Vallahi 3 yıl sonra bu mesajınıza bakıp güleceksiniz, size söz veriyorum. Gülmezseniz Thrive60 değilim.
Hadi çok hoş, bakımlı eğitimli bir hanım bulsa ve evlense üzülebilirsiniz de boşanır boşanmaz koşa koşa kuzenle evlilik?
Birbirlerini yıllardır tanıdıklarına göre ve eskiden aşk da olmadığına göre (olsaydı kuzenin sizi kıskandığını hissederdiniz) mantık öne geçmiş. Kuzeni olmasaydı evlilik süreci bu kadar hızlı ilerler miydi bir düşünün bakalım.
Yok intiharı falan geçelim ne münasebet?
Şu anda yeni bir şehirde tertemiz bir ilişki yaşayıp üstüne 3 çocuk doğuracak durumdasınız.
Çocuk yok, demek ki babası görsün diye o şehirde kalmanıza gerek yok.
Memursunuz maaş var, aile evinde boğulmanıza da gerek yok.
Kuşlar gibi özgür pırpır uçabilirsiniz. Kanatlarını açmayıp yerin pisin toprağında sürünüp yaşam neden böyle diyen bir kelebek

gibisiniz.
Kafanızı kaldırıp yukarıya bakın, sizi 2 dakika sonra yüzünüzü unutup kurabiye tarifine dalan elaleme değil.
Bu arada yok hamarat değilim dolmam güzel değil mi falan diye de boşuna üzülmüşsünüz. Gördüğünüz gibi dolma güzelliği değil maaş güzelliği özgürlük getiriyor, kuzeni kıskanıyorsunuz da kuzen böyle bir evliliği gerçekten ister miydi diye bir düşündünüz mü?