Boşandım mutsuzum eşim mutlu mu?

arkadaşım boşanmışsın bitmiş..adam da istemiyorum diye bin defa söylemiş..hala neyin peşindesin?olmayan şeyler için planlar yapıp duruyorsun..geri dönerse..pişman olursa...gönlümü alırsa...dıdının dıdısı yani...bırak artık hayallerle yaşamayı...kendine gel..al işte dengesiz kadınlara bir örnek daha..madem bu kadar seviyodun her şeyi kabul edecektin neden 1 sene ayrı durdun kocandan?olduğu yere gitmek bu kadar zor muydu?madem her şeyi göze aldın gitmedin şimdi neden bu kadar hırpalıyorsun kendini?
bence sen adama git..yalvarcak mısın yakarcak mısın ne yapacaksan yap,adamın cevabını net duy...aklında bi şey kalmasın..yoksa böyle kafanda hayaller kura kura hasta olacaksın..düşünüp durma,git konuş kafanda bi şey kalmasın artık

son pişmanlığın fayda etmediğini gösterirsin sende olur da öyle birşey olursa.ama bence bunu beklemekten vazgeç.önüne bak arkadaşım.genç insansın önünde inşallah kızınla beraber uzun bir ömür olucak.arkana baktığında pişman olucağın şeyler yapma.kendimi senin yerine koyuyorum.adam döndü geldi diyelim,kabul ettin birleştiniz.nasıl güveniceksin ki bir daha.güven çok önemli.o adam bir kere güvenini sarstı.aklında en küçük bişeyde hep şüphe olucak.sonra paranoyak gibi olucaksın.kızınada kendine de mutlu bir hayat veremiceksin.inşallah kendin ve kızın için en doğru yolu bulursun.Allah yardımcın olsun

arkadas senin iyiligin icin dedi,basa cikamadimiz zaman keske hepimiz uzman yardimi alabilsek

eski esin hayatimda biri var diyor sense hala dönse af ederim diyorsun,seni sevseydi dönmek isteseydi bosanip hayatina birini sokmazdi zaten,yuvasi icin savasirdi

dönerse kesinlikle af etme diyenlerdenim

gesmisi kapatip kendine yeni bir sayfa ac kizinla

ALLAH yardimcin olsun

Bazı yorum yapan arkadaşlara çok şey demek istiyorumda neyse susmak en hayırlısı.
Herkesin karakteri , yaşadıkları en önemlisi kabul edeceği şeylerle kabul edemeyeceği şeyler farklıdır.
Ya arkadaşımız eşini kabul edeceğini söylüor , gözle aldatıldığını görmemiş bişey duymamış inat uğruna bitmiş bir evlilik.
Yok yuvan yok diyenler , hasta ilan edenler , kadına seni istemiyor işte diye can yakıcı şeyler söylemeye çalışanlar.
Ya destek yardım moral almak için açmış dibe girecek nerdeyse.
Bu konu daha çok can acıtılcak yorumlar yapılan konu olmuş.
Arkadaşlarım yapmayın . Bu hanfendi boşansa da eşini seviyor , çocuğu için kendi için eşini geri istiyor.
Ne var bunda . O böyle olmasını istiyor , bunu düşünüyor ? Siz neyin peşindesiniz.
Ya uslup gerçekten çok önemli.

Allah hakkınızda hayırlısını yazsın.
Sizi anlamaya çalışıyorum.
Eşinizin hayatında biri olduğunu düşünmüyorum .
İşte olmasa ne değişcek sensiz olamıyorum mu diyeceksin falan demiş.
Sizden bunu duymak istiyor.
Eğer sizi sevdiğine inanıyorsanız , gururu bırakın kenara.
Ne kaybedeceksiniz ki zaten kaybetmiş iki tarafta.
Belki sizin adımınızla düzelir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence de madem herseyiyle kabulun, git konus. 1 sene sonra da bosanmayi neden bekledin bosandiktan sonra yapamayacaktiysan?

Ayica Hulya Avsar da her seyi sineye cekti demissin de sonuc? Kocasi baskasiyla evlendi.

Ustelik Hulya'yi cok aldattim ama Feraye'yi aldatmiyorum diye aciklama yapti :)

Yani sen istedigin kadar agla arkadasim, duzelmeyecek kisi duzelmez. Mucize bir formul yok.

