Boşandım mutsuzum eşim mutlu mu?

tamamen katılıyorum, bir ihtimal dönecekse de ancak siz onu bıraktığınız zaman dönecektir, daha fazla arayıp hem onun egosunu beslemeyin hem de kendi kalbinizi kırmayın çocuk için bile aramayın bence bırakın o arasın merak ediyorsa ne oldu diye düşünsün yokluğunuzu anlasın. dönmezsede sizi böyle üzen birisi için üzülmeyin allah büyük karşınıza ne mutluluklar çıkar

Ben de bu sitede şu olayı anlamıyorum,konuyu okuyan herkes konu dışında kendi fikrini yazıyor..
Kadın boşandım mutsuzum ve eşimi geri nasıl alayım dıye soruyor ama herkes unut gıtsın dıyor..
Bunu yaşamayan kimse anlayamaz ,ama kadın madem geri gelmesini istiyor,neden o yönde tek
cevap veren bile olmuyor ( Burda konu boşandım esım sızce benı sıldı mı degıl kı ...

Eşini en iyi sen tanırsın canım çocuğunuzu ne kadar sürede bir görüyor başka şehirden?Nafakan
ne kadar veriyor yetiyor mu sana..?Sen benim tahminimce eşin bebeğinizi görmeye geldiği zamanlarda
ukala,umursamaz davran;gayet neşeli sempatik ol..Bir kız arkadasınla sohbet eder gibi gayet cool
takıl..Hatta arada dalga geç geyik ol,komik ol..Seni bıraktığı zamanki üzgün yıkılmış sen yerine,
hayatını onsuz kurmus ,güçlü,mutlu bir kadın görsün..Sonra da zamana bırak aramamaya dikkat et..

İyide gelen gideni aratmasın lafı çok saçma olmuş sizin gideniniz delikanlı biri olsaydı sizi hamileyken bırakmazdı. Bırakın gideni şimdi de önünüze bakın ondan size ne köy ne kasaba nede çocuğunuza baba olur...

evet canım sana katılıyorum, bende anlamıyorum sitedeki bu durumu.
Sonuçta konu sahibi eşinin dönmesini istiyor. bu konuda yardım istiyor, bununla ilgili tek kelime yazan yok,baştan sona okudum konuyu
ilginç herkes, yok adam seni istemediğini söylemiş yok o sana bi daha asla dönmez. Yapıcı olmak yerine yıkıcı olmaya bayılıyor millet, şuna eminim ki buraya yazılan yorumlardan ziyade hayatın genelinde yapılan yorumlardan bahsediyorum kimse üzerine alınmasın ama at gitisin diyenler aldatıldığı halde kocasını atmıyor ama başkasına çok rahat at gitsin diyebiliyor.O yüzden bu konuda sana katılıyorum

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun diyorum, çok zor bir dönemden geçiyorsun, lohusalık gibi çok hassas bir dönemi ne kadar zorluklar içinde yaşamışsın bu seni daha da yıpratmıştır eminim.
Sonuçta yaşadıklarını en iyi sen bilirsin, bu yaşadıklarına rağmen eşinin dönmesini istiyorsan bence ilk yapman gereken eşine o beklediğini ve istediğini belli etmemendir.
Bak o söylediklerinin hepsi seni kıskandırmak için yoksa sana yalvaracakmısın vs. demeleri hep kendi beklentilerini dile getirmesinden kaynaklanıyor.ayrıca senin sürekli soruşturman bir kere onun egosunu emin ol çok yükseltiyordur.
Bu tavırların onu geri döndürmez ama daha da uzaklaştırır ve senden uzaklaştırır.
Ben kendi fikrimi söylemem gerekirse, direk eşine karşı tavır almaktansa (annenin çocuğu vermesi, beni asla arama demek v.b.) normal davranman en güzeli olur.
Yani o geldiğinde gayet mutlu mesut çocuğu ona verip, seninde artık hayata döndüğünü kendine baktığını görsün, asla dökük çıkma karşısına görsün senin güçlü hallerini o zaman korkmaya başlayacaktır. Ve bu arada bol bol dua et canım.Bir yuva yıkıldığında melekler bile ağlarmış.
Umarım herşey istediğin gibi olur...

