Boşandım diye...

Daha yeni tanışır tanışmaz birine ben daha önce bir evlilik yaptım demek bana çok doğru gelmiyor galiba , yani adam daha merhaba deyince' biliyor musun ben daha önce bir evlilik yaptım' demek ne kadar doğru bilmiyorum..İnsanların bunu öğrendikten sonra ki tavırları bazen çokta güvenilir olmuyor ne yazık ki , yani bunu öğrenince benimle gerçek anlamda istediği ,sevdiği için mi konuşuyor yoksa farklı bir amacı var bilemem ki...O yüzden birazcık tanıyıp söylemek daha mantıklı geliyor bana..
Tabi ki de normal , istemek zorunda değil kesinlikle ama söylediği sözleri ve tavrı kırıcı ve çirkin geldi bana...

Ya tabi ki merhaba ben bosandim demek tuhaf olur ama ne bileyim. Zaten farkli bir amaci varsa muhakkak anlarsiniz.
Tavri kesinlikle cok cirkin. Boyle hassas bir sey bu sekilde dile getirilmemeli.

Kesinlikle gizleme gibi bir durum söz konusu değil , evliliğim zaten benden gizlenen bir takım olaylar ve yalanlar yüzünden bitti. Bana yapılan bu kötülüğü başkasına yapmam zaten. Sadece beni tanımadan önce boşanmış olduğumu bilmiyormuş , tanıştıktan bir süre sonra söyledim zaten ve sonuç..
10 yil bu tur gorusmeler yaptim.en son ben evlenip bosandim dedigim adam banane bundan demisti iste o adamla evlendim iki de cocuk dogurdum.o seni bulacak sabret

Hic unutmuyorum buyuk bir firmada muhasebe muduru bir adamla tanistirildim 9 yas vardi aramizda. Seni fiziksel olarak begeniyorum demisti.

Sonra ne olduysa ben eski esimi ozledim demeye basladi. Sen minyonsun gencsin yanina yakismiyorum. Ben evlenirsem 2.kez cocuk icin evlenirim benden sevgi bekleme dedi

Sevgiye layik gormuyorlar. Ne asktan ne işten yana şansim var yahu
Yuh artik ne futursuzmus

Saçmalık bu yaşananlar. Sen hayatına bak. Gülten Dayıoğlu'nun ilkokuldan ortaokula geçerken okuduğum bi kitabı vardı. Bilmiyorum çok hoş bi kitap. İsterseniz siz de bi okuyun. Adını net hatırlamıyorum. Bi kapıcı kızının hayatını anlatıyor. Adını Feriha Koydum'a benziyordu ama kesinlikle aynı değil. Kiraz'lı bir şey olabilirdi. Hikayesi çok güzel bir kadının neler başardığını başarabileceğini anlatıyor bakın.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için ,mutlaka alıp okuyacağım kitabı :)

Bende boşanmış bir bayanım ve ne hissettiğinizi az , çok anlayabiliyorum şuan ikinci evliliğimi yapıyorum ağustos da düğünüm var hatta ve inanılmaz mutluyum rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Yanlış kişi tercih etmişsiniz belli ki , zaten böyle üsluplu bir adamla bir ömür geçmezdi.. emin olun karşınıza sizi anlayan birisi çıktığında ve gerçek huzuru bulduğunuzda hiç ikinci gibi de olmuyor herşeyi ilk gibi yaşıyorum ben. Biraz daha sabretmek gerekiyor sanırım zamanı vardır , üzmeyin kendinizi toplumumuz bu konuda hala bilinçlenmedi öcü gibi bakıyorlar boşanmış bayanlara evlenmek ne kadar doğalsa , boşanmakta o kadar doğal..
Herşey gönlünüzce olsun :KK200:

Ne güzel , Allah hep mutlu mesut inşallah...

Gerçekten o kadar imrendim ki anlattıklarınıza , Allah benim ve isteyen bütün kardeşlerimin karşısına hayırlı birini çıkarsın inşallah..

Teşekkür ederim :)

Arkadasim merhaba. Bosanali 4 sene oldu. 13 rakaminin ugursuzlugundan midir nedir 13 erkekten teklif aldim. 13 erkege de daha teklif aninda bosandigimi soyledim. Benim amacim macera degil, hic çay da icmeyelim gecelik iliski ne bana ne de aileme uyar dedim.

Sonuc yalnizlik.

Ya simdi bak insan istiyor, gece yatarken ona sarilan biri olsun. Bir de ben gelinlik bile giyemedim gelinligimi kendim diktirmeye kalktim o terzi de eksik ödeme yapinca temiz is cikarmadi ustune k.v yakti ütülerken vs. Yani benim hic bir özencim olmadi. Dügün dernek isteyen biri olmadim ama iste gelinlik..anne olmak, bebegimi kaybetmek içine etti hayatimin. Hani acaba diyorsun ...o da olmuyor fikirlerimiz uyusmuyor. Evlilik dusunen erkekler kapa basini evde otur calisma diyor.
Sanirim bazi seyleri zorlamamak gerek kaderimizde evlilik olmayabilir.
Zaten bir erkek nasil mutlu edilir. Aldatilma korkusu nasil yenilir, ya 2.kez bosanirsam, bir ömür suren ask ya yoksa?

K.K bdv yi takip etmeden duramiyorum. Her yeni konu acista sizinle ayni sehirden olmasam da sanaldan bile olsa sizleri hayatimda hic gormemis ve de gormeyecek insanlar da olsaniz sizi seviyorum, endiseleniyorum dua ediyorum

Kesinlikle düşüncelerimiz aynı bende hayatıma alacağım insanla alakalı sizin gibi düşünüyorum.Macera arayacak , benimle gönül eğlendirecek insan hep uzak olsun benden diye dua ederim hatta..

