Boşandıktan sonrası... ben bir gerizekalıyım!

Ben de belli ki onu seviyor diye boşadım. Kız bunu ister ya da istemez yaşayıp görmüş olması gerekiyordu ayrıyken. Madem çok seviyordu uğraşsaydı. Dün geceki mesaja kadar gördüklerimde pek öyle bir hava sezmedim. Ya da belki konuştu kız yine reddetti e daha iş gezisine çağırmak nedir? Anlamıyorum ama artık anlamaya da çalışmaya gerek yok.

3. Bir kişi yüzünden biten evliliklerin tekrarında düzeleceğine hiç inanmıyorum kimse kusura bakmasın.

Kaynana görümce olayı değil ki bu nasıl davranmamız gerektiğini öğrendik diyebilesiniz.

Nasıl aklın kalbin beynin kabul edebiliyor bilmiyorum. Normal erkekler böyle davranmazlar. Eski aşkıyla görüşüp tatil planları yapan erkek yenisini de çok kaale almıyor demektir bence.

Bir an önce kaç kurtul.
Başka erkek mi yok uğrasmaya değmez.

Ne biliyim çok mutluydu barıştığımız için. Ben öyle sandım.
Neyse bosver olan olmus artik onune bak ama bunun icin artik onunla ilgili her seyi hayatindan cikarman gerek.Face sifresi ,komsular vs yoksa unutamazsin bu gidisle yani biyle bi adami nasil sevebiliyorsun anlamadim

Biz evliyken bile bu kadar ileri gitmemişti. Kesin bir şey var diyebileceğim bir durum yoktu. Değişik fazla rahat bir adam. Asla bir şey hissetmediğinden adım kadar emin olduğum ortak kadın arkadaşlarımıza da yanlış anlaşılabilecek kadar samimi olduğu olmuştu. Çok tahatsız edici bir durum. Çok tanımadan evlendim. Adam bu yani yavaş yavaş düzelir belki dedim. Ya da içinde kötülük yok o arkadaşlarımıza çok eminim. Bu kıza karşı da böyle belki ama eski sevgili olduğu için ben yanlış anlıyorumdur belki bir deneyeyim dedim. Ama bu son olay çok açık bence. Bu arkadaşlık falan değil açık açık kaçamak yapmak. Seks yok. Olsa asla bana dönmez zaten. Duygusal bir şey. Sadece kızla birlikte olmak istiyor. Çok kötü.

Neyse bosver olan olmus artik onune bak ama bunun icin artik onunla ilgili her seyi hayatindan cikarman gerek.Face sifresi ,komsular vs yoksa unutamazsin bu gidisle yani biyle bi adami nasil sevebiliyorsun anlamadim
Sanırım kıza karşı bir ego savaşına girdim. Ya da ne bileyim birini bu kadar umutsuzca, hiçbir şey beklemeden, yılda birkaç gün de olsa görerek bu kadar uzun süre sevebilecek, böyle aşık olan bir adamın beni öyle sevmesini istedim.

Bu ne saçma bi adam ya. Eski sevgiliyi iş gezisine çağırmak nedir? Evliyken hiç demediniz mi bu kızla asla konuşmucaksın diye tavır koymadınız mı? Eski sevgiliden arkadaş olur mu?
Eşimin eski sevgilisi (sevgiliydik o zaman) ozamanlar msn vardı msn den ekledi diye ortalığı kaldırmıştım kıza demediğimi koymadım eşime hat değiştirttim ve bida asla ulaşamadı. Eşimde yaptıklarıma ve isteklerime ses çıkarmadı kabul etti ses çıkarsa ozaman ayrılır ve bida dönmezdim.
Sizde ilişki anlayışı biraz gevşek sanırım bana çok ters böyle şeyler

