o kıza neyapayım

merhaba yaklaşık 3 sene suren bır ılsıkım vardı..ilk kez sevgılım oldu ılkkez bukadar sevdım onu.herseye rağmen aileme karsı gelecek kadar sevdım.Ailem bılmedı onları soyleyemedım ıs cıddıye bınınce soylerım dıyordum.beraber onunla evlılık hayatı kuruyorduk onunla.butun arkadaşları aılesı patronu bıle benı bılıyordu evlenecegız dıyordu.sonra o yenı ıse gırdı ısı cook yoğundu ve aramı bozulmaya başlamıştı ama oyle böyle goturuyorduk.sonra ısyerınde bır kız vardı kız evlıydı ve oturuşu kalkışı pek ıyı degıldı.ben onu aradığımda ıs yerınde ıken benı telefonda unutup onla muhabbet edıyordu.kızıyordum buna ılıskımızı bılıyordu hatta tanısmıstık kızla.ben 1,5 aylığına eve geldım benım ıcın ısten kaçıp uğurlamaya bıle gelmıstı.1,5 ay ıcınde uzaktan uzağa muhabbet edıyorduk ama aramız ıyı degıldı.sonra tartışmalar başladı vs derken surdu.yolacıkacagım gun ayrılmak ıstıyorum dedı bende tamam dedım.ayrıldık 1 hafta gorusmedık merak ettı aradı benı (kı 5 saat bıle aramadan duramayan ben 1 hafta aramadım onu)sonra sevgılıler gününde yanıma geldı ben uzulmeyım dıye umursamaz gorundum bana kızdı gıttı ve benım sevgılım var dedı. o kızmı dıye sordum bırbırımıze kızdı bağırdık sonra yuzlestırdı evet o kızmış .ve evlıydı o kız.bosanma davası açmış kocasınıa bosancakmıs yanı kocasını aldattı.aradan aylar gectı konuşmadık eskı sevgılımle sonra aradı konsutul fılan.ara sıra muhabbet ettık.sonra senden ayrılığıma onun ıcın senen ayrıldığıma pısmanım dedı.(evlenene kadar cınsellık olmayacak demıstım aramızda oda kabul etmıstı)o kızla sadece bırlıkte olabilmek ıcın ayrıldıgımaa pısmanım fılan dedı.aradan aylar gectı o eskı sevgılım bana evlenme teklıf ettı ama cevap vermedim.bugun facebookta gezwerken karsıma kızın sayfası cıktı yenı sevgılısıyle resmını koymus.ben mutsuzken bırını yenıden sevemezken aylarca acı cekmıssken onun mutlu olmasını hazmedemedim.
sızce facebookta sayfa açsam ve o çocuğa sevgılının evlıyken başka erkeklerle kocasını aldattığını soylesemmı bılemedım (ki elımde bana attığı maılde kanıtıda var.saklıyorum mesajı hala.)
bunu yaparsamda suc olurmu sıkayet etse suc olurmu bılemedım :(

yardım edın hanımlar lütfen.neyapayım :((

bence burda tek suçlu eeski erkek arkadaşınızmış.hani derler ya dişi köpek kuyruk muhhabbeti.yok öyle bişey.asıl erkek bi kadına bakmazsa bi kadına o cesareti vermezse bi kadın kolay kolay erkeğe yanşamaz.artık o adamdan hayır gelmez bi kere böyle bişeyi yapan hep yapar.siz bence önünüze bakın sizi üzenleri haytaınızdan söküp atın eskiler çöpe ama kızcağınız en son kişi o kadın.kim bilir eski erkek ark neler dedi de kızı kandırdı bide böyle düşünün.geçmiş olsun arkadaşım

Gücü yeten yetene :). Gözünün önündeki suçluyu görmeyip veya görmek istemeyip, gücünün yettiği kişinin üzerine yıkmışsın bütün suçu. Bir de insanların hayatına burnunu sokuyorsun. Yazık tek kelimeyle.

benimleyken onla bırlıkte olmamış ayrılınca hemen onun kollarna atmış.

esmer_sekerım oyle ah yerde kalmıyordur ıns bende gorurum onu..
ama bende mutsuzum kalbımın bır yerı hala kırık keşke düzeltecek bırı cıksa ama oda yok.

yeliz nur: kızın adına face atmıycam ben kendıme sahte profıl acıcam adına xxx yyy kıbı bır ısımle acıcam o nun adına açmam suc tabı onu yapmam.

garnet evet bazen teşekkür ederıyorum belkı o olmasaydı ayrılmazdık ve suan bu calsıtıgım ıste calızmadım dıyorum 3 yl ıs aradım bulamadım ayrıldıktan yaklaşık 1 yıl sonra cok da ıyı maaşlı ıs buldum ona teşekkür etmem lazım.o olmazsa dusuk maasla meslegımle alakasız bır ıste çalışacaktım belkı

​Sen kendi adınada farklı bir hesap açmış olsan sahte isimle karşı tarafın seni yine şikayet etme hakkı vardır bilişim suçlarına bana bu adresten şu konulu mail geldi diye sizi şikayet etme hakkına sahipler.

