• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım şimdi nasıl olacak

sormadıktan sonra açıklama yapmayacağınızı düşünüyorum.çok merak edip sorulursa çok net cevap verin.yanlızca Türk toplumu değil genel olarak evli bekar farketmez bütün erkekler boşandığınız için hayal kurmaya başalar.kendileri çok bişey sandıklarından erkek ihtiyacınız vardır diye kendi aralarında konuşurlar.ben boşanmadım ama boşanmış insanlar hakkında konuşan adi insancıklar gördüm.
tavsiyem saklamayın ama her yerde dürüstlük adına söylemeyinde.
İşte ben bunu bılıyorum bundan cekıncelerım yoksa ezık falan degılım kımse anlamadı

Bundan sonra senin birliktelik yaşayacağın erkekler sanki hiç kadınlarla ilişki yaşamadı mı?
Neden "el değmemiş, bakire" insanlarla evlenme ayrıcalığı yalnızca erkeklerde de bütün "el değmemiş olma" yükü bizde? Bunun en önemli sebeplerinden biri de bunu normların toplumun yerleşik kabullerinden olmasını çok tabii bir şeymiş gibi bakan kadınlar, hele de oğlu varsa.
Senin boşanmış olmandan dolayı sana "seninle evlenir miyim evlenmez miyim bilemiyorum" diye yaklaşan, illa aman "ablama layık olsun" aman "anneme el öptürücem" diye evlilik için hayatında erkek arkadaşı bile olmamış kızlar arayıp caddede, işyerinde, misafirlikte kadınların orasına burasına gururla bakıp duran adamcıkları da kullan kullan sonra da at bir köşeye...
Ayrıca istersen de evlenmeksizin istediğinle yatar istediğinle kalkarsın; bekar bir kadınsın kimseye laf düşmez.
Okadar ozgur olabılecegımı sanmıyorum aılemle yasıyorum bekarken pek uslu degıldım o yuzden suan bana pek guvenlerı yoktur:( ayrıca hıc arkadasım yok

Onemli degıl
çok özür dilerim ben de neden bu kadar acele ediyorsun bunu düşünmek için diye sordum ama niyetim kötü değildi acaba boşluktan böyle şeylere takılıyorsun takılma daha erken azıcık yeni yaşamına alış hayatına bak vs diyecektim sonra zamanı gelince olur tabi diyecektim. 1 yıl olduğunu bilmeden yorum yaptım.. seni yargılamak değildi amacım tekrar özür dilerim..

Eğer dün bile ayrılmış olsaydın, kimsenin neden bunu şimdiden düşünmeye başladın, bismillah!!! demeye hakkı yok.

Her boşanan depresyona girecek diye bir şey de yok.

İşe başladığında bekar olduğunu söylersin. Zaten kimliğinde de bekar yazıyordur. Eğer biriyle duygusal anlamda bir şeyler yaşayacak olursan, evlenip ayrıldığını söylersin. Bunda utanılacak bir şey yok. Sakın sanki kötü bir şey yapmışsın gibi ezik, ya da pasif davranma. Sen kendine güvenir, tercihlerinin arkasında durursan, kimse seni yargılayamaz.
Yargılıyorlar ıste bende anlamdımkı erkekler degıl kadınlar bızım hayatımızı cok fena zorlastrıyorlar nıye bu cekememezlık kıcalarınıza musallat olmam korkmayın:)

Bekarsınız siz, bu kadar basit.
Siz kendinize önyargılı yaklaşmayın ki kimse öyle davranamasın.
İlişki konusunda da , ilerleme kaydedebileceğiniz bir insanla karsilaşırsanız anlatırsınız.
Ya bana neden bastan soylemedın falan derse o yuzden en bastan demekmı sonradanmı demk dgru bılemedım

Daha yeni bosanmissin hemen tanistigim erkeklere ne dicem telasina dusmussun. Bi nefeslenseydin kardes?

Konumun hemen kapanmasını ıstıyorum bu kadın mılletınden tıksıntı geldı allah o anlamadan dınlemeden yargılayanları bıldıgı gıbı yapsın

Yada nasıl olmalı ... Bırıyle tanıstgımda bosandgımı hemen soylemelımıyım. Yada benm gbı bosanmıs erkeklerlemı flort etmelıyım hıc evlenmwmıs erkeklerle ilgilenmemelimiyım?

Eskı eşim benden 10 yas buyuk ve bır evlılık yapmıstı. Ben onu o seklde kabul etmıstım ama erkekler bosanmıs kadınlara karsı daha farklı gozle bakıyor galıba. Sımdılık evdeyım ama ıse baslıcam nasıl davranmam gerektgını bılmıyorum. Herkesten saklamayı dusunuyorum bosandgımı. Kafam karısık
deşmemeleri, didiklememeleri icin bence soyleme durduk yere.. cok samimi oldugun bi arkadasin olursa ona soylersin belki.. ha utanilacak, saklanacak bsy asla degil ama rahat olman icin diyorum..
ne zaman bosandin bimiyorum ama yeniyse su an kimseyle bsy olmasini dusunme, yanlis bsye girebilirsin bu ruh haliyle..

Kıız onu mu dert ettiin. Allah baska dert vermesin..

deşmemeleri, didiklememeleri icin bence soyleme durduk yere.. cok samimi oldugun bi arkadasin olursa ona soylersin belki.. ha utanilacak, saklanacak bsy asla degil ama rahat olman icin diyorum..
ne zaman bosandin bimiyorum ama yeniyse su an kimseyle bsy olmasini dusunme, yanlis bsye girebilirsin bu ruh haliyle..
Bır yıl oldu suan ıstemıyorum ama bı kac yıl sonra ıllakı olacaktır evlenmesem bıle... Yada arkadas ortamında napmalıyım bunu sordum oncelıkle anlayısınıznıcınntesekkurler

Kıız onu mu dert ettiin. Allah baska dert vermesin..
Ne sacma bı cvp evet dert ettım mılletın ıcı ne kadar pis kotu nasıl davranmam lazım dıye sordum hanım efendı sıze gore dert nedır? Kaynana cocuk falan mı? Bana gore sosyal cevrede onemlı

Açıkçası kadınlar kulübündeki bu durum beni de rahatsız ediyor. Boşandım demiş ama ne zaman boşandığına dair bir şey dememiş. Önce bir ne kadar oldu diye sormak yerine hemen bir yargılamalar. Aynı durum başka bir konuda da oldu. Sorulması gereken sorular sormadan hemen yargılamalar. Soru sormak zorunda mıyız konu sahibi tüm bilgileri versin de diyebilirsiniz ama burda kadının sorduğu soru başka yapılan yorumlar başka. Ne farkeden ne zaman boşandı? Belki cidden dün boşandı ama 3 yıldır çekişmeli sürdü ve illallah etmişti zaten.

Aynen 1 yıl oldu keske yazsaydım ya sankı dun bosandım bugun soruyorum:) kı dun de bısanmıs olsam kımseyı ılgılendırmez resmı olarak bıtmeden evvel kafada coktaaan bıtıyor zaten:)
Açıkçası kadınlar kulübündeki bu durum beni de rahatsız ediyor. Boşandım demiş ama ne zaman boşandığına dair bir şey dememiş. Önce bir ne kadar oldu diye sormak yerine hemen bir yargılamalar. Aynı durum başka bir konuda da oldu.

Back
X