Boşandım diye...

bahardiyeben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
40
32
3
33
Hanımlar başlıktan da anlaşıldığı gibi boşanmış bir kadınım. Daha doğrusu boşanmış olmanın savaşını ve mücadelesini hala daha veren bir kadın :işsiz: 5 yıl oldu boşanalı , boşandıktan sonra üniversite okudum ve şuan atama bekliyorum , Allah'a şükür ailem yanımda sağlığım yerinde ama hep bir şeyler eksik sanki. Hayatımda biri olsun istiyorum artık ve görüşmek isteyen insanları değerlendiriyorum bir şekilde. Yaklaşık 2 ay önce biriyle görüşmeye başladım her şey gayet güzel gidiyordu , gayet ısındım , güvendim ama sonuç tabi ki hüsran :110: Sebep benim boşanmış olmam , tabi ki boşamış biriyle evlenmek zorunda değil kimse ama görüşmek istemiyorsa bile insan bunu söylemenin bir üslubu vardır değil mi ? Karşı tarafa bunu söylediğimde verdiği tepki: artık ben seninle konuşamam , dengim olan biri olsun istiyorum karşımda, oldu.Ben daha önce bir çok kez insanların laf sokmalarına ,küçümsemelerine , iğnelemelerine maruz kaldım ama bu kadar üzülmedim hiç birinde. Geçmişinde yaşadığın bir olay yüzünden yargılanmak ve ötelenmek neden ? Ben seninle artık konuşamam nedir ya :kızgın: Boşandık diye vebalı gibi muamele görmek ne demek ? Ne yani daha önce bir evlilik yaptık ve yürütemedik diye bizim birileriyle tanışıp yeniden mutlu , huzurlu bir yuva kurmaya hakkımız yok mu ? Düşündükçe kötü hissediyorum kendimi. Ne olur bana içimi rahatlatacak bir şeyler söyleyin. Yok mu daha önce boşanmış olup sonra karşısına adam akıllı biri çıkıp mutlu olan ? Her geçen gün geleceğe olan inancım ve umudum azalıyor.

NOT: Kesinlikle ikinci evliliğimi daha önce hiç evlenmemiş biriyle yapayım kafasında değilim yanlış anlaşılmasın sadece yaşadığım olaydan yola çıkarak böyle bir şey yazdım.

Saçmalama tabi ki evlenmeden 500 tane sevgilin olmus olsaydi hepsinden ayrılıp daha once hic evlilik yapmamis birisiyle evlenebilirdin çünkü o zaman denk olurdun ama sen ne yapmissin gitmissin helalinden nikah kiymissin cık cık cık...

Hanımlar başlıktan da anlaşıldığı gibi boşanmış bir kadınım. Daha doğrusu boşanmış olmanın savaşını ve mücadelesini hala daha veren bir kadın :işsiz: 5 yıl oldu boşanalı , boşandıktan sonra üniversite okudum ve şuan atama bekliyorum , Allah'a şükür ailem yanımda sağlığım yerinde ama hep bir şeyler eksik sanki. Hayatımda biri olsun istiyorum artık ve görüşmek isteyen insanları değerlendiriyorum bir şekilde. Yaklaşık 2 ay önce biriyle görüşmeye başladım her şey gayet güzel gidiyordu , gayet ısındım , güvendim ama sonuç tabi ki hüsran :110: Sebep benim boşanmış olmam , tabi ki boşamış biriyle evlenmek zorunda değil kimse ama görüşmek istemiyorsa bile insan bunu söylemenin bir üslubu vardır değil mi ? Karşı tarafa bunu söylediğimde verdiği tepki: artık ben seninle konuşamam , dengim olan biri olsun istiyorum karşımda, oldu.Ben daha önce bir çok kez insanların laf sokmalarına ,küçümsemelerine , iğnelemelerine maruz kaldım ama bu kadar üzülmedim hiç birinde. Geçmişinde yaşadığın bir olay yüzünden yargılanmak ve ötelenmek neden ? Ben seninle artık konuşamam nedir ya :kızgın: Boşandık diye vebalı gibi muamele görmek ne demek ? Ne yani daha önce bir evlilik yaptık ve yürütemedik diye bizim birileriyle tanışıp yeniden mutlu , huzurlu bir yuva kurmaya hakkımız yok mu ? Düşündükçe kötü hissediyorum kendimi. Ne olur bana içimi rahatlatacak bir şeyler söyleyin. Yok mu daha önce boşanmış olup sonra karşısına adam akıllı biri çıkıp mutlu olan ? Her geçen gün geleceğe olan inancım ve umudum azalıyor.