Seninleyken başka birini bulmuş, itiraf etmiş birde yüzleştirmiş. Sen hala telefonlarına cevap veriyorsun, beni kazanmak için bişey yapmıyor diyorsun. Pesssss diyorum bukadarına da...

Sal gitsin nere giderse gitsin senden uzak olsun..

Seninleyken başka birini bulmuş, itiraf etmiş birde yüzleştirmiş. Sen hala telefonlarına cevap veriyorsun, beni kazanmak için bişey yapmıyor diyorsun. Pesssss diyorum bukadarına da...

Sal gitsin nere giderse gitsin senden uzak olsun..

aynı ısyerınde ıdıler benden ayrılınca onunda boşanacağını duyunca ona gıttmıs bırlıkte olabilmek ıcın amacda buymuş.kızın o...lugundan yararlanmak.bende kendıme pes dıyorum ama ılk sevgılı ılk ask ondan once kımse olmadı ondan sonrada olmadı.sanırım ılk olduğu ıcın kopamadım

bence salla kızı bırak ne hali varsa görsün ama sevgilinin tarafından bakınca...
yani erkek sonuçta her inan hata yapar diye düşünüyorum ben

evet hata yapar bunda kendımıde suçlu buluorum.belkı bır erkek ıcın 3 yıl bırlıkte olmadan durmak zordur belkı ben cok ustune gıttım cok kıskandım sıktım bunalttım ama onunda uzmesıne kırıldım .her defasında bunu söyleyerek ona canını yakıyorum

bence burda tek suçlu eeski erkek arkadaşınızmış.hani derler ya dişi köpek kuyruk muhhabbeti.yok öyle bişey.asıl erkek bi kadına bakmazsa bi kadına o cesareti vermezse bi kadın kolay kolay erkeğe yanşamaz.artık o adamdan hayır gelmez bi kere böyle bişeyi yapan hep yapar.siz bence önünüze bakın sizi üzenleri haytaınızdan söküp atın eskiler çöpe ama kızcağınız en son kişi o kadın.kim bilir eski erkek ark neler dedi de kızı kandırdı bide böyle düşünün.geçmiş olsun arkadaşım

teşekkür ederım.eskılerın cogunu cope attım kendımı topladım hayatıma düzen vermeye başladım.
suc benımkındemı bılemem ama kız aramızın kotu olmasından faydalandığını bılıyorm ona yanastıgınıda bılıyorum.bızde durum dışı kopek kuyruk muhabbetı canım evet ondada suc var tabı yok demiyorum ama sucun buyugu kızda.

Yapmayı düşündüğünüz şey hiç hoş değil bence. Elinize ne geçecek, böyle basit bir oyunla ben anlayamadım. Sizin hayatınızda bir şeyler güzelleşecek mi, değişecek mi? Bence kadını kıskandığınız için böyle bir şey yaptığınızı söylerse sevgilisine siz küçük düşeceksiniz zaten çünkü erkek arkadaşınız onun için sizi bırakmış.

İnsanların gözünde bu kadar düşmenize değer mi? bırakın takıntılı olmayın böyle kadınlarla ilgili. Öz güvensiz bir davranış bu, kendinizi küçük düşürmeyin. Erkek arkadaşınıza da o kadar güvenmeyin evlenme teklif etti diye, kürkçü dükkanı olmuş biraz.

Yapmayı düşündüğünüz şey hiç hoş değil bence. Elinize ne geçecek, böyle basit bir oyunla ben anlayamadım. Sizin hayatınızda bir şeyler güzelleşecek mi, değişecek mi? Bence kadını kıskandığınız için böyle bir şey yaptığınızı söylerse sevgilisine siz küçük düşeceksiniz zaten çünkü erkek arkadaşınız onun için sizi bırakmış.

İnsanların gözünde bu kadar düşmenize değer mi? bırakın takıntılı olmayın böyle kadınlarla ilgili. Öz güvensiz bir davranış bu, kendinizi küçük düşürmeyin. Erkek arkadaşınıza da o kadar güvenmeyin evlenme teklif etti diye, kürkçü dükkanı olmuş biraz.

sadece benı uzmenın ıntıkamını alıcam.
cevap vermedim ona oda kabul etmedim nıye etmıyorsun dıye de telde uzuldu ağladı pısman ama benım kabul etme nıyetım yok

Back
X