Boşandım ama mutluyum diyenler... Ben yine ağlıyorum, çok kötüyüm :'(

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
944
275
323
Merhaba arkadaşlar,
Hep iyi olmaya çalışsam da yine hıçkırıklara boğuldum :'( İnsanların arasında iyi olmaya çalışsam da ne zaman yalnız kalsam çok kötü oluyorum. Neden ben diye sormaktan kendimi alamıyorum. Sanki tüm dünya yıkılmışta altında kalmışım gibi. Çok zorlanıyorum. Bana dua edin :'( Sizler nasıl atlattınız...

Cnm yasadigin eminim cok agir, yalnizlasmis gibi terk edilmis gibi viran olmus gibi ama bi laf vardir bazen yapilmak icin yikilmak gerekir. Yepyeni bi hayat donemi baslayacak ve hersey gecmiste kalacak bi gun. Bu donemi gucunun son raddesini zorlayarak gecirmeye gayret et

seninle aynı hisleri paylaşıyorum canım, bazen hiçbişey geçmicek gibi geliyo bazen düşünürüm benim bi evim vardı hala aynı yerde perdelerini özenerek seçtiğim umutlarla ellerimle yaptığım evim vardı yok ama yok artık böyle anlarda kötü oluyorum sonra bide gelecek kaygısı var tabi herşey geçer diyolar inşallah geçer bende onların yalancısıyım anıların artık hatırlayamayacak kadar uzakta olmasını istiyorum :(

Zordur evet, yaralı kuş...Oldu bir kere ne yapalım...Biraz da kişinin yaşam kalitesine bakar..Yaşam standartlarını iyi tutarsan biraz faydası olur..
Umarım 'iyiki boşanmışım''diyecek hayırlı bir insanla karşılaşırsın..

İyi olmaya ,düşünmemeye çalışıyorsun ama.İnsan yanlış olanın yerine doğruyu koymayı istiyor...İstiyorki o yarayı açan şey kapatsın..Zaman uzadıkça ben huzursuzlandım mesela..''Ben daha niye evlenmiyorum ya,böyle mi olacaktım ben''diyerek..
Üstelik ben yeni işyerime geldiğimde resmi boşanma olmamıştı,sonra boşanma olsa da herkes öyle bildiği için, kimse öğrenmesin diye değiştirmemiştim.İlk zaman normal geliyordu da ,artık rahatsız ediyor..Sürekli bana hatırlatıyor..Başka bir yere geçtiğimde küllü değiştireceğim artık..

Hele biriyle görüşme safhaları tam bir kabus''ne olacak'' diye..Şimdi görüştüğüm biri var..İçim hep tedirgin..Bu da biterse''diye kendimi koyveremiyorum bir türlü(Belki de böyle olması gerek)..Evleninceye kadar inanamam herhalde..Huzursuzluğumun bir sebebi de onun açısından da hatalı davranışlar var..Sevgiisinde samimi olduğuna inanıyorum ama mesela canı sıkkınken benle görüşmek istemiyor.İlgisini sürekli tutamıyor ki çok dertederim bunu..Onun dışında ona ilgim,biraz sevgim var,çok yeni daha 2 aylık bir süreç..Of..Herhangi bir iletişimsizlikte yine bitecek sanıyorum..Devamsızlık hissi kötü bir his..
Allah'ım bunu yaşayan ,çekeceği acıyı yeterince çekmiş olan herkese güzel şeyler versin..

Sanki hep böyle yalnız yapayalnız kalacağım ben. Kimseye güveneceğimi sanmıyorum. Sonra durup durup kendime kızıyorum o kadar adamın içinden gittin en kötüsünü seçtin diyorum kendime. Bazen patlayacak gibi oluyorum. Bir mağazanın önünden geçsem eşyalarım aklıma geliyor. Ama onun bana yaşattıkları aklıma gelince iyiki bitmiş diyorum. Amaaa... kocaman bir boşluğun içinde kaybolmuş gibiyim... çokkkk zorrrrrrrrrrrrrrrr......... araftayım :(

Sen şimdi yeni boşandın sanırım.İlk zaman mağaza görünce falan eşyaların aklına gelir.Benim de öyleydi..Sonra o durum geçti..

