- 21 Temmuz 2012
- 944
- 275
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Çok teşekkür ederim. Bu aralar çok kötüyümcanımm ; munevvergul , boşanmış ve şehir değişikliği yapmış biri olarak sana bunu tavsiye edebilirim,
benim durumum biraz farklıydı, ben eşimle gittiğim şehirde yaşıyordum ve orada hiç akrabam yoktu çok rahattım herkes beni evli biliyordu (yakın çevrem hariç tabiki) ama üzerimden o ölü toprağını atmak için gitmem gerektiğini düşündüm.
önce egede ilçeleri düşündüm, sonra ailemin yanını. ailem de iç anadoluda küçük bir ilde yaşıyor, çevre baskısından korktum, Ankara ya tayin istedim geldim, burada iş yerimde kimseye söylemedim boşandığımı, birgün illa ki öğrenecekler ama bu kimseyi ilgilendirmez zaten. silkindim kendime geldim evet bana çok iyi geldi, ama tabi ki tek başına olmanın verdiği bazen zorluklar oluyor bunun dışında ne kimse bana yan gözle baktı ne başka bişi oldu. Allaha çok şükür gayet mutluyum eve bazen yatmadan yatmaya geliyorum o avm benim bu cadde senin geziyorum, maddi açıdan kendini sıkmayacağın geçinebileceğin bir yer seçersen ailenden destek istemezsen kendini daha iyi hissedersin canım. Allaah kolaylıklar versin .. sevgiler.
Teşekkür ederim görüşlerinizi değerlendireceğim.Merhaba :) umarım bundan sonrası sizin için çok daha huzurlu ve mutlu olur.. mekan değiştirme konusunda bence haklısınız.. ne demişler tebdili mekanda ferahlık vardır :) yeni bir başlangıç için yeni bir yer size kesinlikle iyi gelecektir. Ben İzmiri çok severim insanları rahattır saygılıdır kimseyi yargılamaz önyargıyla yaklaşmazlar kolay kolay.. Antalya olabilir, orada da huzurlu olabilirsiniz gibi geliyor bana.. ama istanbul, izmit, balıkesir gibi yerler sizi maddi oalrka zorlamak bir yana manevi olarakda zorlayabilir.. Balıkesir mesela küçük bir yerdir, muhafazkardır şu an yaşadığınız yerden çok farklı olmayacaktır...
Teşekkür ederim umarım değişiklik yapabilirim. Canım çok sıkılıyorAydın hakkında fazla bir yorum yok ben yapayım. Bekar bir bayanın rahatlıkla yaşayabileceği güzel bir şehirdir. İzmir'e yakın, insanlarının düşünce yapısı da İzmirliler gibidir genellikle. Denize biraz uzak (merkez için söylüyorum) ancak daha uygun yaşayabileceğiniz bir yer (bütçeyi kastediyorum). Kafa dengi bir çok insan bulabilirsiniz, kültür seviyesi de maneviyatı da yüksektir.
Çok teşekkür ederim. Bu aralar çok kötüyümBu gitme işini baya bir kafaya taktım. Ankara da bana güzel bir yer gibi geliyor belki ilerde ailem de yanıma gelir. Ama bu konuyu düşündükçe çok kötü oluyorum. Burada kalmak beni korkutuyor bir yandan da yanlış yapmaktan korkuyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum
Teşekkür ederim umarım değişiklik yapabilirim. Canım çok sıkılıyor
Ankara bu anlamda iyi bir yer hem müspet hem de herkes kendi halinde, maddi olanakta sıkıntınız olmaz. Aracınız olmasa bile istediğiniz yere ulaşım en fazla 1 saat. Daha ne olsunÇok teşekkür ederim. Bu aralar çok kötüyümBu gitme işini baya bir kafaya taktım. Ankara da bana güzel bir yer gibi geliyor belki ilerde ailem de yanıma gelir. Ama bu konuyu düşündükçe çok kötü oluyorum. Burada kalmak beni korkutuyor bir yandan da yanlış yapmaktan korkuyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum
Hayır çünkü önce işimi ayarlamam gerekiyorkarar verebildiniz mi şehire?
İzmir ve Aydın güzel bence de. Akademisyenseniz her iki şehir de uygun.Hayır çünkü önce işimi ayarlamam gerekiyorbu aralar takıntı haline getirdim burada kalma ihtimalini düşünmek bile beni çok yıpratıyor
yeni bir yerde yeni bir hayata başlamak hem bereket getirir hem de kendini resetlemiş olursun. tayin konusunu zorlayarak seçenekleri değerlendirebilirsin. alışana kadar annen falan kalır yanında.Merhaba arkadaşlar evliliğimde problemler başladığı dönemde burayı keşfettim ve çok güzel görüşler aldım. Keşke evlenmeden önce burayı bilseydim diye düşünürüm çoğu zamanÇok kısa süren bir evlilikten sonra ayrıldım eşimden. 27 yaşındayım iyi bir işim var ve ailemle yaşıyorum. Binlerce şükür olsun şu halime. Rahatım yerinde Allah tüm sıkıntı yaşayanları düze çıkarsın. Fakat oldukça muhafazakar bir şehirde yaşıyorum ve bu beni zaman zaman çok bunaltıyor. Ayrıca boşanma kabul edersiniz ki bir travma, belki iyiyim ama hep buradan gitmek istiyorum. Sanırım yaşadıklarımı arkada bırakmak istiyorum. Memleketim olmasına rağmen o kadar bıktım ki buradan. Ege bölgesinde bir şehre ya da Ankara gibi merkezi bir yere gitmek istiyorum. lakin çok korkuyorum çünkü gidersem yalnız yaşayacağım belki sonradan ailem gelebilir. Ayrıca işim kolay kolay tayin değiştirilen bir iş değil ama yine de gitmek istiyorum.Ailem çok istemese de gitmeme hak veriyorlar. Siz ne önerirsiniz arkadaşlar? Ben tekrar bir hata yapmaktan korkuyorum. Ama bu şehirden de bir şey beklemiyorum bir gelecek hayal edemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya gidemezsem, ya gidipte mutsuz olursam diye
Her boşananda aynı mı acaba:). Bende bir an önce gitmek istiyorum bulunduğum şehirden:). Tayin isteme durumun varsa gitmelisin.Hepinize çok teşekkür ederim. Henüz şehir değişikliği yapamadım. Ama fikirlerim de değişmedine yapıcam bilmiyorum. Boşanma falan aklıma gelmiyor ama şimdi bu gitmek düşüncesi beni çok üzüyor. Ya gidemezsem, ya gidipte mutsuz olursam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?