NOT: Kesinlikle ikinci evliliğimi daha önce hiç evlenmemiş biriyle yapayım kafasında değilim yanlış anlaşılmasın sadece yaşadığım olaydan yola çıkarak böyle bir şey yazdım.
toplumumuzda böyle önyargılar var ne yazık ki , asil o sana denk değilmiş öyle bir kafada olup da sana başından bunu belirtmesi senin hayrına olmuş canim , ne guzel dimdik ayaklarının üstünde durmuşsun inşallah daha iyileriyle karşılaşırsın

Bu birazda yaşadığınız çevreyle alakalı.Ben de boşandım ama sizin yaşadıklarınızı hiç yaşamadım

Arkadaşlarım, eşleri , aile dostlarımız görüşürüz ve en ufak bir rahatsızlık hissetmedim.

Siz kendinizi boşandığınız için farklı görüyor olabilir misiniz?

Tanıştığınız adama gelince boşandığınızı biliyordu da niye görüştü o zaman?

Bi sağlam haddini bildiremedin mi???

Sadece yanlış insana denk gelmişsiniz. Emin olun karşınıza çıkar biri. Etrafımda boşandıktan sonra evlenen arkadaşlarım oldu. Kimi bekarla kimi dulla.

Karsindaki kisi bosandigini bastan bilirse boyle sorunlar yasamazsin. En azindan daha gorusmeden alismadan fikrini beyan eder, tamamsa tamam devamsa devam... Sen gizledikçe, sonradan soyledikçe bu bir sorun gibi algilanabilir, ayip gizli bir sey gibi

Bu birazda yaşadığınız çevreyle alakalı.Ben de boşandım ama sizin yaşadıklarınızı hiç yaşamadım

Arkadaşlarım, eşleri , aile dostlarımız görüşürüz ve en ufak bir rahatsızlık hissetmedim.

Siz kendinizi boşandığınız için farklı görüyor olabilir misiniz?

Tanıştığınız adama gelince boşandığınızı biliyordu da niye görüştü o zaman?

Bi sağlam haddini bildiremedin mi?

Küçük bir yerde yaşıyorum ondan kaynaklı bazı imalara ve laf sokmalara maruz kaldım.Ben farklı gördüğümü sanmıyorum , aksine her zaman bu anlamda güçlü durmaya çalıştım ve boşandım diye hiç eziklemedim kendimi. Tanıştıktan sonra öğrendi boşanmış olduğumu. Ne yazık ki bildiremedim :( Nutkum tutuldu sanki , peki tamam diyebildim sadece...

Karsindaki kisi bosandigini bastan bilirse boyle sorunlar yasamazsin. En azindan daha gorusmeden alismadan fikrini beyan eder, tamamsa tamam devamsa devam... Sen gizledikçe, sonradan soyledikçe bu bir sorun gibi algilanabilir, ayip gizli bir sey gibi

Kesinlikle gizleme gibi bir durum söz konusu değil , evliliğim zaten benden gizlenen bir takım olaylar ve yalanlar yüzünden bitti. Bana yapılan bu kötülüğü başkasına yapmam zaten. Sadece beni tanımadan önce boşanmış olduğumu bilmiyormuş , tanıştıktan bir süre sonra söyledim zaten ve sonuç..

Saçmalama tabi ki evlenmeden 500 tane sevgilin olmus olsaydi hepsinden ayrılıp daha once hic evlilik yapmamis birisiyle evlenebilirdin çünkü o zaman denk olurdun ama sen ne yapmissin gitmissin helalinden nikah kiymissin cık cık cık...[/QUO

Biliyor musunuz evlenmeden 500 tane sevgili yapmış olan birini , helalinden nikah kıyıp boşanan birine tercih eden o kadar çok kişi var ki... Sorun sadece o imzayı atmak mı anlayamıyorum gerçekten...