Evet sana katılıyorum,sankı buradakı konu sahıbının 10 yıllık arkadasıymıs,kocasını tanıyormus
gıbı yorumlar yapılıyor..dediğin gıbı belkı bın kere affeden tiplerdir,ama derler ya bekara koca
bosamak kolay,aynı o durum oluyor burda..Hemen bas tekmeyı gıtsın dıyorlar,ama bu kız kararını
vermıs..Sevıyor ve dönmesını ıstıyorsa ona göre yorum yapılmalı..
Asla dönmez dıyorlar ne garıp,sankı adamla konusmus ,adam da dönnmem demiş gibi:)Gelen
gidenı aratmasın dedıgıne göre esı gayet ılgılı ve ıyı bır eşmiş (burdakı cogu kadının kocasının
olmadıgı gıbı yanı) eger öyleyse sevgi bence kazanmaya bak ,denılenlerı yap ..Cunku gelenler
burda yazan kocalar gıbıyse gıden her zaman ıyıdır..bir de dedıgın gıbı cocuk var,kocan onun
babası ..bu daha zor oluyor .

canım destegıne cok tesekur ederım cıok benzer seyler yasadıgımız ıcın benı v-cok ıyı anlıyosun

ben kararımı verdım artık onu hıc aramam msh- cekmem

onada dedım benı cocuk ıcın bıle arama cocuguda annmden alsın cocugu vermek ıcın bıle onu gormek ıstemıyorumm

bu sekılde sesımı nduymadan benı gormeden benı ozleyıp pısman olup çablarsa dönerım

ama yok umurundfa olmazsa canı cehennmeme
kararım budur

kendımı ısıme ve cocuguma adıyorum

dedıklerın cok dogru burda at gıtsın sat gıtsın cocgu ınsanın kocası nasılmısda onlar atmıs mı acaba merak edıyorum
ayrıca sunada ınanıyorum yuruyen evlılılerde de hep kadınlar cogu seyı yuttugu ıcın evlılıkler yuruyor

ben haksızlıklara dırendımm evlılıkde söz sahıbı olmak ıstedım ortak karar vermek ıstedımm kocamın hayatındakı en önemlı kısı olmak ıstedım evlılıgım sarsıldı ve bıor haftada bottııı

,hep soyluyorum bosandım çook mutsuzuunm

hatasını anlasın gerı donsun benı ıkna etsın yaralarını sarsınn beklıyorumm

ama unun ıcın ben hıcbırsey yapmaayacagım kendısı anlasınn,

anlamazsada kendı bılırr

hayat guzel

30 yılım onla gecmedıyaaa

guzel bır soz vardır,
,
bırak gıtsınn

gerı donerse senındır

donmezse zaten hıc asenın olmamaıss

gezsın tozsunn benden daha ıysınımı bulacak
kafası calısıyosa anlar döner

çalısmıyosada ona yazıkk

Çok açık değil mi?
Erkekleri tanımak gerek...
Sizin eşiniz Allahtan sizden ayrılmayı akıl edebilmiş...
Şanslısınız bu nedenle..
Hem karnım doysun, hem pastam dursun diyen milyonlarca erkek var biliyorsunuz...

Mutlu mu/ mutsuz mu? Biri mi var? diye düşünmeyi bırakın...
Allah bağışlasın bebeğiniz var...
Sizin daha önemli bir sorumluluğunuz var şuanda..Annelik gibi...
Önünüze bakın...

Son olarak, çok mecbur olmadığınız sürece eski eşinize ulaşmayın...Yani çocuğu bahane etme durumlarından kaçının..

Allah yardımcınız olsun...Çok acı, ama üstesinden gelebilirsiniz...Bir anne her daim güçlüdür...

