak yaşamamışsın ki ya eşinin eski sevgilisine kurulmuşsun yada eşinin ailesine kafanı takmışsın bir kez olsun kafanı resetleyip evine eşine kendine odaklanamamışsın ağzından boşanma lafı düşmemiş ki bu yüzden çocuğunu bile kaybetmişsin tüm bunların üstüne adamı boşamışsın.ama yine kafanı bosaltamamışsınki adam takip etmeye devam etmiş birde üstüne üstlük barısmıssın senin hiç mi kendine güvenin yok be güzelim belki biraz sert oldu ama İnan üzüldüm haline bence iyi bir destek al adamı bırak artık sal gitsin kendi hayatına bak öğretmensin diye biliyorum ayaklarının üzerinde dur önüne bak artık yorulmadın mı sen bu Bermuda seytan üçgenine dahil olmaktan

Sizin için üzüldüm. Sizi aldatan biriyle birliktesiniz. Kız kumanız gibi olmuş. Hazır boşanmışken tamamen bitirin. Kendinize dönüşü olmayan farklı bir yol çizin.

Konularınızı hatırlıyorum yunanıstanlı bır kızdı , bu konuda bırde ban yemıstım bende oralı oldugum ıcın.
Neyse yapıcak bsıey yok ben olsam asla bu sekılde guvenmedıgım gıdım gıdım pesınde oldugum bırıyle beraber olmak ıstemezdım
sıfırdan bırı olsa bu sekılde yıne takıp edecek mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…