Boşandım ama çok zorlanıyorum

Ciner e yazmak mantıklı aslında. Kadın sığınma evine çocukla gidilebiliyor öyle değil mi? Sığınma evlerinin kreşi filan olmaz mı acaba?

Çocuğunuz kaç yaşında?Şu an ne yiyip ne içiyorsunu hem çocuk hem siz.İnanılmaz üzüldüm yaşadıklarınıza.
Param biraz vardı bugün son olarak 35 tl kaldı yanımda hep ablam gönderiyordu oda zorlanıyor hep gönderemez maalesef yarın kadın sığınma evine bakacam daha önce gece garson arıyan restıranlara baktım en azından halama bırakırım gece uyur fazla yük olmaz diye ama o restoranların tümü başka şekilde istiyorlar kadınların masalara oturmasını istiyor o yüzden orda da çalışamadım

Babanızdan altınlarınızı isteyin Allah korusun ama çok zor durumda olduğunuzu bu gidişle kötü yola düşeceğinizi söyleyerek tehdit edin (erkekler namus deyince adları çıkacak diye ödleri koptuğu için) yani blöf yapın gerekirse amcanızı arayın sizin yüzünüzden bu durumdayım diyin en azından amcanız babanızı zorlasın altınları vermeye ne bilim aklıma başka bişide gelmiyo çok üzüldüm durumunuza sosyal hizmetleride düşünün ben bi kamu kurumda memur olarak çalışıyoprum bi sürü kişi geldi sosyal hizmetlerden hepsininde maddi durumu iyi ailesi var zamanında sırf ilerde memur olsunlar diye kuruma belli süreliğine vermişler ortamları iyimiş kötü muamele görmemişler hem kızınızında iler bu şekilde memur olma hakkı olur ve gerçekten ihtiyacınız var

yanlış anlamazsanız bi miktar yardım yapmak isterim size çok bişi değil ama bana özelden hesap numaranız varsa atabilirmisiniz

Babaya gel ,ya bu adamlar nasıl yaratıklar ,boşanmış kızından altınları almak ,üstüne bir de nafaka bağlanmasın demek nedir ,şimdi bu kadın tek başına çocukla napsın ?sonra kötü yola düştümü, damga vurmaya birebirler ama ,gerçekten nefretlik bir durum ,çocukla bir başına zor durumunuz ,çocuk için nafaka talebin de bulunun bari ,o şerefsiz babandan altınlarını iste ,araya birilerini sok ne bileyim rezil et gerçekten sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…