- 14 Eylül 2016
- 2
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi Munevvergul
Aradan 3yıl geçmiş şimdi durumunuz nedir çok merak ettim benimde ayrıldığım 1 hafta oldu sadece gelecekte beni neler merak ediyor çok mu daha kötü olacağım diye kafam karışık buna cevap arıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun uc yil gecti .Tek tabanca isine devam ediyor.Benim tam 8 yil gecti.Hala tek tabanca isime devam ediyorum..Kismet olmadi.Istediklerim olmadi.Karsima ipsiz sapsizlardan baska kimse cikmadi.Bir omur de boyle gecti yalniz.Ve gececek..Aradan 3yıl geçmiş şimdi durumunuz nedir çok merak ettim benimde ayrıldığım 1 hafta oldu sadece gelecekte beni neler merak ediyor çok mu daha kötü olacağım diye kafam karışık buna cevap arıyorum
Devam etti mi canım o kişiyle yazmıştım fakat sen zaten cevaplamıssın.Zordur evet, yaralı kuş...Oldu bir kere ne yapalım...Biraz da kişinin yaşam kalitesine bakar..Yaşam standartlarını iyi tutarsan biraz faydası olur..
Umarım 'iyiki boşanmışım''diyecek hayırlı bir insanla karşılaşırsın..
İyi olmaya ,düşünmemeye çalışıyorsun ama.İnsan yanlış olanın yerine doğruyu koymayı istiyor...İstiyorki o yarayı açan şey kapatsın..Zaman uzadıkça ben huzursuzlandım mesela..''Ben daha niye evlenmiyorum ya,böyle mi olacaktım ben''diyerek..
Üstelik ben yeni işyerime geldiğimde resmi boşanma olmamıştı,sonra boşanma olsa da herkes öyle bildiği için, kimse öğrenmesin diye değiştirmemiştim.İlk zaman normal geliyordu da ,artık rahatsız ediyor..Sürekli bana hatırlatıyor..Başka bir yere geçtiğimde küllü değiştireceğim artık..
Hele biriyle görüşme safhaları tam bir kabus''ne olacak'' diye..Şimdi görüştüğüm biri var..İçim hep tedirgin..Bu da biterse''diye kendimi koyveremiyorum bir türlü(Belki de böyle olması gerek)..Evleninceye kadar inanamam herhalde..Huzursuzluğumun bir sebebi de onun açısından da hatalı davranışlar var..Sevgiisinde samimi olduğuna inanıyorum ama mesela canı sıkkınken benle görüşmek istemiyor.İlgisini sürekli tutamıyor ki çok dertederim bunu..Onun dışında ona ilgim,biraz sevgim var,çok yeni daha 2 aylık bir süreç..Of..Herhangi bir iletişimsizlikte yine bitecek sanıyorum..Devamsızlık hissi kötü bir his..
Allah'ım bunu yaşayan ,çekeceği acıyı yeterince çekmiş olan herkese güzel şeyler versin..
Kaderi tenkit eden basini orse vurur. Bunu sık sık hatırla. İmtihan dünyası burası herkes bişeylerle sınanıyo ama kaldırabileceği yüklerle. Demekli sen bunu kaldırcak kadar güçlüymüşsün. Elindekilere şükretmekle başlayabilirsin. Ve kendini sevmekle. Herşey insan için hayatta gerşey mümkün. Güçlü ol sen KURTULDUNSanki hep böyle yalnız yapayalnız kalacağım ben. Kimseye güveneceğimi sanmıyorum. Sonra durup durup kendime kızıyorum o kadar adamın içinden gittin en kötüsünü seçtin diyorum kendime. Bazen patlayacak gibi oluyorum. Bir mağazanın önünden geçsem eşyalarım aklıma geliyor. Ama onun bana yaşattıkları aklıma gelince iyiki bitmiş diyorum. Amaaa... kocaman bir boşluğun içinde kaybolmuş gibiyim... çokkkk zorrrrrrrrrrrrrrrr......... araftayım![]()
Yok tek tabanca dedim ya.Devam etti mi canım o kişiyle yazmıştım fakat sen zaten cevaplamıssın.
Eski konu.6 yıl oldu. Boşandığım günden beri mutluyum. Neden hala mutsuz olduğunuzu da anlamıyorum. Mükemmel bir adamla evliydiniz de evliliğiniz sizin yüzünüzden mi bitti? Eğer öyle değilse melankolik, acıyla beslenen biri olduğunuz izlenimi veriyorsunuz. Bence ciddi bir terapi ve tedaviye ihtiyacınız var.
Sonradan gördüm mesaj gitmişti değişmediYok tek tabanca dedim ya.
İnsan ölümü bile atlatıp unutuyor. Geçmiştir zaten şimdiye kadar..Arkadasım öyle uzunki. Aldığım karardan dolayı hiç bir pişmanlığım yok ama ben ne çok hata yapmisim meger...
Sagolun arkadaslar ama ben bir daha evlenecegime mutlu olacağıma inanmıyorum![]()