Boşandım... Şehir değişikliği yapmak istiyorum görüşleriniz?

Çok teşekkür ederim. Bu aralar çok kötüyüm Bu gitme işini baya bir kafaya taktım. Ankara da bana güzel bir yer gibi geliyor belki ilerde ailem de yanıma gelir. Ama bu konuyu düşündükçe çok kötü oluyorum. Burada kalmak beni korkutuyor bir yandan da yanlış yapmaktan korkuyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum

Teşekkür ederim görüşlerinizi değerlendireceğim.

Teşekkür ederim umarım değişiklik yapabilirim. Canım çok sıkılıyor

bence ilk önce kötüyüm demeyi bırakmalısın :) yanlış yapmaktan herkes korkar sadece bu konuda değil ki canım artılarını eksilerini düşün bu senin kararın olsun. sorumluluk almayı göze alamazsan sakın ayrılma ailenden.
ben bu gitgelleri o kadar çok yaşadım ki, seni o kadar iyi anlıyorum ki... gitmek istediğin yere kendini de içini de götürceksin canım o yuzden eğer amacın duygusal olarak değişimse yola çıkma derim ben.
1,5 sene düşündüm ben bu gidip gitmeme konusunu :) düşün kendine zaman tanı acele etme
bana mesaj atabilirsin merak ettiğin şeyler için yardımcı olmak isterim ama şuraya git ya da şurdan gel diyemem merak ettiklerine cevap veririm sadece

Ankara bu anlamda iyi bir yer hem müspet hem de herkes kendi halinde, maddi olanakta sıkıntınız olmaz. Aracınız olmasa bile istediğiniz yere ulaşım en fazla 1 saat. Daha ne olsun

Izmire yakin olmasi acisinda manisa ideal bi sehir kafan estiginde izmirdesn. Manisa izmir-borniva arasi 20 dakika ayrica kucuk bi yerden geliyorsan fazla bocalamazsn da

yeni bir yerde yeni bir hayata başlamak hem bereket getirir hem de kendini resetlemiş olursun. tayin konusunu zorlayarak seçenekleri değerlendirebilirsin. alışana kadar annen falan kalır yanında.

Teşekkürler arkadaşlar. Ailem pek gitmemi istememeselerde ben çok istiyorum. Artık buraya ait değilim sanki. Bir yandan da yanılmaktan çok korkuyorum. Ya gidipte mutlu olamazsam diye. Bunları düşününce de depresyona girdim

Kesinlikle izmire tasinmalisinizzz. . Sanırım siz kayseri de yaşıyorsunuz öyle hissettim. Eğer kayseri ise veya onun gibi küçük bir Anadolu şehrinden sonra izmir size bir cennet. Insanin ruhu dinleniyor. Ne istanbul ne Muğla izmir 10 numara:)

Hepinize çok teşekkür ederim. Henüz şehir değişikliği yapamadım. Ama fikirlerim de değişmedi ne yapıcam bilmiyorum. Boşanma falan aklıma gelmiyor ama şimdi bu gitmek düşüncesi beni çok üzüyor. Ya gidemezsem, ya gidipte mutsuz olursam diye

Ya gidemezsem, ya gidipte mutsuz olursam diye

Dostum simdi mutlu musun peki ? Yani gidip de mutsuz olursan bir sey kaybetmcieksin ki, eger mutsuzsan :)

Bosanma isini dusunmeyi debirak, s..tiret gec gitsin artik, sana bunu dusunmenin ne faydasi var ?

Tasin gitsin bence, Ege sahilleri seni bekler :)

Her boşananda aynı mı acaba:). Bende bir an önce gitmek istiyorum bulunduğum şehirden:). Tayin isteme durumun varsa gitmelisin.

Tayin istenecek bir işim yok malesef. Devletteyim ama çakılı kadro. Ya iş değişikliği yapıcam ya da başka bir pozisyon bulmaya çalışıcam. Öğretim görevlisiyim. Bu durum da beni fazlasıyla tedirgin ediyor. Ailem de destek değil gitmeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…