- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Cok zor durumdasın allah yardımcın olsun canım ama bence kurtulduğun içinde şanslısın.Örnek olsun duye yazıyorum benim kardeşimde anlaşmalı boşandı ve nafaka talep edilmedi onun da 1 kızı var fakat aradan 2 yıl geçtikten sonra yani bu yıl nafaka davası açtı ve çocuğa nafaka bağlandı yani anlaşmalı boşandın ve başta nafaka talep etmedin diye sonradan etme hakkının olmadığını düşünme boşandıktan sonrada olsa eski eşine nafaka davası açabilirsin aklında bulunsun hiçbir şey için geç değilBiz protokolü hazırlarken karşı tarafın avukatıyla (avukatım yoktu) ben nafaka istedim babam ve amcaların hayır diye izin vermedi hepsi yamyamlar gibi başımda duruyordu. Hayatımı mahvettiler zaten hepsinden nefret ediyorum
Bulunduğu ilçenin belediyesine bağlıdırKadın ve gençlik merkezleri nereye bağlı biliyor musunuz ben konu sahibi için araştırma yapıyorum da?
Annem yanımda değil maalesefAnneniz cocugunuza bakamaz mi peki?
Baban neden nafaka almana izin vermedi o senin ve çocugunun hakkıMerhaba kızlar uzun zamandır yoktum burda bazen girip yazmak istiyordum ama ona da fırsatım olmuyordu. Hemen konuya girmek istiyorum, daha önce ki konularıma bakarsanız kötü bir evlilik geçirdim bir çocuğum var ve boşandım. Boşandıktan sonra nafaka alamadım, anlaşmalı olarak boşandık ailem nafaka almama izin vermedi ve şuan maddi olarak hiç yardımcı olmuyorlar. üstelik babam boşanınca aldığım altınlarımı zorla aldı 5 ay sonra verecem dedi vermedi. Çok zor durumdayım başka şehire geldim çocuğum var işe girmem gerekiyor ama onu bırakacak kimsem yok halam var ama oda bakmıyor çocukları var ve çocukları benim çocuğuma zarar veriyor sosyal hizmetlerden ücretsiz kreş istedim işe başladığıma dair belge istediler ama kızımı kreşe koymadan işe başlayamam ki belge versem bile kreş vermeleri bi kaç ay sürebilirmiş. Bu ay ki kiramı bile çıkaramıyorum. Babam da yardımcı olmuyor yardım istesem buraya gel diyor oraya gitsem orda sürekli kavga gürültü evin içinde sürekli küfürler eden babam ve kardeşim var. Nolur neden altınlarını verdin demeyin ben altınları vermeden evden çıkmadı çok zorladı araya girenler oldu ama yinede kurtulamadım aldı o altınları. Sormak istediğim nerelerden kızım için yardım alabilirim kreş yardımı gibi çünkü çalışmam gerekiyor çok zor durumdayım ve kızım var diye çalışamıyorum babasıyla konuştum bir süreliğine sende kalsın dedim oda istemiyorum dedi. Boşanan kadınlar boşandıktan sonra ki dönemi nasıl atlattınız? Benim durumumda olanlar neler yaptınız
Evet öyle söyledimm onlarda kabul etti ama sonra hiç. Sormadılar burda ameliyat oldum babam bir kere bile sormadı nasıl ameliyat oldun hangi parayla oldun diye bir kere aramadıBabanızı amcanizi dinlemeyecektiniz. Nafaka almamı istemiyorsanız her ay bana parayj siz verin diyecektiniz. Ailenizin destek olması gerekir size. Hiç mi düşünmüyorlar? En azından kendinizi toparlayana kadar destek ol salar sonra kendi yağınizda kavrulurdunuz