Ama arkadaslarin dedigi gibi sen git konus, icinde kalmasin

Son düzenleme:
Bunu yazanlar ancak bebegıyle veya hamıleyken terk edılınce anlarlar nasıl bır duygu oldugunu...
Sevgiiş bence de bebegını almadan gıt oraya ısyerıne sürpriz yap ;ya hep ya hiç..Birlikteyken
tartısırız dıyorsan da mektup yaz orda okut ..Ama yuzyuze konus anlat.Aglamadan güçlü şekılde
oraya gıdeceksen kararını söyle ,anladıgın hatalarını anlat ..Bakalım ne yapacak ?
Okumadıkları nasıl da bellı,sankı aldattı yazdı kadın herkes aldatıldın muamelesı yapıyor..

benı anlayanı bırı oldu ccoook sevındım cook tesekkur ederım

ınsanlar sevmenın ne demek oldugunu anlayamıyorlar demekkı

ne yaparsa yapsın sevıyorum ıstee olmazmıı

ozluyorum,
,ayıpmıı

gerı donsun ıstıyorumm

bı dovulmedıgım kaldı
neredyese kadınlıgın yuz karası ılan edılecem
ınsanlar hata yapar hatasını anlar hatasını zuseltmek ıcın ugrasır ve duzeltır

ısyerınde bıle oyle
,
hatalı bır ıslem yapınca onu duzeltmek ıcın gerekırse gunklerce ugrasıp onu duzeltıyoruz

,bende eskı kocamdan bunu ıstıyorum ne var yanıı,

ayrıca dedıgın gıbı ortada aldatma yok bısey yok

yetısme farklılıkları

aılelerın karısması sebeplerı varr

esım aılesıne cok duskun

ama susan ben adım atmak ıstemıyorum

cunku atarsam ozaman bosasam bıle benım ayagıma gelıyor dıyecek

ne kendı saygısı kalacak nede aılesının saygısı kalacakk

ben sessız kalıp bekleyecegımm

ama ömrumu ona adayacak degılım tabıkı

umarım tez vakıt akıllanır gelırr

gelmezsede kızmın babasıdır yolu açık olsun

kızıma ıyı babalık yapsın baskada bısey demem

Aranız düzelir inşallah ben bu durumda kadınlara ve çocuklara çok üzülüyorum...Kadınlar ve çocuklar savunmasız olduğu için sürekli kaybeden onlar oluyor ...kendinizi ezdirmeyin ...gururunuz herşeyden önce gelsin ...eğer eşin sana döner sen de affedersen bu senin güçsüzlüğünü ona mecbur olduğunu gösterir...böylece ona prim vermiş olursun yeri gelir daha kötü şeyler yapar nasıl olsa affediyor bana muhtaç der...kendi ayaklarımızın üzerinde durmayı öğrenemezsek gelen vurur giden vurur ...Allah'tan başka kimseye muhtaç olmayın...

Biz neden konu sahibinin duymak istediklerini soylemek zorundayiz?

O zaman arkadaslar bana sunu soyleyin diye konu acsin, isteyen soyler istemeyen yazmaz o konuya :)

Adam hamileyken karisini birakiyor, benim hayatimda biri olabilir, yalvaracak misin, benim icin bitti demis. Illa hayatinda birinin mi olmasi lazim?

Hayatinda biri olmadigi halde konu sahibinin uzerinde ego tatmini yapiyor.

Arkadaslar da kotu bir sey dememis, takinti haline getirmissin, psikiyatra git demisler.

Bence de takinti haline getirmissiniz. O zaman gidin konusun, seviyorum unutamiyorum diyin geri don diyin. Doner belki. Denecek baska birsey yok su konuya

Kimse size bekleneni söyleyin demedi ki :)
Siz ne yazdınız bilmiyorum da benim söylemek istediğim usluba dikkat edilmeli.
İnsanların kararları sorgulanır mı ?
Sorguluyorlar neredeyse kadını midesiz yapacak bazı arkadasşlar
Sonuçta kendini hatalı görüyor ki barışmak istiyor.
Adamın da yaptığı yanlış evet ama hiç mi haklı yanları olamaz.
Kadınlar melekmiş gibi davranıyorsunuz bazen de.
Afedersin birine o... da dersin kötü yola hayat düşürmüşde dersin.
Neyi nasıl söylediğimiz önemli.
Can acıtmayalım yoksa kim ne istiyorsa tabi ki söyleyebilir canım :)

