Boşandım... Şehir değişikliği yapmak istiyorum görüşleriniz?

işinizi oturtabileceğiniz bi şehir olsun..
büyükşehir tavsiye etmem..dediğiniz gibi egede bi yer olabilir..
yani bekar yaşamanızı sıkıntıya sokmayacak yobaz ya da dedikoducu biyer olmaması gerek..

aydın muğla küçük şehirler.ankara büyük bir şehir ve istediğiniz gibi bir çevre edinmeniz hayatınıza yeni birini sokmanız daha kolay olur.

aydın muğla küçük şehirler.ankara büyük bir şehir ve istediğiniz gibi bir çevre edinmeniz hayatınıza yeni birini sokmanız daha kolay olur.
Aslında hayatıma birinin girmesi önemli değil ama sanki burada herkesin gözü üstümde hissediyorum. Halbuki hiç kötü bir şeyle de karşılaşmadım. Bazen şükürsüzlük mü yapıyorum diye düşünüyorum. Ama mutsuzum

Gittiğin şehre mutsuzluğunda kalbinde gidecek. Aile desteğini birakma bence.tek yapman gereken psikoloğa gitmek

ben büyük şehirde doğum yetiştim ve ailem emekli olunca küçük sahil kasabasına yerleştik sorarsan büyük şehir bana göre değilmiş burada çok mutluyum ama tamamen sizin kişiliğiniz ve isteklerinizle alakalı.

konu temmuz da acilmis.. simdi nasilsin, ne yaptin? karar verebildin mi, uygulamaya koydun mu?

Malesef işim çakılı kadro olduğu için henü değiştiremedim. Ama yanlış karar vermekten de korkuyorum açıkçası

Bilmiyorum ama kalırsam da mutsuzluğum hep benimle kalacak gibi

Sende benim gibisin. Sanki başka bir yere taşınınca her şey bütün sıkıntılar bitecek gibi geliyor değil mi? Şimdi bende kpss tercih yaptım inşallah bir yere atanırım. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Düzen kurmak zor. İş bulmak lazım ev bulmak lazım. Yeni bir düzen kurmak kolay değil. Ev kirası depozitosu elektrik,su,doğal gaz açtırmak. Allah kolaylık versin herkese

Tebdil-i mekanda ferahlik vardir.
Degisiklik size cok iyi gelebilir, ailenizde destekmis yolunuz acik olsun.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Gitmek bana iyi gelebilir ama cesaret edemiyorum. İyice yalnız kalmaktan korkuyorum. Çok içime kapandım. Birkaç arkadaş dışında kimseyle görüşmek istemiyorum. Anlamadım neden böyle olduğunu

olur mu hiç güzel güzel komşularınız olur orda da

Mutlaka gidin... Ankara, Eskişehir veya Kocaeli de olur. Rahat rahat kafa dağıtırsınız, yeni çevre edinirsiniz. İnsan her yere alışır zamanla emin olun... Ama madem içinizden gitmek geliyor bence hiç düşünmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…