Kesinlikle gizleme gibi bir durum söz konusu değil , evliliğim zaten benden gizlenen bir takım olaylar ve yalanlar yüzünden bitti. Bana yapılan bu kötülüğü başkasına yapmam zaten. Sadece beni tanımadan önce boşanmış olduğumu bilmiyormuş , tanıştıktan bir süre sonra söyledim zaten ve sonuç..
ben de bunu kastettim. Sizi tanirken bilseydi bosuna sizi de uzmemis olurdu.

Ay zaten her evlenen acaba bosansam mi modunda. Herkesin muhakkak bir huzur bozan'i var. Zor işte ite kaka yasaniyor hayatlar.

Genel olarak bekarlari cok tecrubesiz buluyorum tabi. Sen giderken ben donuyordum o yollari misali :D

Allah iyilerle karsilastirsin :)

ben de bunu kastettim. Sizi tanirken bilseydi bosuna sizi de uzmemis olurdu.

Ay zaten her evlenen acaba bosansam mi modunda. Herkesin muhakkak bir huzur bozan'i var. Zor işte ite kaka yasaniyor hayatlar.

Genel olarak bekarlari cok tecrubesiz buluyorum tabi. Sen giderken ben donuyordum o yollari misali :KK70:

Allah iyilerle karsilastirsin :)

Evlenenler boşanmak istiyor , bekar olanlar evlenmek :KK48: Garip bir yere dönmeye başladı dünya..
Amin hepimizi inşallah :)

En yakın arkadaşım , 2 çocuğuyla bekar kaldı.Hiç evlenmemiş biriyle evlendi , 4 senedir evli , " sanki hayata yeniden geldim " diyor her defasında. Çok mutlu maşallah.

Ve bunun gibi çok insan tanıyorum. Siz insan olanına denk gelmemissiniz hepsi bu.

Sadece boşanmış kişilere yapılmıyor ki bu , geçmişte onlarca sevgilisi oluyor erkeğin , kadının hayatına birinin girdiğini duyunca hemen ah vah yapıyorlar bazıları.
Hani şu erkek olupta adam olamayanlar.

Inşallah çok mutlu olursunuz .

Ablacığımın temmuzda düğünü var.

Evlendi anlaşamadı ayrıldı. 2 çocuğu var. Kendisi 32 yaşında. Evleneceği kişi 39 yaşında ve hiç evlenmemiş biri. O kadar iyi, kibar, kültürlü biri ki... Hepimiz hayranız. "Şimdi çocuğum olsa aramızda nesil farkı cok olacak. Bu yüzden sıcak bakmıyorum. Senin çocuklarının olması çok hoşuma gidiyor" diyor.

Biraz çevreyle alakalı bir şey. Damat beyin ailesi durumu yadırgamadı. Benim çok bilmiş teyzem "dengin değil bu adam senin" diyor.

Umutsuz olmayın. Hayırlısını dilerim.

Ablacığımın temmuzda düğünü var.

Evlendi anlaşamadı ayrıldı. 2 çocuğu var. Kendisi 32 yaşında. Evleneceği kişi 39 yaşında ve hiç evlenmemiş biri. O kadar iyi, kibar, kültürlü biri ki... Hepimiz hayranız. "Şimdi çocuğum olsa aramızda nesil farkı cok olacak. Bu yüzden sıcak bakmıyorum. Senin çocuklarının olması çok hoşuma gidiyor" diyor.

Biraz çevreyle alakalı bir şey. Damat beyin ailesi durumu yadırgamadı. Benim çok bilmiş teyzem "dengin değil bu adam senin" diyor.

Umutsuz olmayın. Hayırlısını dilerim.

Ne güzel, ablanız adına o kadar sevindim ki , hatta benim yerime tabrik edin lütfen :) Hep mutlu olsun inşallah..

Hep o akrabalardan geliyor zaten ne gelirse..

Teşekkür ederim , o kadar iyi geldi ki yazdıklarınız :)

Back
X