- Konu Sahibi YillarSonra
Neden olmasin? Benim bir akrabam bosandi, daha sonra bosanmis bir adamla evlendi. Kadinin 1 adamin 3 cocugu vardi. Bir tane de ortak yaptilar![]()
Gayet guzel bir evlilikleri var
Bence sen de kendini sartlandirmadan adamla gorusebilirsin, bir sure sonra da zaten evlilik mi olur sonucu yoksa ayrilik mi belli olur.
Bir tane yorum var, bosanmis bir adam kimse bosanmaz durup dururken bosver diye, ne kadar onyargili bir yorumIki kisi anlaamiyorsa bosanir, bosananlar kimse ile anlasamaz diye bir durum yok. Bunlara kulak asma canim, yok kadin ciddi birsey olmasa bosanmazmis da bu nedenle bosanmis erkekten koca olmazmis da falan filan. Bir kere sirf simarikliktan her seyi kendine yontmaktan bosanan kadin da cok. Yok kaynanamla anlasamiorm, yok gorumcek orumcek. Burada da okuyoruz, daha evlenmeden sevgilisinin ailesine yardim etmesine tepki gosteren kadin da cok. Kadin yerini bilememistir bosanmislardir bu da olabilir.
kötü bir mazimiz olduğu için çekiniyorum canım, 10 yıl önce ayrıldığımızda ben farkına varamamıştım ama çok çaba sarfetmiş tekrar bir araya gelebilmek için. şimdi geçmişe sünger çekebilecek mi acaba?