Sırf meraktan eski konularına azıcık baktım tam okumadım ama farkindsmisin sen kendine sürekli ama sürekli zarar vermeye çalışıyorsun. .....!!!!!
Ağzım açık kaldı okurken ya.
Nasıl bır cesaret bu .
Bende evlendim ayrıldım ve deli gibi seviyordum bana ihanet ettiği için siliş o siliş asla gorusmedim oda ulaşmadı.
Ha ulassa bile asla olmazdı.
Nasıl yaptın bunu sana kızıyorum.
Senin açtığını tüm konuların analizini yaptım ve sen hata üstüne hata yapıyorsun ya .....
Bu adam seni sevmiyor arkadaş ya sevmiyor.
Senden yüz bulmuş elinde oynatiyor
Karaktersiz ahlaksızın teki bu adam ya .
Kusura bakma nolur inan senin için üzüldüm ondan kızıyorum sana.
Kendini bile bile yeniden ateşe atmissin.
Bu kadar mı aciz olduk ya ......
Sanki bi tek o seni sever gibi kurtulamiyosun ondan .
Kendine gel lütfen bırak şu adamı çıkar hayatından. Sil herseyi ya telini takibi.
Ben hiç aratmiyorum bile faceden niye çünkü bitti o bitti.
Kendine değer ver canım nolur hataya dusmussun sen ya o adamdan sana Hayır yok bak .....
Ben asla kaldiramam ya bunu.
Ya o ya sen .
Adam gibi ciddi seven insan gerekirse o işi de bırakır.
İnan buna benzer bende yaşadım yürumedi o hödüğun yapısında vardı .
Nolur temiz bi sayfa aç kendine ya iyi düşün haklı oldgmu anlycksin

Biraz acımasız konuşabilirim ama adam gözünüzün içine baka baka sizi aldatmış siz de tutup kabul etmişsiniz tekrar evet gerçekten de başlıkta yazdığınız gibisiniz kendizini neden bu kadar küçük duruma düşürüyorsunuz anlamıyorum bağıra bağıra gelmiş aldatma mevzusu ama ısrarla düzelir diyorsunuz

Bana da çok ters ama beni çok manipüle etti. Daha önceden iş yaptığı için görüşmelerini hep işe bağladı. Ama ben olsam eşimi evliliğimi tehlikeye atmazdım ayrı. Beni de tanıştırdı. Saklı gizli görüşmedi. Kızın olduğu şehre gerçekten iş için gitmesi gerektiğinde beni de götürdü evliyken. Kafam karıştı. Nasıl tepki vereceğimi bilemedim. Çok safım heralde.

zannederiz ki erkekler evlince pir u pakolurlar..HAYIR.sen kurcaladıkca telefonlarını,facelerini bilmem nelerini bircok sey ortaya cıkar...ama nedense hep bir kılıf bulurlar..bence yeniden barışarak yeni bir sayfa acmişsan düşme bu tür şeykerin peşine..bak hem bu ıkıncı kavuşma daha renkli olmuş..düşme böyle seylerin peşine.kendini yıpratırsın..

Kızla da ilişkisi var senle de. İkinizden de vaz geçemiyor. Sen bu adamla gorusurken eski sevgilinin evinde 2 hafta kalıyor musun? Ya da eski sevgilini arayıp benimle yurt dışına gel diyor musun?

Akıl var mantık var. Bu kız ya birini bulacak o gelen kişi sayesinde bu adami def edecek. Ya da sen bu ilişkiyi bitireceksin. Senin eski kocan senden boşanıyor ama kızı bırakmıyor çünkü.

Ben de katiliyorum. Bir de konu sahibi geçmişle ne kadar çok meşgul olursan o duyguları tekrar tekrar yaşarsın. Üstüne kullenmez sen de yeni bir hayata yelken açamaz uzun süre eski de saplanıp kalırsın. Sana önerim takibi bırak. Komşudan haber alma. Hatırlayınca say 10 a kadar başka konu düşün. Düşünme bile ancak böyle unutursun. Ne kadar çabuk unutursan yeni bir ilişkiye o kadar çabuk başlarsın. Bu adam ile niye daha fazla vakit kaybetmek istiyorsun ki?