Son düzenleyen: Moderatör:

ben sızce bırımı var dıye sorduktan sonra ondan sordum

durdu durdu dusundu ve evet var dedı

bazen ınanıyorum bazende ınanmıyorumm
,
,olsada olmasada umurumda degıll

ben ondan tamamemn soguyuncaya kadar ıstedıgı haltı yesın pışman olup donerse hatalarını affetmek ıcın cabalarsa kabulumdurrr

cogu kadında bunu yapmıyormu sankıı

hulya avsar bıle kaç kere aldatıldı

anjelına jolıe bıle aldatıldı

kadınların kaderı buu

hatalarını anlasın gonlumu alsın bana ve kızıma donsun

Bu kaderi kabul ediyorsanız yolunuz açık olsun...
Benim için kendi değerim ve kadınlık onurum daha değerlidir...

Hakkınızda hayırlısı olsun..

nasıl hala sevilebiliyor böyle kıymet bilmez adamlar anlam veremıyorum
aklım aklmıyor.
senı boşadı, anlıyor musun?? resmen boşadı seni, sevse boşar mıydı? bir yuvayı dağıtmak bu kadar mı kolay sence?
eşin için bitmişsin canım
çok üzgünüm ama gerçekler bu şekilde .

inanılır gibi değil, döndükten sonra ne olacak peki, her öpüştüğünüzde, her seviştiğinizde aklına kocanın başkalarıyla olduğu gelmeyecek mi?

al kızını git yanına madem. biz geldik de, ne dersen kabulum, nerde istersen orada yaşıyalım de, bundan sonra seni üzmeyecem de, adam da kabul eder heralde biri yoksa. adam şu an ilişkiye girmiş olsa biriyle aldatmış olmayacak ki, boşamış seni, geri niye dönsün birini bırakınca öbürüne gider ancak.

o yüzden sen git o birilerine gitmeden. aldatılmış olmayı bile normal karşılayan kadınların kaderi olarak gören sen diğer konularda da gurur yapmazsın sanırım.

yolun açık olsun.

o kadar mutsuzumkı yanlıs ve hastalıklı dusunuyor olabılırım

yada demek ıstedıgımı ıfade edemıyorum

demek ıstıyorumkı bırgun pısma olurda bana yalvarorsa gönlumu alırsa gerı dönerım

olamaz mı?*

yanlısmı düşünüyorum

hastalıklı vetakıntılı ruh halı yorumunu yapan seeenn abartann beennn çook komıksın!!!

yorumlarına ıhtıyacım yokk

yorum yapmanın bıle usulu adabı varr

benım yasadıklarımı sen yasasaydın nasıl bır ruh halın olurdu acaba ?

çirkın uslubun var

bır daha bana cevap yazma!

arkadaşım belki aynı şeyleri söylicem ama benim fikrim de kesinlikle dönmeyi aklının ucundan bile geçirme.çalışan kendi ayakları üzerinde durabilen bir insansın.niye onun yaptıklarını sineye çekiceksin ki.bence şu an boşluktasın ve o yüzden böyle düşünüyorsun.kızına ve kendine yeni bir hayat kur ve arkana bile bakma.çünkü değmez.kendin için önce sen değerlisin.kendi değerinin farkına var ve ona göre davran.

konu açılıyorsa her yoruma açık olacaksın.
üslubum konusunda bugüne kadar senden başka kimse şikayetçi olmadı.
evet kabullenemiyorsun yaşadıklarını (haklı veya haksız) bu yüzden ihtimaller takıntı olmuş.
yaşadığın olumsuzluklarda hastalıklı bir ruh halini almış.
bunu bi çok insan yaşar , garip bişi yok.
önemli olan kabullenip yardım alabilmek .
ayrıca konu açmıyorum diye neler yaşadığımı nereden bileceksin ki ?

Son düzenleme:

ağır seyler yaşadımm

çok üzgünüm..

kendımı ısıme ve cocguma adadım sabahları yogun bır sekılde calısıp aksamları kızımla gecırıyorum
ama aklımdan ya pısman olurda dönerse fıkrını atamıyorum
guzel yorumların ve yapıcı uslubun ıcın tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…