İnsan sevince affedici oluyor.
Aldatılan bayanlar bırakmıyor barışıyorlar.
Sizin inat uğrana bitmiş.
Boşanılmış olabilir ani kararlar verilmiş olabilir.
Sizi barıştırmak isteyen aile büyükleri olmamış olabilir.
Sonuçta cevap yüreğinizde gizli :)
Sizi sevdiğine inanıyorsanız güzelce konuşun baktınız aynı o zaman boşverin.
Sonuçta diorum ya kaybedilcek bişey yok belki kazanılan bişeyler olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

arkadaşım sana başından beri dediğim boşanmakta yanlış karar aldığındı, madem o kadar seviyorsun, birlikte olmak istiyorsun, o halde gelsin dönsün diye bekleme, 1 sene sonra öyle birşey olmaz. gurur yapıyorsun ancak gurur yapacak durumda olduğunu düşünmüyorum. sen birşeyler yapmak zorundasın.

gelirse affetme demem ben ama gelmez ki bu adam, gelecek olsa sana hayatımda biri var veya bitti demek yerine, tamam burada yaşarsan tekrar evlenelim derdi.

inşallah biz yanılıyoruzdur, adam sana geri döner özür de diler, kızınla birlikte mutlu mesut yaşarsınız, inan bunu buraya yazan çoğunluk ister.

Canım hem kendi hatalarından bahsediyorsun "ben haksızlıklara dırendımm evlılıkde söz sahıbı olmak ıstedım ortak karar vermek ıstedımm kocamın hayatındakı en önemlı kısı olmak ıstedım" diyerek hem hatasını anlasın dönsün diyorsun. Öncelikle her iki tarafta da hata olsa da bir taraf daha çok hatalıdır, eğer sen o tarafsan senin adım atman gerekir. Ama açıkcası burada yazdıklarından senin karnıda bebeğinle terkedilecek kadar hatalı olmadığını düşünüyorum. Dünyanın en bencil, en çekilmez insanı olsan da bir erkeğin karısı hameliyken terketmesi çok yanlış. O yüzden büyük hata eşinde.
Detayları anlatmadığın için bilemiyorum, tırnak içinde alıntıladığım cümlenden anladığım kadarıyla her evliliğin başlarında yaşanan ortak sorunlar gibi geldi. Erkekler başlarda ailesiyle eşi arasında denge kuramazlar, ve genellikle eşlerini ezerler, aynısı benim de başıma geldi. Ben sırf bu yüzden 2 yıl çocuk düşünmedim. Ama araştırdıkça kendi hatalarımı da gördüm, baskın bir kişilik değilim kesinlikle ama ben de haksızlıklara karşı boyun eğmedim, hep bir savaş içinde hissettim ve ne kadar acemi olduğumu gördüm. Oyunun kuralları var, kurallara göre hareket edersen kazanırsın etmezsen kaybedersin. Öncelikle eşini asla ailesiyle eşi arasında seçim yapmaya zorlanmış hissettirmeyeceksin, çünkü %90 ailelerini seçerler. Ailesini eşine kötülemiceksin, yok bana şunu dediler yok bana şöyle baktılar gibi şikayetler eşini senden soğutur. Eşini aradan çekip, kendin karşılarında olacaksın, saygısızlık asla yapma çok fazla içli dışlı olma ama her zaman sana bir laf söylediklerinde karşılığını ver, tabi abartmadan. Eğer bozulurlarsa şakaya vur. Onlar seni şikayet ederse olur mu ben öyle söylemek istemedim beni yanlış anlamışlar, ben onları çok seviyorum de.
İkinci olarak, kadının evlilikte tek söz sahibi olması yanlış, tabi ki kararlarda senin de sözün olacak ama eşine evlilikte söz sahibi kendisiymiş hissini yaşatacaksın. Gerçekten mutlu olursanız zaten seni üzecek kararlar almayacaktır. Feminizm hiç bir kadına mutluluk getirmemiştir, bazı şeyleri görmezden gelerek bazı şeyleri sadece eşinin hatrına yaparak evliliğini sürdürebilirsin. Burda kadının ezilmesinden bahsetmiyorum, ama ufacık şeyleri büyüterek, hiçbir şeyden taviz vermeden evliliği yıkılan ya da mutsuz bir evlilik yaşayan kadınlar mutlu mu acaba? En doğru kararı sen verebilirsin, biz yol gösteririz ama yaşadıklarını en iyi sen bilirsin. Bir terazi kur kendi hataların olmasa bu evliliğin devam etme olasılığını düşün, yani evliliğin yıkılmasındaki asıl suçlu kim? Eğer sensen hiç gurur kibir yapmadan eşine yeniden denemek istediğini söyle, tabi bütün suçu yüklenerek değil, ben kendi hatalarımı gördüm bunları düzelteceğimi düşünüyorum, tabi senin de hataların var sen de hatalarını düzeltirsen evliliğimize yeniden bir şans verebiliriz gibi.