Anlaşmalı da boşansanız çocuk için hakimin nafaka bağlaması gerekiyordu diye biliyorum. Siz barodan ücretsiz avukat talep edip iştirak nafakası bağlanması için dava açın öncelikle. Bu şekilde zor herşey. Rabbim kolaylık versin inşallah tez vakitte.Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum burda bazen girip yazmak istiyordum ama ona da fırsatım olmuyordu. Hemen konuya girmek istiyorum, daha önce ki konularıma bakarsanız kötü bir evlilik geçirdim bir çocuğum var ve boşandım. Boşandıktan sonra nafaka alamadım, anlaşmalı olarak boşandık ailem nafaka almama izin vermedi ve şuan maddi olarak hiç yardımcı olmuyorlar. üstelik babam boşanınca aldığım altınlarımı zorla aldı 5 ay sonra verecem dedi vermedi. Çok zor durumdayım başka şehire geldim çocuğum var işe girmem gerekiyor ama onu bırakacak kimsem yok halam var ama oda bakmıyor çocukları var ve çocukları benim çocuğuma zarar veriyor sosyal hizmetlerden ücretsiz kreş istedim işe başladığıma dair belge istediler ama kızımı kreşe koymadan işe başlayamam ki belge versem bile kreş vermeleri bi kaç ay sürebilirmiş. Bu ay ki kiramı bile çıkaramıyorum. Babam da yardımcı olmuyor yardım istesem buraya gel diyor oraya gitsem orda sürekli kavga gürültü evin içinde sürekli küfürler eden babam ve kardeşim var. Nolur neden altınlarını verdin demeyin ben altınları vermeden evden çıkmadı çok zorladı araya girenler oldu ama yinede kurtulamadım aldı o altınları. Sormak istediğim nerelerden kızım için yardım alabilirim kreş yardımı gibi çünkü çalışmam gerekiyor çok zor durumdayım ve kızım var diye çalışamıyorum babasıyla konuştum bir süreliğine sende kalsın dedim oda istemiyorum dedi. Boşanan kadınlar boşandıktan sonra ki dönemi nasıl atlattınız? Benim durumumda olanlar neler yaptınız
Allah yardimcin olsunMerhaba kızlar uzun zamandır yoktum burda bazen girip yazmak istiyordum ama ona da fırsatım olmuyordu. Hemen konuya girmek istiyorum, daha önce ki konularıma bakarsanız kötü bir evlilik geçirdim bir çocuğum var ve boşandım. Boşandıktan sonra nafaka alamadım, anlaşmalı olarak boşandık ailem nafaka almama izin vermedi ve şuan maddi olarak hiç yardımcı olmuyorlar. üstelik babam boşanınca aldığım altınlarımı zorla aldı 5 ay sonra verecem dedi vermedi. Çok zor durumdayım başka şehire geldim çocuğum var işe girmem gerekiyor ama onu bırakacak kimsem yok halam var ama oda bakmıyor çocukları var ve çocukları benim çocuğuma zarar veriyor sosyal hizmetlerden ücretsiz kreş istedim işe başladığıma dair belge istediler ama kızımı kreşe koymadan işe başlayamam ki belge versem bile kreş vermeleri bi kaç ay sürebilirmiş. Bu ay ki kiramı bile çıkaramıyorum. Babam da yardımcı olmuyor yardım istesem buraya gel diyor oraya gitsem orda sürekli kavga gürültü evin içinde sürekli küfürler eden babam ve kardeşim var. Nolur neden altınlarını verdin demeyin ben altınları vermeden evden çıkmadı çok zorladı araya girenler oldu ama yinede kurtulamadım aldı o altınları. Sormak istediğim nerelerden kızım için yardım alabilirim kreş yardımı gibi çünkü çalışmam gerekiyor çok zor durumdayım ve kızım var diye çalışamıyorum babasıyla konuştum bir süreliğine sende kalsın dedim oda istemiyorum dedi. Boşanan kadınlar boşandıktan sonra ki dönemi nasıl atlattınız? Benim durumumda olanlar neler yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?