Başınız sağ olsun. Çok üzüldüm gerçekten.
Ama bir çok arkadaşımız ikinci evliliğini yapıp çok mutlu olmuşlar , onlar bize ümit olsun inşallah :)

Tabi ki de kaderimizde olmaya bilir Allah bilir orasını ama ben buraya yorum yapan ve fikirlerini belirten arkadaşlardan sonra bizi de doğru bir insanın bulabileceğini düşünmeye başladım açıkçası :)
Zor günler geçirdik evet ama nefes alıyorsak her zaman için bir ümit vardır diyorum ben artık...

Hic unutmuyorum buyuk bir firmada muhasebe muduru bir adamla tanistirildim 9 yas vardi aramizda. Seni fiziksel olarak begeniyorum demisti.

Sonra ne olduysa ben eski esimi ozledim demeye basladi. Sen minyonsun gencsin yanina yakismiyorum. Ben evlenirsem 2.kez cocuk icin evlenirim benden sevgi bekleme dedi

Sevgiye layik gormuyorlar. Ne asktan ne işten yana şansim var yahu

Zaten ayrılırken bir de iyi temennilerde bulunurlar ya asıl o deli ediyor insanı.
Sen çok iyi birisin ama..... ile devam eder cümleler hep..

herkes kendi dogrusunu soyler. Siz de kendi dogrunuzu tavsiye edin benden alintilamaniza gerek yok ki. Herkese bosan yaziyolar herkes kosa kosa kk bana bosan dedi diye mahkemeye mi gidiyor

Bi sakin.
Çok fazla söyleniyor bu yonde soylemler onu farkettim.
Benim izlenimim:Rahat rahat söylenmemeli bu konu ulu orta heryerde onu anladım ben.Tip tip insan var çünkü.Cok özele giriyor o.Evlenmedigi halde bakire olmamak gibi.
Tamam fırsatçı olursa yol verirsin ama kendini kötü hissediyor insan.Bunu yaşamak tiksinc birşey,psikolojini bozuyor adeta..Hersekilde denedim ben.En son buna karar verdim:)O kişiden emin oluncaya kadar söylenmemeli.Soyleyince vazgecerse napalim.Onu da goze alacaz..Hem seni önyargısız tanıyor iyi oluyor.

Kimsenin de "ama gerçeği söylemelisin kandirmamalisin enbastan "bik bik demeye hakki yok. (Kuzenlerim yadirgardi bu tavrimi ayak yaptigimi dusunurlerdi ama onlar bosanmis degil benim yasadiklarimi yasamadilar)

Guvenirsen söylersin.Tutup da herkese en baştan söyleyecem diye kasmanın anlamı yok.mihail sana da bunu tavsiye ederim ama senin de bileceğin iş.Belki sana ağır gelmez bilemem.Olcup tartsın herkes kendini.

Son düzenleme:
Hanımlar başlıktan da anlaşıldığı gibi boşanmış bir kadınım. Daha doğrusu boşanmış olmanın savaşını ve mücadelesini hala daha veren bir kadın :işsiz: 5 yıl oldu boşanalı , boşandıktan sonra üniversite okudum ve şuan atama bekliyorum , Allah'a şükür ailem yanımda sağlığım yerinde ama hep bir şeyler eksik sanki. Hayatımda biri olsun istiyorum artık ve görüşmek isteyen insanları değerlendiriyorum bir şekilde. Yaklaşık 2 ay önce biriyle görüşmeye başladım her şey gayet güzel gidiyordu , gayet ısındım , güvendim ama sonuç tabi ki hüsran :110: Sebep benim boşanmış olmam , tabi ki boşamış biriyle evlenmek zorunda değil kimse ama görüşmek istemiyorsa bile insan bunu söylemenin bir üslubu vardır değil mi ? Karşı tarafa bunu söylediğimde verdiği tepki: artık ben seninle konuşamam , dengim olan biri olsun istiyorum karşımda, oldu.Ben daha önce bir çok kez insanların laf sokmalarına ,küçümsemelerine , iğnelemelerine maruz kaldım ama bu kadar üzülmedim hiç birinde. Geçmişinde yaşadığın bir olay yüzünden yargılanmak ve ötelenmek neden ? Ben seninle artık konuşamam nedir ya :kızgın: Boşandık diye vebalı gibi muamele görmek ne demek ? Ne yani daha önce bir evlilik yaptık ve yürütemedik diye bizim birileriyle tanışıp yeniden mutlu , huzurlu bir yuva kurmaya hakkımız yok mu ? Düşündükçe kötü hissediyorum kendimi. Ne olur bana içimi rahatlatacak bir şeyler söyleyin. Yok mu daha önce boşanmış olup sonra karşısına adam akıllı biri çıkıp mutlu olan ? Her geçen gün geleceğe olan inancım ve umudum azalıyor.

NOT: Kesinlikle ikinci evliliğimi daha önce hiç evlenmemiş biriyle yapayım kafasında değilim yanlış anlaşılmasın sadece yaşadığım olaydan yola çıkarak böyle bir şey yazdım.
Dua at öküzün birinden kurtuldun.ne yani insanlar boşanamaz mı her şey kizlik zarından mı ibaret?
Hayatından bir ayı geçti diye düşün ve unut.
Hakkinda hayırlısı olsun canım

Back
X