- Konu Sahibi mavikelebek123
Hayır sen basbaya sevildiğine inanmak ve affetmek için bahane bulmak istiyorsun. Ama yok öyle bir şey biliyor musun? Gerçekten seviyor olsa başka kadınlara ilgi duymazdı ne için olursa olsun. Çok mu şartmış? Sevişmese ölecek miymiş? Nedir yani. Daha çok sinirlenmen gerekirken sadece cinsellik için başkasına gitmiş diye teselli oluyorsun anlam veremiyorum gerçekten.
Sen elalemin evli kadınlarıyla her istediğini yap, ondan sonra evleneceğin kız bakire olsun iste. Ne iyi ya...
Ayrıca kız ne diye yanaştı kimbilir.. Burada okuyoruz evli adamlarla birlikte olan kızları. Hepsi evli sevgilileri tarafından karımdan boşanacağım, zaten anlaşamıyoruz ve ayrıyız vs vs yalanlarla kandırılıyorlar. Ne malum belki de sevgilin o kıza da senden ayrılacağını söyledi.
Uff neyse konuşmak istemiyorum. Bide kızı savunuyormuş gibi oluyor. Asla savunmuyorum ve tasvip etmiyorum ama derler ya: hırsızın hiç mi suçu yok?
Gerçi boşa konuşuyoruz sen o çocuğun teklifini kabul edersin. Bu yaşadıkların da buraya açtığın konuların da devamı muhakkak gelir.
yok ona net bır cevap vermıyecegım karar verdım.ona guvenım yok oyuzden olmaz