Boşandım ama çok zorlanıyorum

Sosyal Hizmet Merkezine gidip sosyal Ekonomik Destek Başvurusu yapın büyük ihtimalle sizin durumunuzda çıkar süreli olarak

Allah yardımcınız olsun
çocuğunuz kaç yaşında yatılı bakıcı işi bulsanız an azından bikaç ay
çocuğunuzla kabul eden bulunur mu acaba
hani yaşlı bakıcısı vs

İşte Türkiye'de Ne yazık ki Kadının adı, cismi yok.. Kocanız yağmurmuş Aileniz dolu olmuş.

Yazıklar olsun o aileye ki Evladının haklarına bile saygı duymamişlar.

Belki sizin için çok zor olacak ama o zaman kızınızı o çok bilmiş ailenize bırakın,bulunduğunuz yerde işe girip 5 6 ay çalışıp düzeninizi oturttuktan sonra kızınızı alın.
Ama size tavsiyem Ailenizi özellikle Amcalarinizla (akraba akreptir insanın hiç iyi olmasını isterler mi) Babanızla çok içli dışlı olmayın .Mesafe koyun.Size en büyük kötülüğü onlar yapmış.

Bulunduğunuz ilçe belediyesi veya büyükşehir belediyesi kesinlikle yardımcı oluyor siz başvurunuzu hemen yapın

Babası çocuk için nafaka vermek zorunda değil mi? Tekrardan nafaka için dava açsanız. Çünkü tek başına çocuk büyütmek okutmak çok zor. Tek siz olsanız her türlü başınızın çaresine bakarsınız ama Babası ile mecburen bu konuyu konuşmanız gerekir. Onunda çocuğuna karşı sorumlulukları var.

Bugün sabahtan beri koşturdum ama değişen hiç Bir şey olmadı çankayaya gittim orası yine beni aynı sosyal hizmetlere yönlendirdi yine karabağlarda kine gittim onşarda aynu şeyi söyledi işe başladığıma dair belge götürmem gerekiyor muş yapacak bi şey yokmuş siz kızımı yerleştirin ben 1 ay içinde işe başladığıma dair belge getirecem dedim yine kabul etmediler. Kimse kimeye yardım etmiyor yani

Altınlarını zorla slmıl vermemiş,para kazansa onuda alırlar elinden,,kadın sığınma evini düşünür müsün canım..

Altınlarını zorla slmıl vermemiş,para kazansa onuda alırlar elinden,,kadın sığınma evini düşünür müsün canım..

Arkadaşlar konu sahibi aile ve sosyal politikalar bakanlığının il müdürlüğüne gittiğinde onu sosyal hizmetlere yönlendirmişler. Sosyal hizmetler ise maddi yardım ve kreş yardımını aynı anda yapamayız diyor, birini seç diyor.

Konu sahibi çalışmak istiyor ama kreş yardımına başvurmak için işe giriş kağıdı ile gitmesi lazım ve başvuruların sonuçlanması aylar sürüyor. O zamana kadar da çocuğa bakacak biri yok.

Biraz beyin fırtınası yapalım. Napsın konu sahibi?

Kadın sığınma evi ve cimer geliyor aklıma..acaba hayatını düzene koyana kadar çocuk esirgeme diyeceğim ama..

Kadın sığınma evi ve cimer geliyor aklıma..acaba hayatını düzene koyana kadar çocuk esirgeme diyeceğim ama..
Aslında ben de onu düşündüm ve araştırdım konu sahibi haftasonları çocuğu alabiliyor. Babasının evindeki gergin ortamdan daha iyi gibi geldi. Ama tabii ki son çare olsun seçenek olarak.

Sosyal hizmetlerde çalışan kimse yok mu? Bu işin bir çözüm yolu olmalı yahu...

Şemsiyenizin olmadığını bile bile kendinizi yağmurun önüne atmışsınız.Üsteli elinizdeki tek güvenceniz olan altınlarıda babanıza kaptırmışsınız! O altınlardan haberder olmak zorundalarmıydı ? Böyle ordan burdan yardım istemekle ilerleyemezsiniz aileniz kötü olsada biraz birikim yapana kadar orda kalmalıydınız.Size dokunduklarındada (darp) şikayet edin.Hatta altınlar içinde şikayetçimi olsanız?

Çalıştığınız takdirde babanızın maaşınızı isteyeceğini göz önünde bulundurarak yazıyorum, anneniz sizin evinizde çocuğunuza baksa ve sizde kazancınızın yarısı kadarını anne-babanıza çocuğunuza bakması karşılığı verseniz? Ama asla ne kadar kazandığınızı bilmeyecekler 4000 kazanıyorsanız 2000 diyin ki ona göre istesinler. En azından bir kaç ay bu şekilde yol alsanız.. gidip iş vereninize ne kadar kazandığınızı sormazlar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…