Eğer önceden yaptığın şeylerden de zevk alamıyorsan depresyondasın canım. Sürekli arkadaşlarınla vakit geçir. Dışarı çık evde oturup kafanı çok dinleme. Bi ara depresyona girmiştim psikoloğum tavsiye etmişti. Çok iyi gelmişti.
Kitap okumayı seviyorsan at çantana kitabını git sevdiğin bir kafede çayını içip oku. Eşimle aramın iyi olmadığı bir gün çok sıkılmıştım dışarı çıktım. Önceden gittiğim bir kafede oturdum. Garson yaşadığım şehirle ilgili haberler vardı abla haberin var mı dedi. O çay götürüp getirirken sonuçtan haber verdi.
Yok yani kimseyle karşılıklı oturmadım ama çok iyi geldi.

ahh ahh hiç istemezdim böyle boşanma konularıyla burda yazmayı ama olacak bişe varsa önüne geçemiyoruz maalesef :(hep kendime telkin vermeye çalışıyorum hiçbir ateş yandığı gibi kalıyomu zamanla alevi azalıyo sonrada sönüyo ama yanan yer hep siyah kalıyo işte bunu kabul etmemiz gerekiyo belkide. herkesi bir şekilde rabbim sınıyor kimini evladıyla kimini sağlıgıyla benimkide budur diyorum.evet çok zor yaşananlar arkadaşların daha yeni evlenirken yada boy boy doğan çocuğunun resmini paylaşırken neden ben diyorum çokmu şey istedim diyorum ama oldu işte.Rabbim yardımcımız olsun.

senin ilacın zaman
bir süre sonra herşey normale dönecek
ama dönene kadar sabır gerekiyor
bunu ben kendim de yaşıyorum
nişanlıdan ayrıldım
ben de çeyizlerime bakıp bakıp üzülüyorum
ve zamana ihtiyacım olduğuınu biliyorum

seni aynı duyguları yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum, o zamanlarda bende boğulurdum, kendimi bir yere sığdıramazdım, hatta ayıpmış giibi utanırdım, sanki kötü bir şey yapmış gibi, kimseyle konuşmazdım, kabuğuma çekilmiştim....ama zamanla düzeldim hep zaten kötülükleri aşıp geçmişe bakınca boşaymış deriz üzüldüklerimize, ama o an ı yaşamak kolay olmuyor, tek yapman gereken kendini asla soyutlama hiç bir şeyden, inan daha iyi hissediyorsun kendini, zaten bir zaman sonra hiç bir şey hişssetmiceksin:)) unutucaksın bile zaman zaman hiç yaşamamış gibi ..ben şu an evlendim tekrar ve çok şükür çocuğumuz var 6 aylık, geç oldu bu mutluluk ve diyorum hep keşke ilk bu olsaydı diye ama göreceğimiz varmış, şu sözü hatırlarım hep Allah a sığınarak, her şerde bir hayır vardır, dua et ruhen rahatlarsın:)) geçicek üzülme, kendinide yıpratma, şimdi kendine zaman ayır, imkanın varsa git tatile, kendinde yenilik yap, çok iyi geliyorr :))) seninde karşına asıl kişi çıkıcak:))) sabırrrr

al benden de o kadar ben de inanmıyorum mutlu olacağıma
ne yapalım
mutlu ya da mutsuz yaşamak zorundayız
hayatımız bu kadar ucuz değil
bir erkek uğruna yıkılacak değiliz
vallahi de değmez

çok dengesiz bir zaman aslında...
bir gün tamam bitti çok iyiyim diyorsun.
diğer gün hatırladığın en ufak ayrıntı seni üzmeye yetiyor.
zamanla hafifliyor, iyi olduğun günlerin sayısı artıyor.

ama ancak bir başkasına güvenebilince bitebilir gibi geliyor.
ve ben bırak güvenmeyi biriyle kahve içmeye gitmek denince bile rahatsız oluyorum. tüylerim diken diken oluyor.
herkesin geçirdiği süreç farklı, umarım en yakın zamanda mutlu olduğun günlerin sayısı artar.