Öncelikle merhaba. Yazdıklarınızı yanlış anladığım yer kalmasın diye tekrar tekrar okudum. Benim vardığım sonuç şu; Problem eşinize değil. Sizin psikolojimiz bozulmuş ve eşinize güveninizi tamamen kaybetmişsiniz. Bakın farkında değilsiniz. Eşiniz kıza "Ayarlayabilirsem sen de gelir misin?" Demiş. Kızın bunun karşılığında eşinize verdiği bir cevap var mı ki, eşiniz size o kızın gelip gelmeyeceği konusunda bilgi verebilsin. Adam daha kızın gelip gelmeyeceğini kendisi bilmiyor. Size de "geleyim mi?" dediğiniz vakit "yok sen gelme." dememiş. Ayrıca eşinizin, önceden kızla evlenmeyi düşünmüş olması, bir daha ondan başka bir insanı sevmeyeceği anlamına gelmiyor. Eşiniz onunla evlenmeyi düşünmüş ama evlenmemiş. Sizinle evlenmeyi düşünmüş ve hakikaten evlenmiş. Eğer onu sizden daha çok sevseydi ya da size olan aşkından daha büyük bir aşk besleseydi inanın siz eşinizle hiç tanışmazdınız. Eşiniz o kızın gönlünü bir şekilde yapar ve onunla evlenirdi. Ayrıca hala arkadaş olarak görüşüyor olmaları, içlerinde birbirlerine karşı bir şey beslemediklerinin de bir göstergesi. Bir erkek eski sevgilisiyle arkadaş kalışının üçüncü gününde o kıza geri dönmediyse kıza karşı hisleri bitmiştir. Tecrübeyle sabittir. Lütfen eski sevgilisi yüzünden boşu boşuna yuvanızı yıkmayın.
Bu yorumu daha evvelki yaşadıklarınızı bilmeyen biri olarak, sadece bu yazınıza göre yaptım tabi ki. Sevgiler...

Al karşına de ki bu kız olduğu müddetçe bir ilişki olmasi mümkün değil . Kararını ver sana bırakıyorum de ama cok sakin ol

adam yakinda üçlü takilmayi teklif edecek
siz de kabul edersiniz ne de olsa feysbuk tan o kadar stalk yaptı sizi peşinizi bırakmadı çok seviyor çok aşık
ne var canım arada eski sevgiliyle takiliyorsa

gerçekten o kadar konudan sonra geri döndünuz mu
vallahi bazi kadinlar çok ilginç

Bence siz olay çıkarttığınız için yalan söylüyor. Herşey yolunda gidiyor,kızda gelecek dersem yine eskiye döneceğiz diyor belliki. Ha kıza ilgisi vardır,yoktur ona birşey diyemem ama sizden bahsettiğine göre,kız durumunuzu biliyor,birşey olacak olsa siz barışmadan öncede olurdu. (Kız cephesinden bahsediyorum)
Hep sorun çıkartacağım bu kızla görüştükçe diyorsanız zaten sürdurmeyin ilişkinizi.

Adamin tek gecelik iliskiler yasadigini ogrenip kizin evinde kalmaya gittigini ogrenip nasi geri baristin benim kafam almadi valla. Birine takılı kalmadan yasayamio belli ki. Sen yoksan sana takık, kız yoksa kıza takık. Beyin yerine de ç.k koymuslar adama.

Ayrıca sen de seviyo olsan gurur yapar dönmezdin. Sende de obsesyon olmus bu durum gereksiz yere hırs yapmissin ama bir an once siyrilmaya bak derim. Spor yap bisey bul ugrascak evli de degilsin git baska erkeklerle görüş niye ona takildin ki adam secenekleri degerlendirmeye devam ediyo ne guzel.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…