- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Çok sağolun Allah razı olsunRabbim yar ve yardimciniz olsun demeye geldim. O kadar mutlu olun ki bu gunleri hic hatirlamayin.
Hemen boşanmak istiyordum çünkü başka çarem yoktuPeki boşanirken nasil bir plan yapmıştınız yani işinizden yokmuş nafaka da istememişsiniz keşke şartlari saglamadan bosanmasaydiniz çocuğa yazık olmuş şimdi nafaka davası acip bir sure icin ailenizin yanina dönün
Tekrar dava açmayı düşünüyorum. Evet babam çalıştığım maaşı da alır ki altınlarımı aldıktan sonra da hergün gelip para istiyorduGidip babanızın yanında kalsaniz aldığınız maaşı da alır herhalde.
Tekrar dava açıp nafaka talebinde bulunamaz misiniz ?
Hayatınızı düzene sokana kadar kadın sığınma evinde kalsaniz olmaz mı ?Tekrar dava açmayı düşünüyorum. Evet babam çalıştığım maaşı da alır ki altınlarımı aldıktan sonra da hergün gelip para istiyordu
Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum burda bazen girip yazmak istiyordum ama ona da fırsatım olmuyordu. Hemen konuya girmek istiyorum, daha önce ki konularıma bakarsanız kötü bir evlilik geçirdim bir çocuğum var ve boşandım. Boşandıktan sonra nafaka alamadım, anlaşmalı olarak boşandık ailem nafaka almama izin vermedi ve şuan maddi olarak hiç yardımcı olmuyorlar. üstelik babam boşanınca aldığım altınlarımı zorla aldı 5 ay sonra verecem dedi vermedi. Çok zor durumdayım başka şehire geldim çocuğum var işe girmem gerekiyor ama onu bırakacak kimsem yok halam var ama oda bakmıyor çocukları var ve çocukları benim çocuğuma zarar veriyor sosyal hizmetlerden ücretsiz kreş istedim işe başladığıma dair belge istediler ama kızımı kreşe koymadan işe başlayamam ki belge versem bile kreş vermeleri bi kaç ay sürebilirmiş. Bu ay ki kiramı bile çıkaramıyorum. Babam da yardımcı olmuyor yardım istesem buraya gel diyor oraya gitsem orda sürekli kavga gürültü evin içinde sürekli küfürler eden babam ve kardeşim var. Nolur neden altınlarını verdin demeyin ben altınları vermeden evden çıkmadı çok zorladı araya girenler oldu ama yinede kurtulamadım aldı o altınları. Sormak istediğim nerelerden kızım için yardım alabilirim kreş yardımı gibi çünkü çalışmam gerekiyor çok zor durumdayım ve kızım var diye çalışamıyorum babasıyla konuştum bir süreliğine sende kalsın dedim oda istemiyorum dedi. Boşanan kadınlar boşandıktan sonra ki dönemi nasıl atlattınız? Benim durumumda olanlar neler yaptınız
Bir kres yada kiznogrenci yurdunda is bulabilirseniz isvereninize durumu anlatirsiniz cocugunuz bir sure sizin yaniniza gekip.gder siz de kres icin basvurursunuz yada baska bir is yeryle bu seklde anlasabilirseniz. Yada ise baslayinca cocugunuzu krese ucretli.olarak verin suanki durumunuzdan daha kotu olamazsiniz kres icin basvurun birkac ay idare edin ucretsiz kres imkanı cikinca rahatlarsinizGittim bunun için sosyal hizmetlere gidin dediler sosyal hizmetler de önce işe başladığınızda dair belge getirmeniz gerekiyor ama belge getirirseniz de kreş vermemiz Bi kaç Ay sürebilir dediler. Ben kreş çıkana kadar kızımı nereye bırakabilirim ki hiç kimse yardımcı olmuyor.
Şiddet aldatılma ve alkol bağımlısıydı. Hayır hiç Yardım m etmiyor en son yanına gönderdiğim sadece bir elbise ve bir sandalet almıştı ona.Boşanma sebebiniz neydi? Yani neden bir baba kızına nafaka aldırmaz. Eski es çocuğuna hiç mi yardım etmiyor?
Acaba tekrar dava açabiliyor musunuz şiddet ve ihaneti belgeleyip. Yani böyle bir olasılık olur mu bilmiyorum. Halbuki bu şartlar altında iyide nafaka tazminat alabilirdiniz.Şiddet aldatılma ve alkol bağımlısıydı. Hayır hiç Yardım m etmiyor en son yanına gönderdiğim sadece bir elbise ve bir sandalet almıştı ona.
Evet alabilirdim ama babamlar ve amcamlar buna mani olduAcaba tekrar dava açabiliyor musunuz şiddet ve ihaneti belgeleyip. Yani böyle bir olasılık olur mu bilmiyorum. Halbuki bu şartlar altında iyide nafaka tazminat alabilirdiniz.
Eşyalı Bir artı bir evler var bütün faturalar dahil oluyor bide kadın ve gençlik merkezlerinin kreşleri var onlarda ücretsiz Allah yardımcınız olsun parasız parasız nasıl olacak niye çocuğun hakkını adama biraktiniz adam yeniden evlenir gider hayatına bakar çocuğun nafakası lazım bide iş kura gidin başvurunO amcalarını da allah bildiği gibi yapsın ilave olarak
Eşyalı Bir artı bir evler var bütün faturalar dahil oluyor bide kadın ve gençlik merkezlerinin kreşleri var onlarda ücretsiz Allah yardımcınız olsun parasız parasız nasıl olacak niye çocuğun hakkını adama biraktiniz adam yeniden evlenir gider hayatına bakar çocuğun nafakası lazım bide iş kura gidin başvurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?