Sen üzerine düştükçe o kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış başka açıklaması yok.Senin kıskanman falan hoşuna gidiyor.Kaçan kovalanır kuralı her zaman geçerlidir, arayıp durma mesaj falan da atma, biraz da o merak etsin seni.Ayrıca eşini bu kadar kolay boşayan birine fazla güvenme.
teşekkur ederım canım ama kendımı çok zayıf hıssedıyorum sankıo hayatta yalnız kalacakmıs gıbı kızmı babasız nasıl buyuturum.. Konusunca sorularına nasıl cvp verırım.. Bende sevılmek ıstıyorum.. Başka cocuklarımda olsun ıstıyorum..baskasına nasıl guvnebılırım.. Gelen gıdenı aratmasın.. çook kaygılarım var
Ben de bu sitede şu olayı anlamıyorum,konuyu okuyan herkes konu dışında kendi fikrini yazıyor..
Kadın boşandım mutsuzum ve eşimi geri nasıl alayım dıye soruyor ama herkes unut gıtsın dıyor..
Bunu yaşamayan kimse anlayamaz ,ama kadın madem geri gelmesini istiyor,neden o yönde tek
cevap veren bile olmuyor( Burda konu boşandım esım sızce benı sıldı mı degıl kı ...
Eşini en iyi sen tanırsın canım çocuğunuzu ne kadar sürede bir görüyor başka şehirden?Nafakan
ne kadar veriyor yetiyor mu sana..?Sen benim tahminimce eşin bebeğinizi görmeye geldiği zamanlarda
ukala,umursamaz davran;gayet neşeli sempatik ol..Bir kız arkadasınla sohbet eder gibi gayet cool
takıl..Hatta arada dalga geç geyik ol,komik ol..Seni bıraktığı zamanki üzgün yıkılmış sen yerine,
hayatını onsuz kurmus ,güçlü,mutlu bir kadın görsün..Sonra da zamana bırak aramamaya dikkat et..
bence benı kıskandırmak ıcın yapıyor
cunku celıskılı konusyor,
bı var dıyor bı var yada yok senı ılgılendırmez dıyor
zamanını bısandıktan ıkı ay sonra dıyo
zaten bosanalı ıkı ay oldu
bıde sankı yalvaracakmısın sensız yasayamıyorummu dıyeceksın dıyor
bunlarımı dememı ıstıyorsun dedım
oda bısey degısmez ben o sayfayaı kapattım dedı
cok sınırlendım
,senden nefret edıyorum dedım
,
kendımı ne kadar zavallı durumua sokuyorum,adam zaten benı bosamaıs,
arıyorum bagırıp cagırıp bıdaha benı aram dıyorum sankı arayan oymus gıbı
ban akıl verın lutfen,,
bana donsun benı sevsın ıstıyorum
Evet sana katılıyorum,sankı buradakı konu sahıbının 10 yıllık arkadasıymıs,kocasını tanıyormus
gıbı yorumlar yapılıyor..dediğin gıbı belkı bın kere affeden tiplerdir,ama derler ya bekara koca
bosamak kolay,aynı o durum oluyor burda..Hemen bas tekmeyı gıtsın dıyorlar,ama bu kız kararını
vermıs..Sevıyor ve dönmesını ıstıyorsa ona göre yorum yapılmalı..
Asla dönmez dıyorlar ne garıp,sankı adamla konusmus ,adam da dönnmem demiş gibi:)Gelen
gidenı aratmasın dedıgıne göre esı gayet ılgılı ve ıyı bır eşmiş (burdakı cogu kadının kocasının
olmadıgı gıbı yanı) eger öyleyse sevgi bence kazanmaya bak ,denılenlerı yap ..Cunku gelenler
burda yazan kocalar gıbıyse gıden her zaman ıyıdır..bir de dedıgın gıbı cocuk var,kocan onun
babası ..bu daha zor oluyor .
2 ay once boşandım eşim hamıle ıken benı terk etıı. 1 yıllık ayrılığın sonunda 2 ay oncede boşadı.9 m dese dönerım...aylık bebeğim var.yalvarsa pişmanım dese senı sevıyorum dese dönerım. Ama hıcde oyle dıyecek gıbı durmuyor. şuan hayatında bırı varmı dıyorum senı ılgılendırmez boşanmıs ıkı ayrı ınsanız tek bagımız kızmız onun dısında msj atma dıyor.. çook üzgünüm sızce bırımı var.. Nolur yardım edın akıl verın.. Bana ve kızmıza dönsun ıstıyorumm.. Sadece benı ve kızmızı sevsın ıstıyorum
Çok açık değil mi?
Erkekleri tanımak gerek...
Sizin eşiniz Allahtan sizden ayrılmayı akıl edebilmiş...
Şanslısınız bu nedenle..
Hem karnım doysun, hem pastam dursun diyen milyonlarca erkek var biliyorsunuz...
Mutlu mu/ mutsuz mu? Biri mi var? diye düşünmeyi bırakın...
Allah bağışlasın bebeğiniz var...
Sizin daha önemli bir sorumluluğunuz var şuanda..Annelik gibi...
Önünüze bakın...
Son olarak, çok mecbur olmadığınız sürece eski eşinize ulaşmayın...Yani çocuğu bahane etme durumlarından kaçının..
Allah yardımcınız olsun...Çok acı, ama üstesinden gelebilirsiniz...Bir anne her daim güçlüdür...
ben sızce bırımı var dıye sorduktan sonra ondan sordum
durdu durdu dusundu ve evet var dedı
bazen ınanıyorum bazende ınanmıyorumm
,
,olsada olmasada umurumda degıll
ben ondan tamamemn soguyuncaya kadar ıstedıgı haltı yesın pışman olup donerse hatalarını affetmek ıcın cabalarsa kabulumdurrr
cogu kadında bunu yapmıyormu sankıı
hulya avsar bıle kaç kere aldatıldı
anjelına jolıe bıle aldatıldı
kadınların kaderı buu
hatalarını anlasın gonlumu alsın bana ve kızıma donsun
ben sızce bırımı var dıye sorduktan sonra ondan sordum
durdu durdu dusundu ve evet var dedı
bazen ınanıyorum bazende ınanmıyorumm
,
,olsada olmasada umurumda degıll
ben ondan tamamemn soguyuncaya kadar ıstedıgı haltı yesın pışman olup donerse hatalarını affetmek ıcın cabalarsa kabulumdurrr
cogu kadında bunu yapmıyormu sankıı
hulya avsar bıle kaç kere aldatıldı
anjelına jolıe bıle aldatıldı
kadınların kaderı buu
hatalarını anlasın gonlumu alsın bana ve kızıma donsun
arkadaşım belki aynı şeyleri söylicem ama benim fikrim de kesinlikle dönmeyi aklının ucundan bile geçirme.çalışan kendi ayakları üzerinde durabilen bir insansın.niye onun yaptıklarını sineye çekiceksin ki.bence şu an boşluktasın ve o yüzden böyle düşünüyorsun.kızına ve kendine yeni bir hayat kur ve arkana bile bakma.çünkü değmez.kendin için önce sen değerlisin.kendi değerinin farkına var ve ona göre davran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?