Boşandım ama çok zorlanıyorum

Peki boşanirken nasil bir plan yapmıştınız yani işinizden yokmuş nafaka da istememişsiniz keşke şartlari saglamadan bosanmasaydiniz çocuğa yazık olmuş şimdi nafaka davası acip bir sure icin ailenizin yanina dönün

Hemen boşanmak istiyordum çünkü başka çarem yoktu

8Bir an önce nafaka davası açın. Babası hic arayıp sormuyor mu cocugunu? Kreşlerde iş bulma imkanınız var mı? Hem çalışırsınız hem çocuğunuz yanınızda olur. Babanızın da kocanızdan geri kalır yanı yok. Siz bu durumdayken derdi para olmuş. Sosyal yardım için başvurun. Insallah her şey istediğiniz gibi olur.

Zor bir durum Rabbim yardım etsin, en azından işleri yoluna koyana kadar bir kaç ay kadın sığınma evine başvurmayı düşünmez misiniz. En azından işe girip bir kaç ay para biriktirir bu arada devlet kreşlerini de ayarlarsınız, eşinize de nafaka davası açın mutlaka

Bir kres yada kiznogrenci yurdunda is bulabilirseniz isvereninize durumu anlatirsiniz cocugunuz bir sure sizin yaniniza gekip.gder siz de kres icin basvurursunuz yada baska bir is yeryle bu seklde anlasabilirseniz. Yada ise baslayinca cocugunuzu krese ucretli.olarak verin suanki durumunuzdan daha kotu olamazsiniz kres icin basvurun birkac ay idare edin ucretsiz kres imkanı cikinca rahatlarsiniz

Boşanma sebebiniz neydi? Yani neden bir baba kızına nafaka aldırmaz. Eski es çocuğuna hiç mi yardım etmiyor?

Şiddet aldatılma ve alkol bağımlısıydı. Hayır hiç Yardım m etmiyor en son yanına gönderdiğim sadece bir elbise ve bir sandalet almıştı ona.
Acaba tekrar dava açabiliyor musunuz şiddet ve ihaneti belgeleyip. Yani böyle bir olasılık olur mu bilmiyorum. Halbuki bu şartlar altında iyide nafaka tazminat alabilirdiniz.

Yeniden dava acin cocuk icin nafaka isteyin. Orurdugunuz yerin muhtarlığına gidip fakirkagidi alin durumunjzu anlatın o sizi zaten yonlendirir. Ayrica bagli oldugunuz belediyeye gidin belediyeler ekmek erzak gibi yardimlarda bulunuyorlar. Ayrica esya yardimida yapiyorlar. Bunun yani sira kira yardimi elektirik faturasına da yari yariya yardim gibi bircok olanak sagliyorlar. Cunku benim ablam da bunlardan faydalandi ustelik evli esi issizdi durumlaro cook kotuydu ordan biliyorum. Gidip kapilarini asindirin size yardim edeceklerdir. En azindan ise girene kadar yda cocugunuza bakacak biryer bulana kadar bu sekilde gecimizini saglayabilirsiniz. Rabbim yardimciniz olsun sizi cok takdir ediyorum gercekten.

O amcalarını da allah bildiği gibi yapsın ilave olarak
Eşyalı Bir artı bir evler var bütün faturalar dahil oluyor bide kadın ve gençlik merkezlerinin kreşleri var onlarda ücretsiz Allah yardımcınız olsun parasız parasız nasıl olacak niye çocuğun hakkını adama biraktiniz adam yeniden evlenir gider hayatına bakar çocuğun nafakası lazım bide iş kura gidin başvurun

Kadın ve gençlik merkezleri nereye bağlı biliyor musunuz ben konu sahibi için araştırma yapıyorum da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…