Boşandım mutsuzum eşim mutlu mu?

çocugu almaya geldıgınde artık ben cıkmıyorum annemden alıp ona teeslım edıyor

ve anneme anne dıye hıtap edıyormuss

bana hayatımda baskası var deyıp anneme anne demesı normal mı sızcee

arkadaşım evliliği evciliğe çevirmissiniz resmen .bu nasıl bir evlilik ve nasıl bır boşanma

olayı hiç birsey anlamadım .beni yanlş anlamayın ama ikinizdede evlılıgı yurutebılecek bır

kapasıte goremedım ben .hakaret etmek için soyledıgımı dusunmeyın sakın ,ama aranızda

gecen dialoglara bakıyorum da sankı evlenıp bosanmıs iki olgun ınsan degılde,17-18

yasındakı ergen sevgılıler gıbısınız .üzgünüm ama ıkınızdede olgunluk yok .ne sen yapman

gerekenı yapmıssın nede o .evcılık oynar gıbı garıp garıp ınatlasmalar var aranızda .

evlı oldugunuzda sizin yanınız eşinizin yanı olur .eşinin tayini nereye cıktıysa tabıkı eşinle

bırlıkte oraya gıtmen gerekıyordu .bunun aılesınin verdıgı gazla ne alakası var ? herseyı

neden aileye baglıyorsunuz ?insanlar memleketlerını analarını babalarını bırakıp eslerıyle

dunyanın bı ucuna gıdıyorlar,siz neyın ınadına bındınız ?eşiniz bu duruma sinirlenıp

bosanma davası acıyor ,sizde reste restle cevap verırım dıye hoopp davayı ımzalamaya

gıtmıssınız koşa koşa .. pişman olacagınızı bıle bıle neyın ınadındasınız?

bi oturup konusma geregı bıle duymamıssınız .gururum agır bastı dıyorsanız o zaman simdı

susup oturmanız gerekıyor ,o gururunuza sahıp cıkmanız gerekıyor .madem boyle bırsey

yaptınız ,ne arayacaksınız ne soracaksınız nede "hayatında bırı var mı "dıye

sorgulayacaksınız ! hayatında bırı var mı dıye sormussunuz ; elbette var .bır yıl ayrı

yasayan bır erkegın hayatında baskasının olmaması mumkun mu sızce ? eşinizde bi garıp ;

sizi arıyor hayatında bırı oldugunu soyluyor sonra sanane var yok senı ılgılendırmez dıyor .

arkadasım bu nasıl bır ıletısım seklıdır anlamadım acıkcası .amacım sızı uzmek kırmak degıldı

n'olur benı yanlıs anlamayın kızmayında ama ıkınızde evlılıgı yurutebılecek durumda

degılsınız .evlılık sonucta bu .sevgılıge benzemıyor kı gurur yapayım cekıp gıdeyım dıyesın !

evlılıkte gurur murur olmamalı ,yuva kolay kurulmuyor ,boyle sacma sebeplerı

gurura baglayıp yuva yıkmakta bana cok sacma gelıyor .

Son düzenleme:

sevgii icinde bulundugun durumu cok iyi anlayanlardanim.cunku bende yasadim aynilarini.cok gel-gitlerim oldu,kendimle celistigim anlar cok oldu.ama artik tum bunlardan kurtuldum cok sukur.oysa onu ne cok sevdigimi soyler dururdum.demek ki benimki sevgi degil aliskanlikmis.yoksa boyle hafiflemis hissetmezdim kendimi,onsuz her gunum izdirap gelirdi bana.bazen senin de hislerin konusunda yaniliyor olabilecegini dusunuyorum.cunku sende seviyor olsan bu kadar gurur yapmazdin.onun sana gelmesini beklemeden ,yaptigi herseye ragmen sen giderdin ona.

bu kararsızlıklar benı mahfedıyor

bazen o
ndan nefret edıyorum baznde cok ozluyorumm

okuyorum bakıyorum burda okudugum bı cok okuzden kat kat ıyıydı

çok ozledım ama gururumda agır basıyorr

mesaj atsammı senı cok ozledım dıye

ama hayatımda bırı var demısıtı

neden se hıc ınanmadım dogrumudur acabaa

senı cok ozledım dıye mesaj atsammıı

akıl vaerın kızlar

Sakin oyle bisey yapma
Illaki onu tkrar istiyorsan akilli davran
Yuzyuze gelmeye calis ve
Seninle devam etseydik mutlu olurmuyduk
Acaba cokmu erken davrandik
Seni ozluyorum bazen filan diye yoklsma yap
Baktin ilimli iyice acilirsin