ilk adımı atan ben olmak ıstemıyorumm
,bosanmak ıcın ılk adımı kım attıysa barısmak ıcınde o atsın

yanı oo barısmak ıcın cabalasın,

ama neerrddee bendekıda hayal ıstee

kesınlıkle af dılemz hata yaptım demez

gururum co kırıldı daha fazla kendımı kucuk dusuremem

zaman herşeyin ilacı biraz oluruna bırak bebeğin dünya ya gelince dayanamayıp döner ne biliyosun

sen evham yapma senin istiyosa seni diliyosa gelir bebeğini bekle sen kendini küçültme daha fazla gururlu ol iradani kaybetme bence

işin elinde arkan değl bebeğinle bereber yürüyeceğin uzun bi ömür var el ele

herşey dört dörtlük olmmuyor bu devirde bak benimde bebeğim olmuyo doktor doktor geziyorum bi nasip etsin mevlam diye

bardağın dolu tarafında bak ondan bi parça taşıyosun hakkından hayırlısı olsum arkadaşım

Konu sahıbının zaten bebegı dogmus esı hamıleyken gıtmıs ama 1 yıl sonra bosanmıslar
yanlıs okumussun sanırım..
Sevgi kim barısmayı ıstıyorsa o adım atar.Adam senden sımdıye kadar 1 yıl hep gurur
yaptıgın ıcın bosandı,belkı bır adım görseydı bu olmazdı..Daha beklersen de zaten o
gercekten bırını bulursa sonra pişman olma.Cunkı sen sevdıgıne emınsın.

kalbiniz acıyorken unutmak zor haklısınız...unutun,üzülmeyim,ne hali varsa görsün deyin DEMEYECEĞİM...bence kesinlikle acınızı yaşayın,ağlayın ve deşarj olun...duygular bastırılınca patlamalar ve geri dönüşümleri ağır oluyor...şunu düşünün,dünya güzeli bir bebiş var ve sizin sevginize ilginize muhtaç...sadece onu düşünerek huzur bulur,yakında da kendinizi toparlayıp daha sağlıklı kararlar verirsiniz inşallah...

arkadasim ben senin esini ozlemeni ve onu hala sevmeni hic yadirgamiyorum.sonucta yasanmisliklar var.cok uzuldum sizin icin.Rabbim hakkinizda hayirlisi ne ise onu versin.

arkadasim ben senin esini ozlemeni ve onu hala sevmeni hic yadirgamiyorum.sonucta yasanmisliklar var.cok uzuldum sizin icin.Rabbim hakkinizda hayirlisi ne ise onu versin.

teşekkür ederım arkadasdım

o benı sevseydı nasıl benden bu kadar ayrı kalabılırdı demek o benı sevmıyor

yavas yavas alısmaya sogumaya baslıyorum. daha dogrusu bunun ıcın cabalıyorum

kk cok ıyı gelıyor bana

çok seyler ogrenıyprum
burada cok guclu kadınlar var

bende oyle olmak ıstıyorum guclu olmalıyım 10 aylık kzıım ıcın ve kendım ıcın

allaha şükür ısım var kızım var aılem var

zamanla belkı tekrar sevebılırım

dunyda ne ıyı ınsanlar var hem benı hem kızımı sevecek

yasadıgımı acıları unutturacak,herseyı zaman ırakmaya karar verım
kızmıa ve ısıme sarılıyorum

o benım sevgımı hıcbızaman affetmemıs

bazen dıyorumkı okızını sevmıyor onu sevemeyen senı nasıl sevsın,
kızını sevseydı onsuzluga nasıl dayanıyro

haftasonları onu göturdugunden bı kaç saat ayrı kalınca ozluyorum o nasıl ozlemıyor

demekkı adamda sevgı yokk

zaten bı kere bana ben hıckımseyı sevemıyorum demıstı de onemsememıstım oylesıne konusuyor demıstım

sımdı hep o lafı kulaklarımdaa

meger dogru soylemıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…