- 29 Aralık 2013
- 27
- 7
- 88
- 35
- Konu Sahibi osmanli1453
boşanalı 3 ay falan oldu.28 yaşındayımkac yasindasin ve calisiyomusun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşanalı 3 ay falan oldu.28 yaşındayımkac yasindasin ve calisiyomusun?
2008 in başları.ne kadar oldu bosanali?
halen gecmedi mi? : /2008 in başları.
çalışıyorum.işim iyi geliyor ama eski eşimin arkadaşıyla aynı yerdeyiz.adam benle konuşmuyor...ne dediyse artık ona...bu da sinirimi bozuyorGüzel bir psikyatris bul.Daya antidepresanları.Başka çare yok.Hiçbirşey antidepresan kadar düzeltemez.Bende işe yaradığında öyle iyi oluyorum ki.Eskisi gibi hissediyorum kendimi.Bazen de işe yaramıyor.Düzenli kullansam belki işe yarayacak.Nöbetli çalışıyorum oyüzden düzenli almam zor oluyor.
Çalışıyormusun?
benim 2ay olacak yarin :)boşanalı 3 ay falan oldu.28 yaşındayım
bu kadar sürüyor mu atlatmak2008 in başları.
Başkası ne biliyor senin yaşadığı ki?çok teşekkür ederim...
diyorlar ki her evlilikte sorun olur.idare eden hep kadındır.erkekler hep aynıdır...Ben de fazla mı üstüne gittim acaba gibi düşünüyorum istemeden..
Ya ondan sonra olanlar da etkiliyor nsanı.2008 in başları.
geçecek değil mi...benim 2ay olacak yarin :)
sizin adınıza çok üzüldüm...Allah yardımcınız olsun...Güçlü bir annesiniz...Başkası ne biliyor senin yaşadığı ki?
Uyuz oluyorum şu çevrenin teselli sözlerine.
Sen yine sukretmelisin çocuk yok ve artık boşanmış gitmişsin.
Ben ayrıyım eşimden henüz davamiz görülmedi ve kızım 7 aylık şu an.
Bende senin gibi bir çok ikilemde kaldım ve kendimi kaybetmek üzereydim canım.
Bebeğimden kaçar oldum 1 ay aralıksız rüyamda aldatıldığımı görüp hep aynı saat 05:43 gibi gözüm yaşlı uyanırdım .
Sonra alıştım kabullendim ve sorumluluğumu hatırladım.
Ben artık "anne"-ydim...
Bak hala stres yaşıyorum hem dava gününe kadar hemde ortak bir paydamız var ömür boyu görmek istemeyecegim insanları göreceğim.
Her daim şükür demelisin.
Atmalısın üzerinden o ölü toprağı.
Biraz toparlanman ve sosyalleşmen lazım.
Zaman hepimiz için en büyük ilaç.
Olumsuz düşünme lütfen.
annesi sürekli ben oğlumsuz uyuyamıyorum diyordu...biz yanlarına gittiğimizde annesi ve babası aralarına oturturlar ben yokmuşum gibi davranırlardı.eşime göre bunlar gayet normaldi.benim abarttığımı söylüyordu
ayrilali 5ay, bosanali 2ay olacak ama sukur ki iyiyim.. 1sene boyu kara kara dusunmekten kisiligim degismisti, yuruyusum bile degismisti.. o rezillerle olmamayi tercih ettim ve dik durmam gerek artik.. ne mutluluk verdiler ki bana uzuleyim.. tabiki insan gelinen hale ve hayallerine uzuluyo ama, imtihan, ne yapalim.. aciziz.. Rabbim buyuk.. onlara benim yikilmadigimi ve cok iyi oldugumu duyursun insaAllah..geçecek değil mi...
bu beni güldürdü gerçekten teşekkür ederimNormal mi? Bunun neresi normal? Bu nasil psikopat bir aile?
Kendini sucladigini okudum fakat hic öyle hisetme canim. Resmen büyük bir beladan kurtulmusun. Düsünsene o insanlarin senin cocugunun babaannesi, dedesi, babasi felan olacakti!
Oturup üzelmenin yerine zil takip dans et. Daha senin tüm hayatin önünde, ve onlardin kurtulduuuun!!!![]()
Amin canım çok teşekkür ederim.sizin adınıza çok üzüldüm...Allah yardımcınız olsun...Güçlü bir annesiniz...
evet ben çok sevdim.aileme karşı geldim onun için...O da seviyor sanıyordum ama sadece annesine iyi bir gelin götürmekmiş amacı sanırım.annesi sev dese seviyor sevmese dese sevmiyordu beni.Zor dyandım
teşekkür ederim herkese