çççook ozledımm

sarılır yatardık hep eleleydıkk

aksam beraber yemek yapardıkk

çok ozledım ama cokda kızgın ve kırgınım onaa

benı kocan bılmedın demıstı bana

ona ıstedıgı gıbı bır es olamadım mı

kendını erkek benı kadın gıbı gordun dedı

oylemı davrandım acaba cokmu baskın karakterım
daha yumusak olup sımdı arayıp gel barısalımmı desem

sonra sonum ne olurr

her kavgada benı bosarmı
bana saygısı hıc kalmaz degılmı

hayır hayır
,
oyle olmalıkı o bana yalvarmalı

pışmanım demelı
cok ozledım demelı

nasıl bunu sağlayabılırım

kızlar akıl lutfeennn

lutfeenn akıl verınn
ondan ıkıncı cocugum olsun ıstıyorum yenıden hamıle olmak ıstıyorum kızım abla olsun ıstıyorum

onun pışmanım gel barısalım demesı ıcın ne yapmalıyımmm

Sakin oyle bisey yapma
Illaki onu tkrar istiyorsan akilli davran
Yuzyuze gelmeye calis ve
Seninle devam etseydik mutlu olurmuyduk
Acaba cokmu erken davrandik
Seni ozluyorum bazen filan diye yoklsma yap
Baktin ilimli iyice acilirsin

sadececocugu almaya geldıgınde goruyordumm

gecen hafta cocuguda annem verdı

en son telde konustugumuzda hayatımda bırı var dedıgınde bende artık cocugu annemden alırsın

cocuk ıcın bıle arama senın sesını duymak ıstemıyorum yuzunude gormek ıstemıyorum ddemsıtım

sımdı nasıl yutayım bunlarrııı

canım eşin hazır başka şehirdeyken kendıne bı 20-30 gün ver ,hiç aramayacağım diye..Bakalım
o ne yapacak..Aynı benım kocamın lafları yaa,senın ve esının burclarınız ne?Ben ASLAN,kocam ikizler
di...O da dayıma ''hiç aile reisi olduğumu hissettirmedi''demişti,asıl öküzlük bizde canım üzgünüm,
ama gerçek de bu(

Senin istedigini bu adam yapmaz
Hala tum kopruleri yikmaya calisiyor
Onu beklersen cok beklersin

Iki yolun var ya tum soylediklerini yutup konusacaksin
Yada durumu kabullenip,hayatina bakacaksin
Boyle kendini mahvedersin
Sanada yazik

canım ben esımle aynı sehırdeyım

aılemde burda oldugu ıcın mecbur geldımm

,3 haftadır hıc aramıyorum ondan tık yokk

eşimde bende başak burcuyuzz

akıllı davranamadık

dıyorumya polıtık olamadık

benım arkadaslarım evlılıklerını resmen matematık problemı cozer gıbı formulle yurutuyorlar resmen

ben hıc oyle olamadım

onun ıstedıgı tam bır geysaydıı

sonsuz hızmet sonsuz aşk hep ozverıı

benım ıcın sıkıntı çeksen ne olurdu demıstı

sanırım aşkımı sınadı

bı keresındede hatta bı kac sefer hanı senın aşkın sevdan nerede

hep yalanmıs deddıı,

ama yalan degıl

baksana tum olanlara ragmen hala ozluyorum hala ıstıyorum onu

hıc gozum baskasını gormuyor

halbukı etrafım erkek doluu

emınım pas versem dıbıme dusecekde doludur

ama hıc kımseyı ıstemıyorum ondan baska

Eşim de bana ''seni çok seviyorum,ama limiti iyi kullan sevgimi bitirme ''demişti..Aynı dediğin
gibi çevremdekıler de öyle,hatta öyle olduğu halde aldatılan bile var ama kımse evlılıgını
bırakmıyor ,katlanıyorlar..Yuvayı dişi kuş yapar canım ,biz bile bile lades dedik.Nasılsa çok seviyo
gitmez sandık,gittiler (
Ama sen boşandıgından beri geri istiyorsun,(hanı baska sehre tayın ıstememıs mıydı esın gıtme-
dı mı?) Bence bır adım at veya bır kere görus ..