Canım seni belki anlayamam tam manasıyla
Şuan herşey üstüne üstüne geliyor olabilir
Ağlamak sadece ağlamak istiyor olabilirsin
Ama unutmaki sen seni mutsuz eden ana etkenden kurtuldun
Hayatı yaşamaya bak,zevk almaya bak,tadını çıkar
Arkadaşların varsa ara,görüş; kimse yoksa yalnız çık alışveriş yap
Vitrin gez,Farklı uğraşlar peşinde koş,kurslar vs ..
Ama en başta bunların hiç biri sana zevk vermiyosa kesinlikle hislerini bi uzmanla paylaş
Kısa süreli tedaviden sonra herşey çorap söküğü gibi çıkıp gider hayatından
Ve merak etme yalnız kalmayacaksın,kısmetin gelip seni bulur
Şanslısın çocuğun yok,yoluna girecek herşey sadece azim ve dua :16:
Allah yar ve yardımcın olsun :kkk:

Arkadasım öyle uzunki. Aldığım karardan dolayı hiç bir pişmanlığım yok ama ben ne çok hata yapmisim meger...
Sagolun arkadaslar ama ben bir daha evlenecegime mutlu olacağıma inanmıyorum :(

çok geçmiş olsun canım bundada vardır mutlaka bi hayır hangi kıştan sonra bahar gelmediki..şuan hiçbi söz teselli gelmez tahmin edebiliyorum ama soğukkanlı olmaya çalış bu bi süreç evlenmek gibi boşanmakta var hayatta karşılıklı hatalarınız var anladıgım kadarıyla ve affedilmicek şeyler en kısa zamanda atlatırsın inşallah bol bol dua et..

Arkadasım öyle uzunki. Aldığım karardan dolayı hiç bir pişmanlığım yok ama ben ne çok hata yapmisim meger...
Sagolun arkadaslar ama ben bir daha evlenecegime mutlu olacağıma inanmıyorum :(

gelecekle ilgili umutların bitmişse yaran çok taze demektir. taze kalması süreye bakmaz. açıp açıp kanatma yaranı. evet senin yanlış tercihlerin, karşındakinin hataları vs derken olmuş bitmiş. geçme üstünden artık olan oldu demeye çalış. yaşamadım böyle konuşuyorum konuşması kolay muhakkak biliyorum ama kendini yıpratmanın bir faydası olmayacak. eski erkek arkadaşımdan ayrılmak boşanmak gibi gelmişti bana. herkes zaman dedikçe zaman kelimesinden nefret eder olmuştum. ama gerçekten zamanmış. geçiyormuş yara kapanıyormuş hatta iz bile kalmıyormuş. biri olur mu olursa güvenmem diye hiç düşünme. dinlen sen şimdi sadece mutlu olacağın şeyleri yap. biri olması gerektiği zaman inan ki oluyor ve sen 15 yaşındaki kadar aşık olabiliyor güvenebiliyorsun da. nacizane tavsiyem psikolojik destek almandır muhakkak bir faydası olur. umarım çok mutlu olursun sadece sabır ve zaman

Ben ne çok hata yapmisim derken aslında onunla evlenmemiş ne çok hata yapmisim demek istedim. Zorlanıyorum kabullenmeler olsun yeniden hayata ayak uydurmakta, böyle yalnız guvensiz olmak beni çok bunaltiyor. İsin garibi kimseyle de konuşmak istemiyorum :(

Back
X