kafama takılan gercekten bırısı varmı acabaa

eskı sevgılısıne donmus olabılırmı acaba

yoksa yenı bırısını buldumu
ama yenı bosanmıs cocuklu adamı kım ne yapsı
ustelık nafaka oduyor cocugaaa

benı kıskandırmak ıcın yapıyordur dıyorum sonrada ıcım ıcımı yıyor ya dogruysa

benı kaçırdın şansını kaçırdın dedı

bırden hırslanıyorumm

belkıde bunun ıcın yapıyor hırslanayımda kımseye kaptırmayyaım onu gerı alayım dıye yapıyor belkıdee

bır yıllık ayrılık surecındede bak kocanı kurtlar sofrasına attın bana laf atıyorlar benı kaptırcan çabuk gel demısttııı

offf çok kıskanıyorum onuu

kımseye kaptıramam
o benım kocam kızımın babasıı

hem bana kızıp benı bosamadıkı

babama kızdı benı bosadı

tam gerızekalı yaa
tam çocukkk

ne olursa olsun çook ozledım ısteee

en son uc hafta once aradıgımdaa hayatında bırısı varmı dıye sordum

okadar bunalttımkı oda var dedı

ozaman benı bunlar ıcın arama demıstı

ne ıcın arayayım demıstım

halım hatırımı sormak ıcın ara demıstı

sımdı dıyorumkı arayp halını hatırını sorup guzelce konusup kapatsammıı

bence cok guzel olurr

ama gururma yedıremıyorum

o benı arayıp sorsaya

off off ona dıyorum da benden de adam olmazz

evet

her zaman onu takıntı yaptım kendıme

tayın ıstememe sebeplerımden bırıde onunda bu sehırde olması ıdı

Sen de kendı elınle nasıl yolladın esını eskı sevgılısının sehrıne cnm sen neden gıtmedın madem
aılelerınız de orda?

Bak canım evli değilim hamliyken terk edilmedim empati kurmaya çalışıyorum buraya yazıları okudukça benim içim daraldı kimse motive etmemişki seni yani kimse başına gelmeyeni anlayamaz tabii yaşamadıkları hakkında yorum yapmak kolay. eşin seni aldatmamış dövmemiş ben halen neden ayrıldığınızı bile çözemedim saçma sapan çocukca bir inat uğruna ayrılmışsınız. Sende hata var ki boşanmıcaktın mücadele edecektin. Koşa koşa gidip imzaladım diyorsun şimdide pişmanım diyorsun.

Eşinin hayatında biri olduğunu sanmıyorum yok desem ne yapacaksın vs. gibi şeyler söylemiş duymak istediği şeyleri söylemiş. Git konuş burada durmadan sorgulayacağına kimledir biri var mıdır gibi kendini yiyip bitireceğine yada mesaj at konuşamıyorsa ama bence yüz yüze git konuş ne kaybedersin Allah aşkına. Birgün gerçekten gitmek istediğinde onu tamamen kaybetmiş olabilirsin. Gururunu bırak bir kenara ya kızın aile ortamında babası annesi yanında büyüsün. Sendede hata var ama bir kadının yanı eşinin yanıdır. Benim erkek arkadasımda subay soruyor bana benimle heryere gelirmisin diye arkama bile bakmam gelirim diyorum. Giderimde.. Keşke gitseydin neden inada bindirdin. Eee şimdi olmak istediğin yerdesin ne oldu değdimi. Ya insanlar dilini bile bilmediği memleketlere gidiyor sevdiği uğruna.

Bence vakit kaybetmeden konuş eşinle yarın geç olabilir. Kimseyi dinleme. İçinden gelen sesi dinle hiç bişey kaybetmezsin. Aşkta gurur olmaz. Bir kerecik yen şu inadını ve gururunu.

Son düzenleme:
bende olay tam tersi canım ben boşanmaya karar verdim evi terkettim davayı açtım..
şimdi eşim arıyor ağlıyor sızlıyorrr....
ama suçları vardı böyle yapmam gerekiyordu evliliğimde önümü göremiyordum..
sonuç mu?
onun bu kadar araması kafamı karşıtırıyorr...!!!!!

siz burda yazdığınız gibi sürekli geri dönsün istiyorum beni sevsin istiyorum onu kimseye kaptıramam şeklinde düşünceleri ona gösteriyorsanız size dönmesi mümkün değil çünkü bu tarzda kadınlar her zaman itici olur. erkekler resti sever peşinden koşana asla değer vermez ilgilenmeyeni sever. nasıl şımarttıysanız adamı yok kurtlar sofrasına attın yok kapacaklar bu nedir ya bu ne ukalalık. son olarak şu erkekleri hayatınızın odağı yapmayın onsuz da pekala olur zaman verin kendinize. insan ilgiden boğulur ayarlayın sınırlarınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…